• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın aile whatsapp grubu

Ne işiniz var sürekli akrabaların arasında mıç mıç

Ben pek akrabalarla gezmekten oturmaktan hoşlanan biri değilim gerçi herkesin yapısı karakteri farklı

Söyleyin nişanlınıza ekler gruba, ya da akrabalara hatırlatın açıkça beni de ekleyecektiniz diye

İstemeyebilirler. Gayet normal. Ne kadar meraklısınız böyle ailenin içine girip her şeye dahil olmaya şaşırıyorum. Laf olsun diye söylemişlerdir seni de alalım diye. Takıldığınız şeyin ekleyelim denilip sonra eklenmemek olduğunu sanmıyorum, derdiniz dümdüz grupta olmamak. Zaten daha nişanlısınız evet aileden değilsiniz henüz.
Ayyyy kendi kayınvalidem bu konuyu okusa sizin kadar gerilmezdi 😂😂😂 tamam ben aileden değilim merak etmeyin hiç almayacaklar beni gruba rahat olun 😂😂😂

Iyyy kusucam artık ya.
Dahil etmez etmez, çekirdek aile grupları da mı olmasın?
Biz babamı bile dahil etmedik sadece annem ve kardeşim var.
Kaç yıllık sevgilim gelip “beni aile grubunuza ne zaman sahil edeceksiniz” dese neremle güleceğimi şaşırırım.
Lütfen yazdıklarımı okumadan kusmayın 😂😂 illa kusacaksanız da kendi çekirdek aile grubunuzda kusun aynı şeylerden bahsetmiyoruz bile siz niye bu kadar atarlandınız ki. Kaç yıllık sevgilinizi ailenize dahil edemeyecekseniz ben ne yapayım şimdi. Muhtemelen zaten sevgiliniz de sizi ailesine dahil etmiyor da ondan kaaaaç yıllık sevgilisiniz 😂😂😂

Arkadaşlar yazdıklarımı gerçekten okuyup fikirlerini belirten herkese çok teşekkür ederim. Ancak bazı yorumlarda görüyorum ki asla yazdığımı okumadan kendi istediklerini anlayıp kendi keyiflerine göre yazanlar olmuş. Hiç kusura bakmayın ama burası sizin egolarınızı tatmin etmek için istediğiniz gibi at koşturacağınız yer değil. Lütfen zedelenmiş egolarınızı da alın önce bi okuduğunu anlama yeteneği kazanmaya çalışın sonra da sizi kim bu kadar incittiyse problemlerinizi onunla çözün böyle sağa sola saldırmakla olmaz. Okurken içime fenalık geldi ay yeter dedim ne kadar toksik insanlarsınız yaa alt tarafı aklıma takılan bişeyi sordum. Resmen başkasından alamadığınız intikamları almaya çalışmışsınız. Önemli uyarı: ben kayınvalideniz, görümceniz vs değilim. Evliliğe yanaşmayan sevgiliniz hiç değilim. Evlenip de sizi görmeyen eşiniz de değilim. Kendi problemleriniz için yeni konular açın lütfen 😂😂

Ekleyelim demeleri sacma zaten. Aman eklemesinler ne isin var orda. Ben kendi akrabalarimi cekemiyorum valla gereksiz.

Çok içinize dert olduysa aa hep söylüyorsunuz ama giremedik şu gruba hangi devlet sırları konuşuluyor falan diye takılabilirsiniz. Belki ekleme adımını atarlar.
Ama benim böyle durumum olsa ne kadar uzak habersiz kalmak o kadar iyi der geçerim kafama takmazdım.

Ayyyy kendi kayınvalidem bu konuyu okusa sizin kadar gerilmezdi 😂😂😂 tamam ben aileden değilim merak etmeyin hiç almayacaklar beni gruba rahat olun 😂😂😂

Kendinizi bu kadar önemli sanmanıza şaşırdım gruba alınmamanız neden umrumda olsun? Bunu bu kadar önemseyip konu açan sizsiniz, aynı tavsiyeyi kendinize verin de rahat olun biraz. Sürekli emoji kullanmakta çok itici duruyor bilginiz olsun

