- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.533
- 798
Sevmiyormuş kızınızı. Annesine hediye almayan kızını sevmiyordur.Anneye bak damattan hediye bekliyor..
Ben şimdi kendi damadımı yolmazmıyım sen neden bana hediye almıyorsun diye bittin sen damat bittin .
Yani dogru soyluyorlarAilem diyarbakırli kürt diye evlendikten sonra kötü çıkarsa onlarla uğraşılmaz diyor şu an kötü bir şeyini görmedim bir buçuk senedir sevgiliydik bir aydır nisanliyiz sen istedin ondan nişan oldu diyor ben hemşireyim o jandarma uzman çavuş elide silahlı diyor annem ameliyat oldu birkaç gün bizde kaldı sana hediye aliyorda bana niye almadı diyor psikolojim bozuldu gerçekten ne yapmalıyım babamla annem bir buçuk senedir ayrılar nisanlimi seviyorum şu an ama bu şeyler modumu düşürüyor yoruldum ayrıca kadrosu yok falan dediler mesleginin
Bir gün olsun aklıma gelmez bane hediye neden yok diye,sanki mecbur almaya kızımı hoş tutsun sevsin saysın o bana yeter zaten.Sevmiyormuş kızınızı. Annesine hediye almayan kızını sevmiyordur.
Çok ilginç insanlar var ya.
hı hı tabi tabi tek akıllı anneniz çünküAnnem diyorki sana göstermelik yapıyor diyor bir insan nişanlısının ailesine de yapar o zaman gerçekcidir diyor
Ne güzel benim annem böyle düşünmüyorBir gün olsun aklıma gelmez bane hediye neden yok diye,sanki mecbur almaya kızımı hoş tutsun sevsin saysın o bana yeter zaten.
Memleketi ve kürt olmasindan kaynakli elestirelre kapatin annenizede herkesede. Ya oyle seymi olur kotu ciksa basedemeyiz gibi bir dusunce yahu burda okuyoruz kadinlari tek bir karaktersiz kocayla mucadele edenler ailesiyle mucadele edenler bunlarin hepsi kürtmü saniyorsun. Kürtler icin boyle bi algi yanlis basta annenizde. Turku kurdu avrupalisi yok bu isin karakter onemli . Siz sevip istemis anlasmissiniz zaten. Anneniz kendi ayrildigi icin sizinde ayrilcagnizi dusunuyor sanirim. Hediye meselesinide anneniz sizi ayirma cabasina surmus bence nisanlini darlamani zora sokmani istiyor. Anneize rest cekmelisiniz. Ayrica mesleginide sozlesmeyi yenileyip ômür boyu yapabilir . Burda asker esleri vardir eminimAilem diyarbakırli kürt diye evlendikten sonra kötü çıkarsa onlarla uğraşılmaz diyor şu an kötü bir şeyini görmedim bir buçuk senedir sevgiliydik bir aydır nisanliyiz sen istedin ondan nişan oldu diyor ben hemşireyim o jandarma uzman çavuş elide silahlı diyor annem ameliyat oldu birkaç gün bizde kaldı sana hediye aliyorda bana niye almadı diyor psikolojim bozuldu gerçekten ne yapmalıyım babamla annem bir buçuk senedir ayrılar nisanlimi seviyorum şu an ama bu şeyler modumu düşürüyor yoruldum ayrıca kadrosu yok falan dediler mesleginin
Tabi tabi annende haklı insan bişi alır gelir demi ne kadar ayıp yani,eli boşmu gelir damat.Annem diyorki sana göstermelik yapıyor diyor bir insan nişanlısının ailesine de yapar o zaman gerçekcidir diyor
Düşünmesini sağlayacak olanda sensin evlat.Ne güzel benim annem böyle düşünmüyor
düşünceleri annenizin sorunu boşverin , bu tarz istekler ve bunu bu şekilde dile getirmek normal değil anneniz haklı olsa haklı derdik içiniz rahat olsunNe güzel benim annem böyle düşünmüyor
Sağlayamiyorum bu yaşta dövdüğü oluyorDüşünmesini sağlayacak olanda sensin evlat.
Daha napcaksin ki. Kusura bakma ama bu konuyu burda acman onlara azda olsa inandigini gösterir. Cikin artik şu kürt türk lax cerkez kafasindanBen naptim ki
Ne demek dövüyor,baban müdahale etmiyormu peki.Sağlayamiyorum bu yaşta dövdüğü oluyor
Babamla ayrılar bir buçuk senedirNe demek dövüyor,baban müdahale etmiyormu peki.
Ayrı olması bilmemesi anlamına gelmez.Babamla ayrılar bir buçuk senedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?