Nisanlimi istemiyorlar

cezaab

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2022
68
-4
1
26
Ailem diyarbakırli kürt diye evlendikten sonra kötü çıkarsa onlarla uğraşılmaz diyor şu an kötü bir şeyini görmedim bir buçuk senedir sevgiliydik bir aydır nisanliyiz sen istedin ondan nişan oldu diyor ben hemşireyim o jandarma uzman çavuş elide silahlı diyor annem ameliyat oldu birkaç gün bizde kaldı sana hediye aliyorda bana niye almadı diyor psikolojim bozuldu gerçekten ne yapmalıyım babamla annem bir buçuk senedir ayrılar nisanlimi seviyorum şu an ama bu şeyler modumu düşürüyor yoruldum ayrıca kadrosu yok falan dediler mesleginin bu arada ameliyat olan nişanlım birkaç gün yanında kaldik annemle sonra bana hediye almıştı annem bana neden hediye almadı dedi seni seven ailesini de sever dedi karşı tarafın göstermelik dedi

Son düzenleme:
Önemli olan sizin ne düşündüğünüz sonuçta anneniz kötü bir davranışını görmemiş sadece varsayımlarda bulunuyor. Başkalarının fikirlerinden etkilenmeyin böyle.

Önemli olan sizin ne düşündüğünüz sonuçta anneniz kötü bir davranışını görmemiş sadece varsayımlarda bulunuyor. Başkalarının fikirlerinden etkilenmeyin böyle.
Bana bir şey almadı diyor bu sefer o gün başka bir şey diyor bıktım

Bana bir şey almadı diyor bu sefer o gün başka bir şey diyor bıktım
annenizi hediyelere boğmak zorunda değil ama ilk geçmiş olsuna gelirken eli de boş gelmemiştir diye düşünüyorum ...

24 yaşındayız bir buçuk senedir sevgiliydik birr aydirda nisanliyiz
anneniz maddi beklenti içine girdiğinde hediyeler vs gibi... sessiz kalmayın ne münasebet sana niye alsın durduk yere aa deyip geçin ,nişanlınızada birşey belli etmeyin bence

Anneniz neden nisanlinizdan hediye bekliyor? Adam size her hediye aldığında annenize de mi alacak? Sizi yemeğe cikarsa annenizi de mi cikaracak? Balayına gitseniz beni niye götürmediniz mi diyecek? Annenizin sorunları var gibi geldi bana.

anneniz maddi beklenti içine girdiğinde hediyeler vs gibi... sessiz kalmayın ne münasebet sana niye alsın durduk yere aa deyip geçin ,nişanlınızada birşey belli etmeyin bence
Annem diyorki sana göstermelik yapıyor diyor bir insan nişanlısının ailesine de yapar o zaman gerçekcidir diyor nasıl gostermiyim moral kalmıyor ki

Annem diyorki sana göstermelik yapıyor diyor bir insan nişanlısının ailesine de yapar o zaman gerçekcidir diyor

Annem diyorki sana göstermelik yapıyor diyor bir insan nişanlısının ailesine de yapar o zaman gerçekcidir diyor
Annenizin psikolojisi bozulmuş bence.
Nişanınızdan ilgi beklemesin. Nisanliniz sadece size ilgi gösterir. Annenize en fazla saygı gösterir.

Anneye bak damattan hediye bekliyor..

Ben şimdi kendi damadımı yolmazmıyım sen neden bana hediye almıyorsun diye bittin sen damat bittin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…