muhtemelen kayınvaildenin planları takır takır işlemiş. çok işlerini bilip acındırmayı bilirler. erkeklerde bunu görmez anlamaz. nişanlında su durumda seçimini yapmışbak valla böylesi senin için daha hayırlı omuş ama işallahhhhhh nişanlın cok pişman olur ve ayaklarına kapanır ama sen bu arada hayatına küsüp eve kapanma sakın
canımmm gerçekten çok üzüldüm. Evet geçecek belki biraz zor olacak ama bence hakkında bu durum daha hayırlıymış gibi görünüyor. Sen ne kadar alttan alıp saygında kusur etmediysen o kadar tepene çıkmışlar. Haidi zaten bişey istemez ohh ailesi de ses çıkarmıyor diye düşünüp kendi kafalarından iş hallettiklerini sanıyorlar.Yani senin ve ailenin düğün istemesi kadar doğal ne olabilir. Madem öyle nişandan önce açıkça söyleseymiş sende ona göre kafanda tasarımlar yapmazdın. Revamı yani hem hayl kur hemde borç yapamam de vazgeç. Bunu dolaylı yoldan ailesi oğullarına söyletene kadar gelip adam gibi senin ailenle konuşabilirlerdi.
Bi de şaşırdığım olay senin mesajını neden annesine okutuyorki?? Çok saçma. Ben nişanlımada her zaman derim, bak biz kavga ederiz tartışırız ne sen nede ben ailelerimize yansıtmayalım gün gelir biz canciğer oluruz ama onlar asla unutmazzz. Ki bu tarzda konuşan çirkeflik yapıp zaten gemileri yakmak için hazırda bekleyen bi kayınvalideden sana evlensende gün yüzü görünmezdi canım benim. Ayrıca laflara bak nedemek aileni görünce tüylerim diken diken oluyor diyip kapıdan dönmek nedemekkkkk. Sen o anda nasıl tepkisiz kalabildin ağzının payını bence o anda vermeliydin.
Kusuruma bakma ama valla çok sinirlendim okuyunca sert yazmak istemem. Ama sakın üzülme bence o bir tercih yapmış ve bunu ailesinden yana kullanmış. He bence burada tercihe bile gerek yok sadece iki tarafıda kırmadan herkesin gönlünü yapması gerekirdi. Hakkında hayırlısı olsun inan ki zamanla daha iyi anlayacaksınBen hep diyorummmm hayatımıza yanlış insanlar girmeliki daha sonra tanıdığımız doğru insanın kıymetini bilelim. Allaha emanet ol canım
hayatıma devam etmek zorundayım çalışıyorum işyerimde hiçbişey yokmuş gibi davranıyorum ama işe giderken işten gelirken sabah uyandığımda akşam yatarken sürekli ağlıyorum kendi kendime teselli vermeye çalışıyorum demekki hakkımda hayırlısı değilmiş demekki evlensem daha çok üzülecktim diyorum ama içimin yangını gçmiyor nefes alamıyorum sanki.(((
ben su an evliyim, daha önce nisanlanip ayrilmistim
ve ayni sekilde ailesi yüzündne bitmisti
ailesi doldurup doldurup kafasini bulandirmisti
o beni cok seven adam gitmis yerine acimasiz bi insan gelmisti
cok uzun süre kendime gelemedim, ayni su an senin bulundugun durumdaydim
hazmedemedim, konduramadim. herseyden öte onun hakkinda kötü bisey düsünemedigim icin hersey dahada zor oldu.
o yüzden seni cok iyi anliyorum.
biz su an ne söylersek söyleyelim sana bu aci hic gecmeyecek gibi gelir
ama geciyor inan ki.
zamanla hersey azaliyor, kendine olan güvenin artiyor
farkli bi pencereden bakabiliyorsun herseye ve senin icin en hayirlisinin bu oldugunu anliyorsun
o kadar cok kisi varki nisanlisindan ayrilip, sonrasindan sükreden.
