Ay şu annelerin manipülasyonlarindan nefret ediyorum adam hediye almak zorundami belinde silah var diye dağda ki teröristmi oluyor dinlemeyin yaAilem diyarbakırli kürt diye evlendikten sonra kötü çıkarsa onlarla uğraşılmaz diyor şu an kötü bir şeyini görmedim bir buçuk senedir sevgiliydik bir aydır nisanliyiz sen istedin ondan nişan oldu diyor ben hemşireyim o jandarma uzman çavuş elide silahlı diyor annem ameliyat oldu birkaç gün bizde kaldı sana hediye aliyorda bana niye almadı diyor psikolojim bozuldu gerçekten ne yapmalıyım babamla annem bir buçuk senedir ayrılar nisanlimi seviyorum şu an ama bu şeyler modumu düşürüyor yoruldum ayrıca kadrosu yok falan dediler mesleginin bu arada ameliyat olan nişanlım birkaç gün yanında kaldik annemle sonra bana hediye almıştı annem bana neden hediye almadı dedi seni seven ailesini de sever dedi karşı tarafın göstermelik dedi
İzin verecekler miki geç ya da erken farkÇok uzatmadan evlenin
Anneniz neden nisanlinizdan hediye bekliyor? Adam size her hediye aldığında annenize de mi alacak? Sizi yemeğe cikarsa annenizi de mi cikaracak? Balayına gitseniz beni niye götürmediniz mi diyecek? Annenizin sorunları var gibi geldi bana.
Ben ankaraliyimAilelerin kulturleri birbirine ne kadar yakin olursa o kadar rahat evliliginiz olur. Bir soz var okuzunle esini kendi koyunden alican diye belki bu yuzden anneniz tedirgindir. Ama artik gecti bu kafalar esinizle uyumluysaniz asarsiniz kultur farkliligini.
Anneniz neden hediye bekliyo o kisim sacma bence.
Mülteci istek? Hahahahçocuk size hediye aldığında annenize niye alsın yahu nasıl bir mülteci istek bu
Annem bunu yapsaydı, "Ne istiyorsan ben alayım, elin adamından gelecek şeye kadar düşme." derdim. Çok ayıp .çocuk size hediye aldığında annenize niye alsın yahu nasıl bir mülteci istek bu
Annenizin düşüncelerini ne denli paylaştığınız önemli. Dini, etnik, maddi, kültürel şu bu, denginiz olmayan biriyle evlilik yapmak ileride anlaşmazlıkların daha fazla olması ihtimalini artırır. Aşkın en yoğun yaşandığı günlerde evlilik kararı almak ve uygulamak yerine, duyguların stabil olduğu evreyi beklemek daha doğru olabilir. Acele etmeyin, kendinizi ve eş adayınızı iyi tanıyın.Ailem diyarbakırli kürt diye evlendikten sonra kötü çıkarsa onlarla uğraşılmaz diyor şu an kötü bir şeyini görmedim bir buçuk senedir sevgiliydik bir aydır nisanliyiz sen istedin ondan nişan oldu diyor ben hemşireyim o jandarma uzman çavuş elide silahlı diyor annem ameliyat oldu birkaç gün bizde kaldı sana hediye aliyorda bana niye almadı diyor psikolojim bozuldu gerçekten ne yapmalıyım babamla annem bir buçuk senedir ayrılar nisanlimi seviyorum şu an ama bu şeyler modumu düşürüyor yoruldum ayrıca kadrosu yok falan dediler mesleginin bu arada ameliyat olan nişanlım birkaç gün yanında kaldik annemle sonra bana hediye almıştı annem bana neden hediye almadı dedi seni seven ailesini de sever dedi karşı tarafın göstermelik dedi
