Nişanlıma ondan sıkıldığımı söyledim o da git babana söyle dedi ?

çalışıyorum hafta sonları da kursa gidiyorum

Sudan sebeplerle ayrilmak konusunu gundeme getiren insandan, ondan once ben ayrilirim. Cocuk muyuz? Evlenince de sudan sebeplerle bosanalim mi diyeceksiniz? Ben de olsam sıkılırdım. Biraz olgunlasmaniz lazim. Bir iki saat aramadi diye cok abartmişsiniz. 24 saat sizi mi aramali? Kendinize baska mesguliyetler bulun belki adami bunaltmazsiniz

bir de daha önceki sevgililerim demiş yaw, facebook'da dürterek ya da whatsapp'da gülücük göndererek sevgililik yaşanmıyor arkadaşım.. daha önce "sağlıklı" bir ilişki yaşamadığın için nasıl bir şey olduğunu bilmiyorsun belli ki.. insanlar rapor verir gibi 3 saatte bir seni arayamaz ya da en ufak bir baş dönmesinde 112'yi arayamaz.. seninki klasik yurdum ergenlerinde olan prenses sendromu.. daha önce doğru düzgün bir ilişki yaşamadığın için de 23 yaşına sarkmış.. bir uzmana görün yoksa terkedilmen yakın..

ben de sizlerden akıl almaya geldim hepiniz iğneleyici konuşuyorsunuz

gerçekler acıdır .... sen bu yazdıklarımızıda kabul etmeyeceksen ve kızacaksan keşke konu açmasaydın

dedim ya toysun çok toy

bütün günün aşk şiirleri,aşk şarkıları ve nişanlına kafa yorarak mı geçiriyorsun

yazık bari bir işe girde baban ssk masrafını ödemesin

Okurken benim bile içim daraldı. 1,5 saat aramadı diye sorun ediyorsunuz. Akşama kadar çocuk gibi sizi mi pışpışlayacak? Bi de üstüne sıkıldım senden demişsiniz. O çocuk fazla bile dayanmış.

yok ben kızmadım ayrıca çalışıp babama para veriyorum :)

tamam teşekkürler :)

çalışıyorum hafta sonları da kursa gidiyorum
çalışma saatlerinde ,telefon başı nöbet nasıl tutuyorsunuz anlamadım.kaç saat aramadı mesaj atmadı vsss..işinize konsantre olun ve adamı da düşünmeyin bu kadar..
sorun onu hayatınızın merkezi yapmanız..evleneceksiniz ilerde daha büyük sorun olur bu durum..önceliği kendinize vermelisiniz..hayattaki en değerli şey kendinizsiniz..ona değil,kendinize dönün..kişisel oalrak birşeyler yapın..
bu durumda nişanlınız da size daha çok değer verecektir..
bir de kaç yaşındasınız?

evlilikten de beklentin çok asla hayal ettiğin gibi olmayacak bunu bil

evlendiğin kişiyide parmağımda oynatırım havalarındaysan buda asla olmayacak bil yani

23 yaşındayım nişanlım zaten bana çok değer veriyor onun da dediği gibi ben fazlasını istiyorum hata benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…