Kızlar daha önce nişanlımla ilgili bir konu açmıştım belki hatırlayanlarınız olur. Bunalımları ve bana karşı ilgisizliğiyle ilgiliydi. Neredeyse 3,5 ay oldu değişen hiçbir şey yok.
1 aydır rahat bıraktım onu. Görüşmek için sürekli ısrar etmedim, gün içinde çok az aradım – ki zaten az konuşurduk – ama bu da fayda etmedi.
Hala bana yaklaşmıyor. Ben öpmeden öpmüyor, dokunmuyor. Sürekli sıkılıyorum diyor, ölsem kurtulsam diyor. Cumartesi doğumgünü, ne güzel bak doğumgünün geldi dedim. Hiç istemiyorum, keşke ölüm günüm olsa diyor.
Deli olacağım artık onun bu bunalımından. Kendi işlerinde çalışıyor, babası ve abisiyle beraber. İşinden nefret ediyor. Aişle ilişkileri çok yakın değil. Evleneceğimiz için sorumluluklardan zaman zaman korktuğunu söylüyor. Kaç kere konuştum olmadı, yazdım olmadı, sıktım olmadı, rahat bıraktım olmadı. :sinifsinif:
Bir 3,5 ay daha böyle katlanmak istemiyorum. O yüzden bu haftasonu “ lütfen kendine gel biran evvel, çok uzun oldu artık. Bana işkence ediyorsun. Bir 3,5 ay daha dayanacak gücüm yok. Lütfen topla kendini” diye rest çekmeyi düşünüyorum.
Çok da seviyorum. Bir yandan da gerçekten sıkıntılıysa, bu yaptığım doğru olur mu diye düşünüyorum. Yani ona destek olmamış mı olurum diyorum kendi kendime… zamanla geçer de ne kadar zamanla geçer? Ben ne olurum o arada? Beni seviyorsa biraz olsun düşünmesiş gerekmez mi? mafoldumben
Kafam çok karışık. Sizce ne yapmalıyım? Resti çekip daha fazla katlanamayacağım kendini düzelt mi diyeyim, bir süre daha sabredeyim mi?
evet şu ara gerçekten destek olmam lazım ki acaba babası ne tepki verecek? en çok onu merak ediyorum... anlayışlı olacağını pek sanmıyorum ama, inşallah bir çıkar yol bulurlar.. hayırlısı inşallah mafoldumben
benden sana tavsiye olayların dışında kal yorum yapma senin nişanlına ayrılmasını söylediğini bile sanabilirler o yuzden sen sadece nişanlının bu olaydan en az sıkıntıyla kurtulabilmesi için destek ol sevginle birlikte aşacağınıza inanın
Canım ne olursa olsun , sana davranıslarını işine yormakla hata ediyorsun! Yasamadan anlayamazsın tabi.
Destel ol diyeceğim varmıyor dilim.Bu kadar ilgisiz birine.Neyse sen yine de ol.Yine de söylüyorum.Sana karsı maalesef gayet soğuk...Sonunuzu iyi göremiyorum.Üzgünüm.
nişanlımla konuştum dün. baban ne diyecek bu ayrılık işine dedim. zaten babamın kararıydı dedi. şok oldum :sinifsinif: işleri toparlar toparlamaz ayrılacakmış... babası zaten oldum olası abisine düşkündü. baya sıkıntılı bir süreç bizi bekliyor anlaşılan mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?