Nişanlıma resti çekmeli miyim? yoksa...?

yazdıklarımla alakası olmayan bunca şeyi nasıl düşünüp de buldunuz bilemiyorum.

1.si benim işim var, çalışıyorum.
2.si aile şirketinden ben şikayetçi değilim. o orada mutsuz, bu sebeple üzülüyorum.
3.sü psikolojik sorun dediğiniz şey, bir çok sıkıntının üstüste gelmesiyle oluşun tahammülsüzlük ve mutsuzluk hali. annemin hastalığı sebebiyle tavan yapmış olan...
4.sü ailesinden ev ya da araba beklentim olduğu nerden çıktı? bir iki syfa önde " ikimizde çalışır geçiniriz " gibi bir cümle kurduğum da yazılı... aileden beklentim olduğunu ifade eden bir cümle mi sizce?

kısacası ortada bir mantıksızlık ya da bir baskı yok.. başlıkları karıştırdınız sanırım...

bu iki msjı arka arkaya okuyunca sanki 'abımle kavga ettik zaten şu an da konuşmak istemıyorum' tarzında bi konuşma gibi geldi bana....
yanı doğruluğundan eminsen doğrudur da ne bilim hanı tam emın değilsen arama diye bi bahane gibi hissettim :S

kımseye bişi söleme ,demesinden cıkarttım belki de bunu...ve buluşma gunu için senden daha az istekli olmasından...konuşmalarınızın azlığından....üstüne düşmenin de fayda vermediği bi noktada olmanızdan ....

bilemem...gunahını da alamam tanımadıgım birinin....ama ne demek istediğimi anlatabildim sanırım...umarım yanılıyorumdur....

yok canım kavga etmişler abisiyle gerçekten. bugün eltime gittim onunla da konuştuk. dün nişanlımla da görüştüm, düzelmişler şu an. dükkan tasviyesi mevzusu ortadan kalkmış. farklı planları varmış. belki bir şube daha açıp abi bir yerin nişanlım bir yerin başına geçecek. o zaman kavgaları da azalır. ama henüz düşünme aşamasındalar.

hım anladım cnm sevındım de yanı düzelmesine
sen de nişanlını anlamaya çaliş ve cok üstüne gitme...üstüne gittikçe tuhaflaşıolar :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…