Arkadaşlar yazdıklarımı gerçekten okuyup fikirlerini belirten herkese çok teşekkür ederim. Ancak bazı yorumlarda görüyorum ki asla yazdığımı okumadan kendi istediklerini anlayıp kendi keyiflerine göre yazanlar olmuş. Hiç kusura bakmayın ama burası sizin egolarınızı tatmin etmek için istediğiniz gibi at koşturacağınız yer değil. Lütfen zedelenmiş egolarınızı da alın önce bi okuduğunu anlama yeteneği kazanmaya çalışın sonra da sizi kim bu kadar incittiyse problemlerinizi onunla çözün böyle sağa sola saldırmakla olmaz. Okurken içime fenalık geldi ay yeter dedim ne kadar toksik insanlarsınız yaa alt tarafı aklıma takılan bişeyi sordum. Resmen başkasından alamadığınız intikamları almaya çalışmışsınız. Önemli uyarı: ben kayınvalideniz, görümceniz vs değilim. Evliliğe yanaşmayan sevgiliniz hiç değilim. Evlenip de sizi görmeyen eşiniz de değilim. Kendi problemleriniz için yeni konular açın lütfen 😂😂

Hocam hoşunuza gitmeyen yorumları gördükten sonra burdaki herkesi “bir şeyleri başaramayan mutsuz ezik sevilmeyen herkesle sorunu olan bunu dile getirmeyen” diye alttan altta etiketlerseniz insanlar da sizi en ufak bir sorunu halledemeyip bunun için konu açan basiretsiz biri olarak etiketler sonra kan çıkar yabbmayın derim.

Kendinizi bu kadar önemli sanmanıza şaşırdım gruba alınmamanız neden umrumda olsun? Bunu bu kadar önemseyip konu açan sizsiniz, aynı tavsiyeyi kendinize verin de rahat olun biraz. Sürekli emoji kullanmakta çok itici duruyor bilginiz olsun
Her insan önemlidir. Siz de önemlisiniz. Konumuz bu değil ki. Ben konuyu okuyanlardan tavsiye istedim. Öyle bi yorum yapmışsınız ki bi ohhhh canıma değsin almıyorlar seni aralarına demediğiniz kalmış 😂😂 itici bulduğunuz şeylere karışmak zorunda değilsiniz biiir sürü konu var kötü enerjilerinizi oralara püskürtün 😂😂😂😂

Hocam hoşunuza gitmeyen yorumları gördükten sonra burdaki herkesi “bir şeyleri başaramayan mutsuz ezik sevilmeyen herkesle sorunu olan bunu dile getirmeyen” diye alttan altta etiketlerseniz insanlar da sizi en ufak bir sorun halledemeyip bunun için konu açan basiretsiz biri olarak etiketler sonra kan çıkar yabbmayın derim.
Asla öyle bir etiketleme çabam olmadı. Sadece 2 yorumda aşırı aşağılama çabası gördüm. Karşılıksız bırakmak istemedim. Zaten okursanız farkedersiniz. Çok takdir ettiğim yorumlar da oldu. Elbette her konuyu halledemem bazen dışardan bakış açılarına ihtiyacım olabiliyor her insan gibi. Ama başkalarının üzerimde ego tatmini yapmasına izin verecek değilim.

Her insan önemlidir. Siz de önemlisiniz. Konumuz bu değil ki. Ben konuyu okuyanlardan tavsiye istedim. Öyle bi yorum yapmışsınız ki bi ohhhh canıma değsin almıyorlar seni aralarına demediğiniz kalmış 😂😂 itici bulduğunuz şeylere karışmak zorunda değilsiniz biiir sürü konu var kötü enerjilerinizi oralara püskürtün 😂😂😂😂

İşte ben de onu diyorum neden öyle bir şey söyleyeyim, sizi tanımam etmem. Neyse ya belli ki okuduğunuzu anlamıyorsunuz yormayayım kendimi boş yere. İstediğim konuya yorum yazma hakkım var ayrıca hangi konuya ne yazacağımın kararını ben veririm

İşte ben de onu diyorum neden öyle bir şey söyleyeyim, sizi tanımam etmem. Neyse ya belli ki okuduğunuzu anlamıyorsunuz yormayayım kendimi boş yere. İstediğim konuya yorum yazma hakkım var ayrıca hangi konuya ne yazacağımın kararını ben veririm
O zaman tatlı canınızı benim konumla üzmeyin. Şimdi bide inatlaşıp banane banane ben bu konuya yorum yapcam diye tutturmazsanız tabi 😂😂

