Nişanlıma ondan sıkıldığımı söyledim o da git babana söyle dedi ?

hassas dönemdesin sanırım buaralar tabiki arasa olur ama bukadar küçük şeyleri sorun edip aranıza soğukluk girmesine izin verme..

ya valla billa yazık ya çocuğa yaa zaten iyiler iyilere denk gelmez, kadermidir nedir ya, neyse ya artık yorum yazmıcam, bu kadar da olmaz

neden ilk mesajda adamı melek gösterdin ozaman..
onda yalan, sende kapris..
yürümez bu iş..

aynen ilk mesajına bak..ordan okuyunca anladğımız adam çok iyi namazında niyazında fln filan..oda fenaymış ozaman demek yatağa nasıl kız atılır ondan sorulurmuş...olmadı şimdi

Çok sorunlu biri olduğun belli. Evlilik için acele etmeyin.

aynen ilk mesajına bak..ordan okuyunca anladğımız adam çok iyi namazında niyazında fln filan..oda fenaymış ozaman demek yatağa nasıl kız atılır ondan sorulurmuş...olmadı şimdi
öyle şeyler yaptığını sanmıyorum da neden yazmış bilmiyorum ben onu öylesine yazdım dedi o sormuş da bir kız var çok yavşak falan diye ona öyle cevap vermiş o da yapacağından değil dedi

ben kimseye küsmem nişanlıma da bir şeye kızarım ama sonra neye kızdığımı unuturum yeter ki selam versinler konuşsunlar kimseye kin tutmam

Sormak istediğim bu sıkıntılı davranışın herkese karşı aynı mı yoksa sadece nişanlına mı yapıyorsun onu anlamaktı
Şunu hiç unutma çok naz aşık usandırır
Bugün eşim bana senden sıkıldım dese ; ömrü billah bir daha yüzümü göremez, bu işler oyuncak değil
Nişanlın gereğinden fazla bile anlayış göstermiş sana
Bazı şeyleri kafanda oturtursan daha rahat edersin ; yani kimse kimseyi saat başı aramak zorunda değil, attığı her adımı hesap vermek zorunda değil, bu eş bile olsa böyle, karşındaki fazla boğmamak lazım. Her saniye eğri oturdun, doğru kalktın hadi ayrılalım dersen bir gün kesip atar, kalakalırsın öyle. Sana koyduğu tavır buzdağının ufukta görünen küçücük bir kısmı, dikkat et bazı erkekler bu konuda çok tehlikelidir, gün gelir bu ayrılalımları, sıkıldımları fitil fitil burnundan getirir, boşa dememişler etme bulma dünyası diye

insan değişir mi ? değişmez..
yalan varmış, düzelir mi hiç ? düzelmez.. sadece daha iyi saklar, ve sen düzeldi zannedersin..
seninde düzeleceğini sanmıyorum, yapı bu..
belkide kendin gibi biriyle olmalısın ? seni olduğun gibi kabullenen ? neden çabalıyosunki ?
böylece düzelmenede gerek kalmaz..
senin gibi nazlı kaprisli, aynı beklentilerde olan, sen şiir okumayınca küsen birini bulmalısın belkide ?

zaten ayrıldık tekrar barışmamızda aynılarını kendi yaptı ayrılalım yürümez falan ben de ayrıl ya ne her şeyi ayrılalıma bağlıyorsun dedim dayanamadın demi dedi

öyle şeyler yaptığını sanmıyorum da neden yazmış bilmiyorum ben onu öylesine yazdım dedi o sormuş da bir kız var çok yavşak falan diye ona öyle cevap vermiş o da yapacağından değil dedi

sanmıyosan yanlış şeyler yapıcağını kafanı kurcalayan ne? kendinle çelişiyosun ama

yok aradığım kişi nişanlım ama benim de başka hatalarım oldu benim de yalanlarım oldu o da hepsini sineye çekti ama şimdi o sorunlar kalmadı bitti yani bunlar da geçecek biliyorum

böyle yaparak kendinden itiyorsun fındık kabuğunu doldurmayan sebeplerden kavga ediyorsun hata sende biraz üstüne gitme rahat bırak ne yani canım bana şiir okumuyor diyorsun hergün okurdu falan bence sana çok iyi katlanıyor anlayışlı olmalısın yoksa kaybedersin

sanmıyosan yanlış şeyler yapıcağını kafanı kurcalayan ne? kendinle çelişiyosun ama
kafamı kurcalayan tek şey evlendikten sonra bana bağırır mı benim babam bizi hep başkalarının yanında rezil eder bağırır küçük düşürür egosunu tatmin eder aynısını o yapar mı korkum o

bence sen bu kafayla evlenme daha çocuksun fazla kalmaz boşanırsın şiir ne yahu

yazık bu çocuğada acıdım evlilikten uzak dur çok hamsın kızım

1 buck saat boyunca yazmamis abovvv..
Tuttun onumu saydin?
Sıkıldında actionmi ariyon gozunun ustunde kasin var diye??
Uff cok bayarsin adami sen ya.

Oglan hakli, hemde cok cok hakli.

bence sorun,nişanlınızdan başka uğraşınız olmaması..okumuyor çalışmıyor musunuz?
tüm gün evde iseniz nişanlıdan başka düşünecek bişeyiniz de yoktur..nerede napıyor neden aramadı,ancak bunlara kafa takarsınız..yoksa meşgul olan insanın bunlarla uğraşacak vakti yoktur..gün içince sesini duymak mutlu eder insanı..
ne yapayım demişsiniz ya,birşeylerle meşgul olun..çalışın,okuyun,kursa gidin bişeyler yapın..

bence sen bu kafayla evlenme daha çocuksun fazla kalmaz boşanırsın şiir ne yahu

yazık bu çocuğada acıdım evlilikten uzak dur çok hamsın kızım
ben de sizlerden akıl almaya geldim hepiniz iğneleyici konuşuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…