Nisanlimi istemiyorlar

Anneye bak damattan hediye bekliyor..

Ben şimdi kendi damadımı yolmazmıyım sen neden bana hediye almıyorsun diye bittin sen damat bittin .
Sevmiyormuş kızınızı. Annesine hediye almayan kızını sevmiyordur.
Çok ilginç insanlar var ya.

Yani dogru soyluyorlar

Valla canım eşimle 4 senedir sevgiliydik kültürel ve ailesel olarak uyduğumuz halde babam en başından beri istemedi istememesine en ufak bi neden dahi yoktu sürekli manipülatif davrandı sürekli sen istiyosun diye diyordu falan derken şuan evliyiz ve babam eşime bayılıyor onunla vakit geçirmeyi çok seviyor yani sakın dolduruşa gelip aranızı bozmayın. Siz dik durun ve sevginize sahip çıkın maalesef ailelerde böyle şeyler olabiliyor sizi paylaşamadıklarından dolayı

Annem diyorki sana göstermelik yapıyor diyor bir insan nişanlısının ailesine de yapar o zaman gerçekcidir diyor
hı hı tabi tabi tek akıllı anneniz çünkü allahım ya... annenizin dolduruşuna gelmeyin sakın

Memleketi ve kürt olmasindan kaynakli elestirelre kapatin annenizede herkesede. Ya oyle seymi olur kotu ciksa basedemeyiz gibi bir dusunce yahu burda okuyoruz kadinlari tek bir karaktersiz kocayla mucadele edenler ailesiyle mucadele edenler bunlarin hepsi kürtmü saniyorsun. Kürtler icin boyle bi algi yanlis basta annenizde. Turku kurdu avrupalisi yok bu isin karakter onemli . Siz sevip istemis anlasmissiniz zaten. Anneniz kendi ayrildigi icin sizinde ayrilcagnizi dusunuyor sanirim. Hediye meselesinide anneniz sizi ayirma cabasina surmus bence nisanlini darlamani zora sokmani istiyor. Anneize rest cekmelisiniz. Ayrica mesleginide sozlesmeyi yenileyip ômür boyu yapabilir . Burda asker esleri vardir eminim

Ne güzel benim annem böyle düşünmüyor
düşünceleri annenizin sorunu boşverin , bu tarz istekler ve bunu bu şekilde dile getirmek normal değil anneniz haklı olsa haklı derdik içiniz rahat olsun

İnsanın adı çıkacağına canı çıksın derler ya o mesele.Diyarbakirli kurt diye normalde terörist damgası yer.Adam okumuş uzman çavuş olmuş ülkenin askeri olmuş bu defa da eli silahlı diye damga yiyor.Yani ağzı ile kuş tutsa sanırım yaranamayacak nisanliniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…