Bizim de aile whatsapp grubumuza gelin eklendi ortamın neşesi kaçtı. Dedikodu yapamıyoruz. Paralel grup kurduk kızlarla mecbur. Hem de evlendikten 2 sene sonra falan kaynanasının aklına geldi. 😂
Eşim beni aile whatsapp grubuna evlendikten 6 yıl sonra çocuk doğunca ekledi fotoğraf atarsın diye. Gruba girer girmez oğlan doğurduğum için bu grupta olma şerefine eriştim merhaba güzel insanlar dedim 😂 şimdi bu grupta da dedikodu dönmüyor. Herkes aşırı sessizleşti. Sadece ben foto atıyorum 😂😂

Bence hiç girmeyin gruplara ya boşver gitsin. Eşinin telefonundan takip etmesi daha zevkli.
Ahahaha cok güldüm 😂

Grupta olunca ne oluyor? Ölüp bitecekler mi sizin için? Sevmeseler ne olur ayrıca çok mu önemli?
Ben eklenmiştim zamanında. Birkaç yıl sonra bir bahaneyle çıktım 😂

Merhaba kızlar
Bu konu kafaya takılacak bir konu mu bilmiyorum ama içten içe beni kemiriyor. Nişanlımın aile üyeleriyle bir whatsapp grubu var. Dayılar, yengeler, teyzeler, enişteler, kuzenler, gelinler, damatlar vs.
Benimle birlikteyken ayyy artık sen de bizdensin deyip duruyorlar ki ben de artık samimiyet kurmaya başladığımızı düşünüyorum. Geçenlerde whatsapp grubunun konusu açıldı ayy sen neden yoksun ki grupta hemen ekleyelim dediler o sırada konu değişti ekleyemeden kaldı. Bi kaç gün sonra tekrar whatsapp grubunda konuşulan bi konudan bahsedildi ama beni ekleme konusu hiç açılmadı. Sizce beni aileden görmüyorlar mı ? O grubun konusu açıldıkça artık sinir oluyorum. Seni de ekleyelim demeselerdi o grup hiç aklıma bile gelmiyordu ama lafını yaptıktan sonra eklemediler ya sürekli beni istemediklerini düşünmeye başladım. Sizce beni aralarında istemiyorlar mı ?
Bacım deli misin? Ne gerek var? Aile WhatsApp grubu pişmanlıktır.

😂😂😂 ya gerçekten bu konuya hiç takılmak istemezdim ama lafını yapıp yapıp eklemiyorlar. Konusu açılmadan önce grupları olduğunun farkında bile değildim. Neden ekleyelim dedikten sonra unutmuş gibi yapıyorlar. Şahsen ben unuttuklarına inanmıyorum. Aralarında beni istemeyenler varmış gibi geliyor veya çok kuruyorum 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Sakın konusunu açma, dua et seni eklemesinler, başına bela alırsın.1’i dengesiz bir şey der, öbürü her cuma mesaj bekler, istesen de çıkamazsın.

Sakın konusunu açma, dua et seni eklemesinler, başına bela alırsın.1’i dengesiz bir şey der, öbürü her cuma mesaj bekler, istesen de çıkamazsın.
😂😂 bu tavsiye kaçıncı oldu geliyor. Galiba en iyisi hiç takılmamak neden lafını yapıp yapıp eklemiyorlar diye. Artık verilmiş sadakam varmış diye düşünmeye başlayacağım 😂😂😂

Lütfen yazdıklarımı okumadan kusmayın 😂😂 illa kusacaksanız da kendi çekirdek aile grubunuzda kusun aynı şeylerden bahsetmiyoruz bile siz niye bu kadar atarlandınız ki. Kaç yıllık sevgilinizi ailenize dahil edemeyecekseniz ben ne yapayım şimdi. Muhtemelen zaten sevgiliniz de sizi ailesine dahil etmiyor da ondan kaaaaç yıllık sevgilisiniz 😂😂😂
Yooo ediyor, ailesi sevgilimden daha ilgili bana karşı. Düğünlere davet edilirim, uzaktan akraba gelecekse davet edilirim, kuzenlerine defalarca davet edildim. 😂😂 Grupları var mı bilmiyorum, ilgilenmiyorum da. Yani yanlış yerden vurmaya çalıştın ergen kız, onlar beni ailelerine dahil ediyorlar ama ben dahil olmuyorum. :))
İnsanlar sizi almak zorunda değil, çünkü siz kök aileden değilsiniz, belki özel birşeyler konuşacaklar, belki dedikodu yapacaklar, belki evdeki bir durumu konuşacaklar size ne? Siz bilmek zorunda değilsiniz ki, klasik pembik gelin olmaya çalışıyorsunuz ya ıyyy.

Back
X