Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizim uniden bi kiz vardi o da nisanlisina karsi bir sey hissedemiyordu. Sonradan ogrendim okulda sevdigi bi cocuk varmis aklinda kalan. Mantik evliligi yapmaya karar verdi sanirim. kizin ailesinin maddi durumu iyiydi ama oglaninki ultra ultra iyiydi. Sonra cocuklari oldu su an adami seviyor. En azindan dışarıdan oyle gozukuyor
Benimde Daha önce tanistigim biri vardi. Telefonda, mesajlasinca begeniyordum. Yüz yüze gelince sıkılıyordum yanımda olmasından rahatsız oluyordum. Ama bi türlü içim ısınmadı. O çok ısrar etti üzerime düştü be iyi biriydi ama benim için yanlış kişiydi.
Çok tecrübem yok ama sen kalbini dinle bence. Ömrünü onun yanı başında geçirmeyi hayal edebiliyor musun, sana dokunması seni rahatsız eder mi. Kusuruma bakma bu tür sorular sorduğum için. Cevabını bana değil kendine ver. Allahım ikiniz hakkında hayırlı olanını nasip etsin. Amin.
Bir insanın da gülüşü itici geliyorsa nasıl sevilir bilmiyorum. Biraz acele karar vermişsin nişandan önce gülüşünü görmedin mi dişlerini görmedin mi ? Ben adama üzüldüm açıkçası.
O beni gerçekten çok seviyor aşık olduğunu söyledi ve bende onunla mutlu olmayı çok istiyorum ama işte mesajlaşinca ve telefon ile konuşunca herşey çok iyi yüz yüze konuşunca direk odak noktam dişler oluyor yani gözlerine baksam belki böyle hissetmeyeceğim peki zamanla alışır miyim sizce
3 haftada ne aşkı ne gerçekten çok sevmesi ya, benim kedim kumunu değiştirince 3 haftada alışamıyor siz bi de nişan falan yapmışsınız.yavaş olun bu ne hız, beni böyle kabul etti ne demek evlenip boşananlar hasarlı mal falan mı oluyor sizin gözünüzde? gayet doğal bir şey boşanmak, hayatın bir gerçeği.eğer bu konu gerçekse aklınızı başınıza alın biraz.şaka gibi ya
Bak ne diyecem sana.Biz esimle flort ederken kulaklari bana kocamaaaan gelirdi benimde gozum kulaklarina giderdi.Kepce falan degil buyuk.Esim 186 e boy pos cüsse oyle olmasi belkide normal ama bana garip itici gelirdi.Baktim olmayacak adamin kulaklarina dokunmaya basladim Oyle oyle normallesti simdi diom Allah Allah buyuk degil bana niye oyle geldi ki?Yuregim baska bir guzelligiyle onu kapatti belkide gozumde.
İnşallah alışırımla evlilik mi olur. Biriyle evlenmek için ona “alışmak” mı lazım. Sevmek vs gibi şeyleri geçtim alışmaya çalışıyorsunuz. Bence olucak iş değil.
O beni gerçekten çok seviyor aşık olduğunu söyledi ve bende onunla mutlu olmayı çok istiyorum ama işte mesajlaşinca ve telefon ile konuşunca herşey çok iyi yüz yüze konuşunca direk odak noktam dişler oluyor yani gözlerine baksam belki böyle hissetmeyeceğim peki zamanla alışır miyim sizce
O beni böyle kabul etti demissiniz de yani ne var ki bunda ? Evlenip boşanmışsınız kötü bir şey mi sanki alkol sorunlarım var der gibisiniz. Bence siz önyargılı yaklaşıyorsunuz. Ve daha tanımadan emin olmadan nişanlanmışsınız. Bence alttan alttan ifade edin ben ağız bakimima dis saglığıma cok dikkat ederim diye