bakiniz ben. o insanla evlenmedigim icin dua ediyorum, cünkü eger bitmeseydi dünyanin en muhtesem insaniyla tanisamayacaktim ve su an bu kadar mutlu olmayacaktim
Sende mutlu olacaksin tatlim
gerçekten bu acı hiç geçmicek gibi. keşke ölseydim diyorum bir kere acı çekerdim ama şimdi hergün acı çekiyorum hergün bin kez ölüyorum. onunla yaptıklarımızı yaşadıklarımızı küsmelerimizi o küslüklerin ardından birbirimize daha sıkı sarılmayı elele yürüdüğümüz sokakları gittiğimiz sinemaları yaşadıklarımızın hiçbirini unutamıyorum. uyuyorum gözümü her açtığımda gözümün önüne beraber geçirdiğimiz farklı bir gün geliyor. hep güneşli günlerde gezer tozardık güneşi gördüğümde içimden binlerce parça kopuyor. dua ediyorum sabrediyorum Allaha dua ediyorum ama geçmiyor bu aı dinmiyor gözümün yaşı. ailem olmasaydı beni bu hayatta tutacak hiçbişeyim olmazdı heralde. ölüm bile bana bu kadar acı vermezdi heralde. ölüyorum acımdan keşke beni aldatsaydı bana kötülük yapsaydı keşke bana ondan nefret etmek için bi neden verseydi. Allahım sverken ayrılmak bir hiç yüzünden ayrılmak başkaları yüzünden ayrılmak ne zormuş. 1 ay önce gelinlik hayalleri kurarken gördüğüm her vitrindeki gelinlğin içinde kendimi hayal ederken şimdi kafamı kaldırıp bakamıyorum bile. kimseye beddua etmek istemiyorum ama yukarda Rabbim var birgün o anne babadan o aileden hesap soracak elbet. sabah akşam gözümden akan yaşların hergün işe şişmiş gözlerle gitmenin beni hayallerimle başbaşa bırakmanın hatta tüm hayallerimi elimden almanın cezasını birgün çekecekler elbet
sevdiğin için sana yaptıgı kötülüğü göremiyorsuncanım benim orta yolu bulmak yerine ailesini seçmiş daha ne olsun, aldatsaydı felan diyorsun ama yaşayan bilir. o zaman nefret mi edicektin, gene aynı acıları yaşıcaktın. her gün ölücektin. mutsuzsun, yüzün gülmüyor, hayattan zevk almıyorsun, bir gün seni arayacagı umudundasın ama geçmişine bakma. yeni ortamlara gir, yeni insanlarla tanış, ne biliyim kurslara felan git, boş vaktin olmasın.... ölmüşle olmuşa çare yok derler... her şerde bile, bir hayır gizlidir de geç
gerçekten bu acı hiç geçmicek gibi. keşke ölseydim diyorum bir kere acı çekerdim ama şimdi hergün acı çekiyorum hergün bin kez ölüyorum. onunla yaptıklarımızı yaşadıklarımızı küsmelerimizi o küslüklerin ardından birbirimize daha sıkı sarılmayı elele yürüdüğümüz sokakları gittiğimiz sinemaları yaşadıklarımızın hiçbirini unutamıyorum. uyuyorum gözümü her açtığımda gözümün önüne beraber geçirdiğimiz farklı bir gün geliyor. hep güneşli günlerde gezer tozardık güneşi gördüğümde içimden binlerce parça kopuyor. dua ediyorum sabrediyorum Allaha dua ediyorum ama geçmiyor bu aı dinmiyor gözümün yaşı. ailem olmasaydı beni bu hayatta tutacak hiçbişeyim olmazdı heralde. ölüm bile bana bu kadar acı vermezdi heralde. ölüyorum acımdan keşke beni aldatsaydı bana kötülük yapsaydı keşke bana ondan nefret etmek için bi neden verseydi. Allahım sverken ayrılmak bir hiç yüzünden ayrılmak başkaları yüzünden ayrılmak ne zormuş. 1 ay önce gelinlik hayalleri kurarken gördüğüm her vitrindeki gelinlğin içinde kendimi hayal ederken şimdi kafamı kaldırıp bakamıyorum bile. kimseye beddua etmek istemiyorum ama yukarda Rabbim var birgün o anne babadan o aileden hesap soracak elbet. sabah akşam gözümden akan yaşların hergün işe şişmiş gözlerle gitmenin beni hayallerimle başbaşa bırakmanın hatta tüm hayallerimi elimden almanın cezasını birgün çekecekler elbet
biliyorum çok haklısın ailesiyle benim aramda bir seçim yaparak bana en büyük kötülüğü yaptı sırf ben düğün istedim diye ailesinin bu kız sana dişini gösterdi lafını kabullendi beni sevseydin düğün diye tutturmazdın ailem çok haklı senin derdin paraymış dedi ilk düğün kavgamızda oysaki parayla pulla hç işim yoktu benim ama nasıl bunu kabullendi iki yıl beni hiç mi tanımamış hiç mi anlayamamış. ben çok ii bir şirkette çalışıyorum onunsa doğru düzgün işi bile yoktu ben üniv mezunuydum o lise. ve bunları bana söyleyen insanlardan nefret ettim size ne dedim ben bu insanı sevdikten sonra aramızda böyle şeylerin lafı mı olur dedim beni çok seviyor daha önce kimse beni böyle sevmedi dedim bana bunu syleyen tüm arkadaşlarımla ilişkimi kestim ama bunlara rağmen o bu kızın derdi paraymış diyen ailesine inandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?