- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.514
- 248
- 38
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
hassas dönemdesin sanırım buaralar tabiki arasa olur ama bukadar küçük şeyleri sorun edip aranıza soğukluk girmesine izin verme..açıkçası hasta olduğum da aramamasına kırıldım nasıl oldun diye sormamasına geçen de başım döndü babası gördü gitmiş söylemiş aradı hemen neyin var nasılsın diye iyiyim dedim ama sonra çalışıyordu fakat 3 saat aramadı yoğun da olsa arayıp sorması gerekmez mi
şimdi düzeldi o ben de kaprislerimi düzeltmek için size yazdımneden ilk mesajda adamı melek gösterdin ozaman..
onda yalan, sende kapris..
yürümez bu iş..
Arkadaşlar 1.5 senelik sevgili 7 günlük nişanlıyız nişanlımla 3 gün iyi 1 gün kavgalıyız kavga etmemizin sebebi sanırım benim en ufak şeyleri sorun etmem mesela neden eve geçerken beni aramadın ya da neden bana artık şiir okumuyorsun gibi yani nişanlım eskiden her gün şiir okurdu sesi güzeldir şarkı söyleri 6 enstürman biliyor görüntülü konuştuğumuzda onları çalardı her gün de görüntülü görüşürdük neyse artık yapmıyor ben 3 saat aramadı diye ayrılan bir tipim saçma sapan sebeplerle benden ayrılıyorsun inancımı kırdın eskisi gibi olamıyorum dedi sürekli ayrılan ama asla birbirinden kopamayan bir çiftiz nişanlım içki içmez camide vakit namazlarını kılar haftada 1 dışarı çıkar o da sürekli haber vererek falan tek sıkıntısı sinirlenince bana sesini yükseltmesi onu aşamadık babam evlenene kadar nişanlınla tek dışarı çıkamazsın dedi uzun süredir baş başa kalamıyoruz ben de dün sevdiğim sanatçı gelmişti sahne aldığı yere gitmek istedim babandan izin alamayız boşa hayal edip üzülme sonra dedi dün biraz da rahatsızdım 1.5 saat boyunca aramadı beni neyin var diye ben de kızdım bir de konser için babamdan izin almadı çaba göstermedi diye kırgınlık vardı ben de o seni çok seviyorum huzurum falan yazmış ben sadece iyi geceler yazdım üstüne aradı soğudum senden dedim o da yat biraz dinlen tartışmayalım dedi sonra yazmış ben senin oyuncağın değilim sıkıldıysan kendine yeni oyuncak bul babana söyle sıkıldım de o halletsin sizce ben hatalı mıyım sanırım çok bunaldım ona sarıyorum.
neden ilk mesajda adamı melek gösterdin ozaman..
onda yalan, sende kapris..
yürümez bu iş..
öyle şeyler yaptığını sanmıyorum da neden yazmış bilmiyorum ben onu öylesine yazdım dedi o sormuş da bir kız var çok yavşak falan diye ona öyle cevap vermiş o da yapacağından değil dediaynen ilk mesajına bak..ordan okuyunca anladğımız adam çok iyi namazında niyazında fln filan..oda fenaymış ozaman demek yatağa nasıl kız atılır ondan sorulurmuş...olmadı şimdi
ben kimseye küsmem nişanlıma da bir şeye kızarım ama sonra neye kızdığımı unuturum yeter ki selam versinler konuşsunlar kimseye kin tutmam
zaten ayrıldık tekrar barışmamızda aynılarını kendi yaptı ayrılalım yürümez falan ben de ayrıl ya ne her şeyi ayrılalıma bağlıyorsun dedim dayanamadın demi dediSormak istediğim bu sıkıntılı davranışın herkese karşı aynı mı yoksa sadece nişanlına mı yapıyorsun onu anlamaktı
Şunu hiç unutma çok naz aşık usandırır
Bugün eşim bana senden sıkıldım dese ; ömrü billah bir daha yüzümü göremez, bu işler oyuncak değil
Nişanlın gereğinden fazla bile anlayış göstermiş sana
Bazı şeyleri kafanda oturtursan daha rahat edersin ; yani kimse kimseyi saat başı aramak zorunda değil, attığı her adımı hesap vermek zorunda değil, bu eş bile olsa böyle, karşındaki fazla boğmamak lazım. Her saniye eğri oturdun, doğru kalktın hadi ayrılalım dersen bir gün kesip atar, kalakalırsın öyle. Sana koyduğu tavır buzdağının ufukta görünen küçücük bir kısmı, dikkat et bazı erkekler bu konuda çok tehlikelidir, gün gelir bu ayrılalımları, sıkıldımları fitil fitil burnundan getirir, boşa dememişler etme bulma dünyası diye
öyle şeyler yaptığını sanmıyorum da neden yazmış bilmiyorum ben onu öylesine yazdım dedi o sormuş da bir kız var çok yavşak falan diye ona öyle cevap vermiş o da yapacağından değil dedi
yok aradığım kişi nişanlım ama benim de başka hatalarım oldu benim de yalanlarım oldu o da hepsini sineye çekti ama şimdi o sorunlar kalmadı bitti yani bunlar da geçecek biliyoruminsan değişir mi ? değişmez..
