- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
çalışıyorum hafta sonları da kursa gidiyorumbence sorun,nişanlınızdan başka uğraşınız olmaması..okumuyor çalışmıyor musunuz?
tüm gün evde iseniz nişanlıdan başka düşünecek bişeyiniz de yoktur..nerede napıyor neden aramadı,ancak bunlara kafa takarsınız..yoksa meşgul olan insanın bunlarla uğraşacak vakti yoktur..gün içince sesini duymak mutlu eder insanı..
ne yapayım demişsiniz ya,birşeylerle meşgul olun..çalışın,okuyun,kursa gidin bişeyler yapın..
Ne guzel :) bi daha yasamazsiniz umarim bole bisiaz önce aradım özür diledim şimdi iyiyiz zaten
ben de sizlerden akıl almaya geldim hepiniz iğneleyici konuşuyorsunuz
yok ben kızmadım ayrıca çalışıp babama para veriyorum :)gerçekler acıdır .... sen bu yazdıklarımızıda kabul etmeyeceksen ve kızacaksan keşke konu açmasaydın
dedim ya toysun çok toy
bütün günün aşk şiirleri,aşk şarkıları ve nişanlına kafa yorarak mı geçiriyorsun
yazık bari bir işe girde baban ssk masrafını ödemesin
çok teşekkür ederim inşallahNe guzel :) bi daha yasamazsiniz umarim bole bisi
tamam teşekkürler :)bir de daha önceki sevgililerim demiş yaw, facebook'da dürterek ya da whatsapp'da gülücük göndererek sevgililik yaşanmıyor arkadaşım.. daha önce "sağlıklı" bir ilişki yaşamadığın için nasıl bir şey olduğunu bilmiyorsun belli ki.. insanlar rapor verir gibi 3 saatte bir seni arayamaz ya da en ufak bir baş dönmesinde 112'yi arayamaz.. seninki klasik yurdum ergenlerinde olan prenses sendromu.. daha önce doğru düzgün bir ilişki yaşamadığın için de 23 yaşına sarkmış.. bir uzmana görün yoksa terkedilmen yakın..
babana ne diye paranı veriyorsun o o parayla ne yapıyor?yok ben kızmadım ayrıca çalışıp babama para veriyorum :)
kafamı kurcalayan tek şey evlendikten sonra bana bağırır mı benim babam bizi hep başkalarının yanında rezil eder bağırır küçük düşürür egosunu tatmin eder aynısını o yapar mı korkum o
yok ben kızmadım ayrıca çalışıp babama para veriyorum :)
Valla böyle yapmaya devam edersen taş olsa çatlar. Bağırır yani.kafamı kurcalayan tek şey evlendikten sonra bana bağırır mı benim babam bizi hep başkalarının yanında rezil eder bağırır küçük düşürür egosunu tatmin eder aynısını o yapar mı korkum o
al işte buda ayrı bir vakatam benim zıttımsın benimkide hergün şiirler okur ben isteme okuma derim.
çalışma saatlerinde ,telefon başı nöbet nasıl tutuyorsunuz anlamadım.kaç saat aramadı mesaj atmadı vsss..işinize konsantre olun ve adamı da düşünmeyin bu kadar..çalışıyorum hafta sonları da kursa gidiyorum
al işte buda ayrı bir vaka
Neden istemiyorsun ?tam benim zıttımsın benimkide hergün şiirler okur ben isteme okuma derim.
23 yaşındayım nişanlım zaten bana çok değer veriyor onun da dediği gibi ben fazlasını istiyorum hata benimçalışma saatlerinde ,telefon başı nöbet nasıl tutuyorsunuz anlamadım.kaç saat aramadı mesaj atmadı vsss..işinize konsantre olun ve adamı da düşünmeyin bu kadar..
sorun onu hayatınızın merkezi yapmanız..evleneceksiniz ilerde daha büyük sorun olur bu durum..önceliği kendinize vermelisiniz..hayattaki en değerli şey kendinizsiniz..ona değil,kendinize dönün..kişisel oalrak birşeyler yapın..
bu durumda nişanlınız da size daha çok değer verecektir..
bir de kaç yaşındasınız?
Neden istemiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?