Nişanlıma resti çekmeli miyim? yoksa...?

ömür boyu babasının izinden çıkmaz

mutlu olmaz

sizi de tüketir

babasıyla siz konuşsanız değişmez mi onun fikri?

arkadaşım benim düşüncemde şu yani üzülmeni istemem ama seni kendinden soğutmak istiyor olabilir ya da sen çok üstüne dtştyorsun die sadece bunları sana yapabilir annesine babasına da mı böyle davranıyor bi sor bakalım kendini sana acındırıyorda olabilir kendini hiç kasma bence rahat ol sen elinden geleni yapmışsın onun için hasta bile olmuşsun .Hem bir kere seven insan sevdiğine sıkıntısını belli eder mi yani benim eşim öylee hep beni mutlu etmeye çalışır sıkıntısı varsa da halleder ben ordan burdan duyarım bişi olsa sorunca da senin üzülmeni istemedim der ama yine de onu yüz üstü bırakma sabret biraz daha belki ailesi de istemiyor olabilir seni o zaman erkekler gerçekten çok soğuyor biz nişanlıyken böyle bi durum atlattık ama ben kendine gel yoksa bu iş biter dedim ama onun beni sevdiğinden emindim yani vazgeçmeyeceğini biliyordum sende eminsen böyle söylee ama yinede sabreden mükafatını alır canım inş herşey gönlünce olurr

son yazdığını tam okumamışım canım bunlar bahane deil baraber herseyin üstesinden gelirsiniz ev araba nedir ki valla kendinizi yıprattığınıza değmez illa ki olur hem evlenecek adama allah yardım eder demişler evin öyle bereketli oluyor kii huzurla anlaştıkçaa sevgi saygı oldukça

ya babasıyla benim konuşmam doğru olmaz diye düşünüyorum. her ne kadar nişanlı olsak da el kızıyım bir yerde. hem sonra bana daha çok sinirlenebilir. annesi de onun orda çalışmasını istiyor. kendi işleri çünkü, orda bir payı var.

ben herşeyi göze alabileceğimi ona söyledim. sen çalışırsın, ben çalışırım. kira da olsa otururuz geçiniriz bir şekilde. olmadı ıstanbul'a da gidebiliriz, orada iş çok hem anne tarafım da orada, başımız sıkışsa yardım edecek insanlar da var dedim. ama yok. işin içinden çıkamıyor.

zaman zaman acaba beni soğutmaya mı çalışıyor diye düşünmedim de değil. ama sanmıyorum ya da bilemiyorum :sinifsinif:

Şu an neredeyse aynı durumdayız biliyor musun joey?
İş bakımından değil ama diğer bunalımlar filan aynı şu an benim yaşadıklarım ve ben bunu yaklaşık aralık ayından beri çekiyorum.
Bırakıp ne hali varsa görsün demeye gönlüm el vermiyor.
Neden dersen, biz birlikteliğe mutlu olmak için başladık yürüyoruz.
Onun zor zamanlarında destek olmayacaksam neden varım ki diye düşünmeden edemiyorum.
Bendeki tatlı bela da aynı senin nişanlın gibi fazla konuşmaktan kaçıyor.
Ben de sen gibi çok defa konuştum.
Oldu gibi zannettim gene bunalımlı haline döndü...
Sabretmeye çalış...
Şu an onu kendi haline bırak emin ol sana dönüp izahat verecektir.
Ben öyle yapmaya başladım artık...
Erkekler çok konuşmaktansa kendi başlarına doğru yolu bulmaktan daha memnun oluyorlar...
Şaka gibi ama...
Maalesef gerçek...
boshayallersmile

sevgiymişşşş kızım onun yüzünden doktara gidiyorsun psikolojin alt üst olmuş olmaz olsun böyle sevgi evlenirsen kendi bakırköyde bulursun dersiz başına dert alıyosun bırak gitsin sende yeni denizlere yelken aç evlenecek adam mı yok takılmışsın peşine gidiyorsun nikah arifesiymiş boş ver nikah masısından dönenler var elelalem neder diye düşünme
anlamıyorum bu kızları

canım doktora onun yüzünden gitmiyorum. farklı birçok sıkıntım var o yüzden gidiyorum.

işte ben de ne yapsam bilemiyorum. böyle dersem onu yarı yolda bırakmışım gibi mi olur? ama devam edersem ben çok üzülüyorum enreye kadar üzüleceğim? gerçi ayrılırsam da üzüleceğim, belki pişman olacağım.... şimdi resti çekersem, ayrılmayacak dahi olsam, bak böyle düşünüyor demek ki bu halimde bana katlanamadı, yanımda olmayı beceremedi diye düşünebilir.... iki ucu moklu değnek :sinifsinif:

Seni çok ama çok iyi anlıyorum durum cidden zor aynı düşünceleri paylaşıyoruz...
Normalde hep böyle olsa at gitsin dersin.
Ama bunalımlı olduğundan böyle davranması yüzünden şevkatli olmaya çalışıp bir süre sonra sinire bağlıyorsun...
Anlıyorum seni hem de çok iyi anlıyorum.
Benim erkek arkadaşım psikologa gitmeye ikna oldu.
Umarım senin nişanlın da olur.
Bu kendi kendine çözülecek bir şey değil çünkü.
Ona yardım eden biri lazım.
yerimseniben

of benimki inat ötesi birşey.. bir psikolog ayarlayıp çaktırmadan arkadaşım diye tanıştırıp gizli muayene mi yaptırsam kaydirigubbakcemile3

sinirim bozuldu cidden... nasıl ikna ederim bilemiyorum... işim çok ama çok zor....

