Bana bir şey almadı diyor bu sefer o gün başka bir şey diyor bıktımÖnemli olan sizin ne düşündüğünüz sonuçta anneniz kötü bir davranışını görmemiş sadece varsayımlarda bulunuyor. Başkalarının fikirlerinden etkilenmeyin böyle.
annenizi hediyelere boğmak zorunda değil ama ilk geçmiş olsuna gelirken eli de boş gelmemiştir diye düşünüyorum ...Bana bir şey almadı diyor bu sefer o gün başka bir şey diyor bıktım
24 yaşındayız bir buçuk senedir sevgiliydik birr aydirda nisanliyizkaç yaşınızdasınız ne zamandır tanışıyorsunuz
Hayır kendisi ameliyat oldu nişanlım bizim evde birkaç gün durdu bakacak kimsesi yoktuannenizi hediyelere boğmak zorunda değil ama ilk geçmiş olsuna gelirken eli de boş gelmemiştir diye düşünüyorum ...
Ben naptim kiBu ulkede dayak yiyen kadinlarin hepsinin kocası dogulu kürt zaten!!
Masallah batidaki erkekler sütten cıkma!!!
Yukardaki yoruma katiliyorum insallah nisanliniz sizden ve ailenizden kurtulur.
anneniz maddi beklenti içine girdiğinde hediyeler vs gibi... sessiz kalmayın ne münasebet sana niye alsın durduk yere aa deyip geçin ,nişanlınızada birşey belli etmeyin bence24 yaşındayız bir buçuk senedir sevgiliydik birr aydirda nisanliyiz
Anneniz neden nisanlinizdan hediye bekliyor? Adam size her hediye aldığında annenize de mi alacak? Sizi yemeğe cikarsa annenizi de mi cikaracak? Balayına gitseniz beni niye götürmediniz mi diyecek? Annenizin sorunları var gibi geldi bana.birkaç gün bizde kaldı sana hediye aliyorda bana niye almadı diyor psikolojim bozuldu gerçekten ne yapmalıyım babamla annem bir buçuk senedir ayrılar nisanlimi seviyorum şu an ama bu şeyler modumu düşürüyor
Annem diyorki sana göstermelik yapıyor diyor bir insan nişanlısının ailesine de yapar o zaman gerçekcidir diyor nasıl gostermiyim moral kalmıyor kianneniz maddi beklenti içine girdiğinde hediyeler vs gibi... sessiz kalmayın ne münasebet sana niye alsın durduk yere aa deyip geçin ,nişanlınızada birşey belli etmeyin bence
Anneniz neden nisanlinizdan hediye bekliyor? Adam size her hediye aldığında annenize de mi alacak? Sizi yemeğe cikarsa annenizi de mi cikaracak? Balayına gitseniz beni niye götürmediniz mi diyecek? Annenizin sorunları var gibi geldi bana.
Annem diyorki sana göstermelik yapıyor diyor bir insan nişanlısının ailesine de yapar o zaman gerçekcidir diyor
Annenizin psikolojisi bozulmuş bence.Annem diyorki sana göstermelik yapıyor diyor bir insan nişanlısının ailesine de yapar o zaman gerçekcidir diyor
Anneye bak damattan hediye bekliyor..Ailem diyarbakırli kürt diye evlendikten sonra kötü çıkarsa onlarla uğraşılmaz diyor şu an kötü bir şeyini görmedim bir buçuk senedir sevgiliydik bir aydır nisanliyiz sen istedin ondan nişan oldu diyor ben hemşireyim o jandarma uzman çavuş elide silahlı diyor annem ameliyat oldu birkaç gün bizde kaldı sana hediye aliyorda bana niye almadı diyor psikolojim bozuldu gerçekten ne yapmalıyım babamla annem bir buçuk senedir ayrılar nisanlimi seviyorum şu an ama bu şeyler modumu düşürüyor yoruldum ayrıca kadrosu yok falan dediler mesleginin
nokta atisi...Bence nişanlınizin sizden ayrılması kendisi için daha hayırlı olur.
Zira aileniz çekilecek gibi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?