ya babasıyla benim konuşmam doğru olmaz diye düşünüyorum. her ne kadar nişanlı olsak da el kızıyım bir yerde. hem sonra bana daha çok sinirlenebilir. annesi de onun orda çalışmasını istiyor. kendi işleri çünkü, orda bir payı var.
ben herşeyi göze alabileceğimi ona söyledim. sen çalışırsın, ben çalışırım. kira da olsa otururuz geçiniriz bir şekilde. olmadı İstanbul'a da gidebiliriz, orada iş çok hem anne tarafım da orada, başımız sıkışsa yardım edecek insanlar da var dedim. ama yok. işin içinden çıkamıyor.
zaman zaman acaba beni soğutmaya mı çalışıyor diye düşünmedim de değil. ama sanmıyorum ya da bilemiyorum :sinifsinif:
sevgiymişşşş kızım onun yüzünden doktara gidiyorsun psikolojin alt üst olmuş olmaz olsun böyle sevgi evlenirsen kendi bakırköyde bulursun dersiz başına dert alıyosun bırak gitsin sende yeni denizlere yelken aç evlenecek adam mı yok takılmışsın peşine gidiyorsun nikah arifesiymiş boş ver nikah masısından dönenler var elelalem neder diye düşünme
anlamıyorum bu kızları
Şu an neredeyse aynı durumdayız biliyor musun joey?
İş bakımından değil ama diğer bunalımlar filan aynı şu an benim yaşadıklarım ve ben bunu yaklaşık aralık ayından beri çekiyorum.
Bırakıp ne hali varsa görsün demeye gönlüm el vermiyor.
Neden dersen, biz birlikteliğe mutlu olmak için başladık yürüyoruz.
Onun zor zamanlarında destek olmayacaksam neden varım ki diye düşünmeden edemiyorum.
Bendeki tatlı bela da aynı senin nişanlın gibi fazla konuşmaktan kaçıyor.
Ben de sen gibi çok defa konuştum.
Oldu gibi zannettim gene bunalımlı haline döndü...
Sabretmeye çalış...
Şu an onu kendi haline bırak emin ol sana dönüp izahat verecektir.
Ben öyle yapmaya başladım artık...
Erkekler çok konuşmaktansa kendi başlarına doğru yolu bulmaktan daha memnun oluyorlar...
Şaka gibi ama...
Maalesef gerçek...
boshayallersmile
işte ben de ne yapsam bilemiyorum. böyle dersem onu yarı yolda bırakmışım gibi mi olur? ama devam edersem ben çok üzülüyorum enreye kadar üzüleceğim? gerçi ayrılırsam da üzüleceğim, belki pişman olacağım.... şimdi resti çekersem, ayrılmayacak dahi olsam, bak böyle düşünüyor demek ki bu halimde bana katlanamadı, yanımda olmayı beceremedi diye düşünebilir.... iki ucu moklu değnek :sinifsinif:
sevgiymişşşş kızım onun yüzünden doktara gidiyorsun psikolojin alt üst olmuş olmaz olsun böyle sevgi evlenirsen kendi bakırköyde bulursun dersiz başına dert alıyosun bırak gitsin sende yeni denizlere yelken aç evlenecek adam mı yok takılmışsın peşine gidiyorsun nikah arifesiymiş boş ver nikah masısından dönenler var elelalem neder diye düşünme
anlamıyorum bu kızları
ya babasıyla benim konuşmam doğru olmaz diye düşünüyorum. her ne kadar nişanlı olsak da el kızıyım bir yerde. hem sonra bana daha çok sinirlenebilir. annesi de onun orda çalışmasını istiyor. kendi işleri çünkü, orda bir payı var.
ben herşeyi göze alabileceğimi ona söyledim. sen çalışırsın, ben çalışırım. kira da olsa otururuz geçiniriz bir şekilde. olmadı İstanbul'a da gidebiliriz, orada iş çok hem anne tarafım da orada, başımız sıkışsa yardım edecek insanlar da var dedim. ama yok. işin içinden çıkamıyor.
zaman zaman acaba beni soğutmaya mı çalışıyor diye düşünmedim de değil. ama sanmıyorum ya da bilemiyorum :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?