sen elinden geleni yapmışsın. güzel dille söyle olmayacak gibiyse resti çek ama hala düzelmiyorsa anten doğru söylüyorbilmiyorumkismile

bu senin evlenmeyi düşündüğün insan
bir ömrü birlikte geçireceksin
sevgi maalesef her şeyi çözmüyor
hayatın boyunca sürekli onun bunalımını çekmek zorunda değilsin
herkesin kendine göre derdi var ama sürekli bebek gibi mızmızlanmaya hakkımız yok.
konuş ve iyi düşün derim.

bence nisanlinla duzgunce konusmalisin. belki evlenmek istemiyor, ne bileyim iliskinizin ciddiyete binmesi onu rahatsiz edip korkutmus olabilir belki. karsilikli duzgunce konusmaniz lazim. bi konusmayi dene bakalim ne olacak. neyi isteyip istemedigini, canini neyin siktigini ogren iyice canim

ben olsam bir psikologa goturur yardım almasını saglardım depresyonda olabilir surekli olmek istemesi hayattan zevk almıyor olması normal degil rest cekme yardım etmeye calıs boyle durumlarda insan hayattan zevk alamaz hale gelir insanlarda anlamaz sanırki karsıdaki bile bile yapıyor ama elinde degildir bu durum

canım herkesin sıkıntısı var bir tek kendisimiymiş. Evet seninde bi sürü sıkıntın var iş, annen vs. Sen ona öylemi davranıyorsun. Seviyorum diyorsun, ne demek aramıyor yanaşmıyor ,öpmüyor. hiç doğrumu böyle şeyler.
Bunalımdayım diye kenara çekilmek ne kadar kolaymış joey. Olur mu öyle şey. Hem ne demek hazır değilim demek bu durumdan sonra. Bunlar hoş davranışlar değil. Kendini üzme.Ama tepkini koymalısın bence. Bu kadar alttan almışsın zaten. evlenince herşey daha kötü olmasın. Nişanlılık dönemi zaten birbirini tanıma dönemidir. İyi taşın iyi düşün derim cnm

sen elinden geleni yapmışsın canım...bence restini çek.kendine çeki düzen versin.ileride evleneceğin insan sonuçta .hayatı sana zindan eder...allh kolaylıklar versin sana üzüldüm valla...

okurken bana fenalık geldi.adam durmadan bıktım ya ölmek istiyorum diyor.canı isterse seni arıyor.öpmüyor koklamıyor felan filan.
3,5 aydan bahsetmişsin arkadaşım adam halen toparlanmamış.üstüne aynı rahatlığı bıkkınlığı devam etmiş.olan sana olmuş psikolojin bozulmuş.valla sabırlıymışsın sende.
ben olsam bu kadar duramazdım.nişanlılık insan hayatının en güzel yılları olmalıdır.o yıllar sana zevk vermelidir acı deil.

yoluna devam edip etmemekte elbet tercih senin ama dediğim gibi ben asla katlanamazdım.

Canım üzgünüm ama ben de olumsuz görüyorum.Ya ciddi bir psikolojik sorun var , ya da gercekten bu ilişkiyi istemiyor ve acı cekiyor...Ailesi ile irtibat kurup sen yokken nasıl davrandığını öğrenmeye anlamaya calıs..Doktora gitmeyi öner cünkü gercekten eger seviyorsa seni ciddi bir sorunu var demektir.Ölmek istemek ne demek...Ya da maalesef büyük olasılıkla tek neden var ayrılmak için taktikler.Dilim varmıyor ama bunun olasılığı daha fazla gibime geliyor...Umarım hersey kalbinin istediği gibi gelisir..İyi ya da kötü bi sonuca varır.Çünkü bu sekilde bocalamak sana daha da acı verecektir....

üzgünüm ama bana da hiç düzelir gibi gelmedi.bitirme lafını etmeden açıkça konuşun bakalım o ne diyecek.ne zamana kadar böyle sürebilir ki.açık açık konuş.onu kaybetmek istemediğini ama böyle devam ederse sizinde gücünüzün kalmadığını ayrılığa doğru gittiğinizi bunu da istemediğinizi bu nedenle bir orta yol bulmanızın gerekli olduğunu söyleyin.

Bence senden önce psikoloğa gitmesi gereken nişanlın imiş. ınsanın çokta sıkıntıları olabilir, ama devamlı çok sıkılıyorum (senden de sıkılıyorum anlamına geliyor bence), ölüm günü olsaydı, gibi depresif olmamalı. Ayrıca sıkıntı bu kadar büyükse de paylaşmalı ve çözüm aranmalı. Bayağı anormal bir durum var ortada. Ayrıca korkuyorum evlenmektende demiş, demek ki ortada ilişki anlamında da sıkıntı var. ıyi düşün derim, evlilik bu.

insan ne kadar mutsuz olursa olsun, dertleri dağ giBi üstüne yıkılmış da olsa sevdiğinin Bi gülüşü Bi öpüşü bütün dertlerini unutturur.. az değil aylardır Bu haldeyse ya size olan duyguları sizinki kadar kuvvetli değil ya da BamBaşka şeyler var.. Benim sevgilim ne yapsın ya öylesine mutsuz ki Bu aralar, o da ağzına ölüm lafını alıyor ama elimi tutup senin için yaşicam diyor. Sizin hiç mi derdiniz yok ? Bi çok zaman onun hatrına tutunduğunuz olmadı mı hayata ? sanırım sizin kadar sevmiyor sizi. Resti çekmenizi tavsiye ediyorum Ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…