yalan varmış, düzelir mi hiç ? düzelmez.. sadece daha iyi saklar, ve sen düzeldi zannedersin..
seninde düzeleceğini sanmıyorum, yapı bu..
belkide kendin gibi biriyle olmalısın ? seni olduğun gibi kabullenen ? neden çabalıyosunki ?
böylece düzelmenede gerek kalmaz..
senin gibi nazlı kaprisli, aynı beklentilerde olan, sen şiir okumayınca küsen birini bulmalısın belkide ?
az önce aradım özür diledim şimdi iyiyiz zatenCanim cok abartmissin. Bence de hakli cocuk bence gönlünü almaya bak..
kafamı kurcalayan tek şey evlendikten sonra bana bağırır mı benim babam bizi hep başkalarının yanında rezil eder bağırır küçük düşürür egosunu tatmin eder aynısını o yapar mı korkum osanmıyosan yanlış şeyler yapıcağını kafanı kurcalayan ne? kendinle çelişiyosun ama
Arkadaşlar 1.5 senelik sevgili 7 günlük nişanlıyız nişanlımla 3 gün iyi 1 gün kavgalıyız kavga etmemizin sebebi sanırım benim en ufak şeyleri sorun etmem mesela neden eve geçerken beni aramadın ya da neden bana artık şiir okumuyorsun gibi yani nişanlım eskiden her gün şiir okurdu sesi güzeldir şarkı söyleri 6 enstürman biliyor görüntülü konuştuğumuzda onları çalardı her gün de görüntülü görüşürdük neyse artık yapmıyor ben 3 saat aramadı diye ayrılan bir tipim saçma sapan sebeplerle benden ayrılıyorsun inancımı kırdın eskisi gibi olamıyorum dedi sürekli ayrılan ama asla birbirinden kopamayan bir çiftiz nişanlım içki içmez camide vakit namazlarını kılar haftada 1 dışarı çıkar o da sürekli haber vererek falan tek sıkıntısı sinirlenince bana sesini yükseltmesi onu aşamadık babam evlenene kadar nişanlınla tek dışarı çıkamazsın dedi uzun süredir baş başa kalamıyoruz ben de dün sevdiğim sanatçı gelmişti sahne aldığı yere gitmek istedim babandan izin alamayız boşa hayal edip üzülme sonra dedi dün biraz da rahatsızdım 1.5 saat boyunca aramadı beni neyin var diye ben de kızdım bir de konser için babamdan izin almadı çaba göstermedi diye kırgınlık vardı ben de o seni çok seviyorum huzurum falan yazmış ben sadece iyi geceler yazdım üstüne aradı soğudum senden dedim o da yat biraz dinlen tartışmayalım dedi sonra yazmış ben senin oyuncağın değilim sıkıldıysan kendine yeni oyuncak bul babana söyle sıkıldım de o halletsin sizce ben hatalı mıyım sanırım çok bunaldım ona sarıyorum.
ben de sizlerden akıl almaya geldim hepiniz iğneleyici konuşuyorsunuzbence sen bu kafayla evlenme daha çocuksun fazla kalmaz boşanırsın şiir ne yahu
yazık bu çocuğada acıdım evlilikten uzak dur çok hamsın kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?