Allah aşkına virgül nokta bişey koyun, biri üstüme kusmuş gibi oldum okurken.Ailem diyarbakırli kürt diye evlendikten sonra kötü çıkarsa onlarla uğraşılmaz diyor şu an kötü bir şeyini görmedim bir buçuk senedir sevgiliydik bir aydır nisanliyiz sen istedin ondan nişan oldu diyor ben hemşireyim o jandarma uzman çavuş elide silahlı diyor annem ameliyat oldu birkaç gün bizde kaldı sana hediye aliyorda bana niye almadı diyor psikolojim bozuldu gerçekten ne yapmalıyım babamla annem bir buçuk senedir ayrılar nisanlimi seviyorum şu an ama bu şeyler modumu düşürüyor yoruldum ayrıca kadrosu yok falan dediler mesleginin bu arada ameliyat olan nişanlım birkaç gün yanında kaldik annemle sonra bana hediye almıştı annem bana neden hediye almadı dedi seni seven ailesini de sever dedi karşı tarafın göstermelik dedi
siz nişanlınızdan memnunsanız ailenize karşıda bir terbiyesizliği yoksa çok da takılmayın derim. hem niye annenize hediye alsın ki adamAilem diyarbakırli kürt diye evlendikten sonra kötü çıkarsa onlarla uğraşılmaz diyor şu an kötü bir şeyini görmedim bir buçuk senedir sevgiliydik bir aydır nisanliyiz sen istedin ondan nişan oldu diyor ben hemşireyim o jandarma uzman çavuş elide silahlı diyor annem ameliyat oldu birkaç gün bizde kaldı sana hediye aliyorda bana niye almadı diyor psikolojim bozuldu gerçekten ne yapmalıyım babamla annem bir buçuk senedir ayrılar nisanlimi seviyorum şu an ama bu şeyler modumu düşürüyor yoruldum ayrıca kadrosu yok falan dediler mesleginin bu arada ameliyat olan nişanlım birkaç gün yanında kaldik annemle sonra bana hediye almıştı annem bana neden hediye almadı dedi seni seven ailesini de sever dedi karşı tarafın göstermelik dedi
Birkaç gün ameliyat olunca annemle yanında kaldik ondan diyorsiz nişanlınızdan memnunsanız ailenize karşıda bir terbiyesizliği yoksa çok da takılmayın derim. hem niye annenize hediye alsın ki adam
Nişanlımla öyle bir anlaşmazlığım olmadı düğünde 2023 ağustos Eylül gibi kendi aramızda demistikAnnenizin düşüncelerini ne denli paylaştığınız önemli. Dini, etnik, maddi, kültürel şu bu, denginiz olmayan biriyle evlilik yapmak ileride anlaşmazlıkların daha fazla olması ihtimalini artırır. Aşkın en yoğun yaşandığı günlerde evlilik kararı almak ve uygulamak yerine, duyguların stabil olduğu evreyi beklemek daha doğru olabilir. Acele etmeyin, kendinizi ve eş adayınızı iyi tanıyın.
Nişanlımla öyle bir anlaşmazlığım olmadı düğünde 2023 ağustos Eylül gibi kendi aramiAnnenizin düşüncelerini ne denli paylaştığınız önemli. Dini, etnik, maddi, kültürel şu bu, denginiz olmayan biriyle evlilik yapmak ileride anlaşmazlıkların daha fazla olması ihtimalini artırır. Aşkın en yoğun yaşandığı günlerde evlilik kararı almak ve uygulamak yerine, duyguların stabil olduğu evreyi beklemek daha doğru olabilir. Acele etmeyin, kendinizi ve eş adayınızı iyi tanıyın.
annenize hediye borcu yok! Ona bunu iyice anlatin. Salak salak konusmasinannem bana neden hediye almadı dedi
Ayrılmak istemiyorum ama beni tehdit ediyorlar işte bir şey olursa bizi mi mafedicen vicdan yaptitrtiyolarNişan olduğunuza göre aklı başında, kendi kararlarını verebilen yetişkin olmalısınız ailenizin söylediklerine takılmışsınız ki burada konu açıyorsunuz ve bence ayrılmakta aklınızın bir ucundan geçiyor etkilenmişsiniz, aileniz ve nişanlınız aranızda seçim yapmak zorunda kalırsanız büyük ihtimal ailenizi seçiceksiniz ama anneniz şuan çok saçma düşünüyor olgun bir davranış değil ne deyim hayırlısı neyse o olsun iki taraf içinde.
Anneniz bu yaşta bile sizi dövüğüne göre onun da size karşı iyi olduğu pek söylenemez...Ailem diyarbakırli kürt diye evlendikten sonra kötü çıkarsa onlarla uğraşılmaz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?