Nisanlimi istemiyorlar

24 yaşında meslek sahibi insansınız nasıl dik bir duruş sergileyip neyi istediğinizi anlatamazsınız anlamıyorum. annenizin ya da babanızın izin vermesi gerekmiyor evlenmeniz için. kararınıza saygı duymak zorundalar.

sizin de düşünceleriniz annenizinki gibiyse ayrılın, adamın başını yakmayın. yoksa annenizle birlikte üç kişilik evlilikten başka bir şey olmaz bu.

Canım senin ne düşündüğün önemli ne hissettiğin benim ailemde kocamı istemiyordu yaş farkından dolayı ama evlendik bir kızımız var çok şükür pes etmedim hiç ona güvendim hep. Şimdi ailem hep eşimi söylüyor çok şükür seviyorlar. Ellerinden geleni yaptılardı ayrılmamız için aylarca ailemle konuşmadım ve sonuç böyle çok şükür 4yıldır evliyiz kızımız var dediğim gibi. Güveniyorsan pes etme

Ailelerin kulturleri birbirine ne kadar yakin olursa o kadar rahat evliliginiz olur. Bir soz var okuzunle esini kendi koyunden alican diye belki bu yuzden anneniz tedirgindir. Ama artik gecti bu kafalar esinizle uyumluysaniz asarsiniz kultur farkliligini.
Anneniz neden hediye bekliyo o kisim sacma bence.

Ay şu annelerin manipülasyonlarindan nefret ediyorum adam hediye almak zorundami belinde silah var diye dağda ki teröristmi oluyor dinlemeyin ya

Çok uzatmadan evlenin
İzin verecekler miki geç ya da erken fark

Ben ankaraliyim

Annenizin düşüncelerini ne denli paylaştığınız önemli. Dini, etnik, maddi, kültürel şu bu, denginiz olmayan biriyle evlilik yapmak ileride anlaşmazlıkların daha fazla olması ihtimalini artırır. Aşkın en yoğun yaşandığı günlerde evlilik kararı almak ve uygulamak yerine, duyguların stabil olduğu evreyi beklemek daha doğru olabilir. Acele etmeyin, kendinizi ve eş adayınızı iyi tanıyın.

Allah aşkına virgül nokta bişey koyun, biri üstüme kusmuş gibi oldum okurken.

siz nişanlınızdan memnunsanız ailenize karşıda bir terbiyesizliği yoksa çok da takılmayın derim. hem niye annenize hediye alsın ki adam

Nişanlımla öyle bir anlaşmazlığım olmadı düğünde 2023 ağustos Eylül gibi kendi aramızda demistik

Nişanlımla öyle bir anlaşmazlığım olmadı düğünde 2023 ağustos Eylül gibi kendi arami

Nişan olduğunuza göre aklı başında, kendi kararlarını verebilen yetişkin olmalısınız ailenizin söylediklerine takılmışsınız ki burada konu açıyorsunuz ve bence ayrılmakta aklınızın bir ucundan geçiyor etkilenmişsiniz, aileniz ve nişanlınız aranızda seçim yapmak zorunda kalırsanız büyük ihtimal ailenizi seçiceksiniz ama anneniz şuan çok saçma düşünüyor olgun bir davranış değil ne deyim hayırlısı neyse o olsun iki taraf içinde.

Ayrılmak istemiyorum ama beni tehdit ediyorlar işte bir şey olursa bizi mi mafedicen vicdan yaptitrtiyolar

Bence çoğu okuyan arkadaş konuyu anlamadı.

Anneniz nişanlınızı baktığı için teşekkür babında sana hediye alıyorsa bana da alabilir demiş. Bence bu hoş bir hareket olurdu. Nişanlınızın aklına gelmese bile siz nişanlınıza arada öyle tüyolar verin.
Annemin bir zorunluluğu yoktu ama sana yardımcı oldu bir tatlı bir eşarp alsak gönlü olur diyebilirdiniz.
Sizde biraz saf olmayın iki tarafın da gönlünü yapın.
Anneniz istemese nişanlınızı zaten bakmazdı ama biraz kv yapmak sayılmak istemiş o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…