Nişanlımın ailesi beni 6 aydır görmeye gelmedi :(

anladıgım kadarıyla sen etrafındakı ınsanları takmıssın gelmıyorlar dıe laf edıyorlar dıe..sana bır zararları yoksa hıc dokunma vala kafanız rahat olsunda gerısını bosverınn zorla bunları yaptıracak degılsınızı sonucta nısanlınızla mutlu olmaya bakın sonucta onunla evleneeceksınız...

Kaynayan kazan kaynanadansa varsın soğuk kaynana olsun,sen de ona göre davranırsın hem,boş ver işine gelmiş olur böylesi.

Bir de yaşlandığında seni bakıcı olarak görmeye yüzü olmaz,bence üzüleceğine sevinmelisin

Annenizin, komşularınızın, çevrenizdeki arkadaşlarınızın laflarından dolayı gelmelerini istiyorsunuz.
Yani siz onları özlemiş, görmek istiyor filan değilsiniz... Onlar da sizi özlemiş veya görmek istiyor değiller. Bence gayet aynı durumdasınız, sadece siz eller alışverişte görsün diyorsunuz, onlar demiyor.

Nişanlının ailesi niye seni ziyarete gelecek ki ? İlk duydum böyle birşey. Kayınvalideni çok göresin geldiyse sen git güzelim niye dert ediyorsun ki ?

Şimdi gelmiyor diye dertlenirsin, evlenincede ne çok geliyor diye :)

ben onların gelmemesine değilde çewrenin tepkisne takmıssın canım ayrıca ortada nişan yok daha nie gelip görsünler seni ? yada neden birşey alıp getirsenler ki? anlayamadım

..........işleri varmış bırakıp gelemezlermiş bide demezmi biz gelemeeyiiiz siz gelin en son biz gelmistik biz sizi bekliyoruz siz bizi bekliyosunuz Allah'ım çıldırcm yaa benim ailem oraya gitse nolur ki onları görmeye mi gitcek annem diyoki biz niye gidelim onlar gelip gelinini görecekler ................

Kayınvaliden,en son seni istemeye mi gelmişti ?
Siz hiç onlara gitmediyseniz,haklı olabilir.Usulen bir iade-i ziyaret bekliyordur.

Bir de bu 1.5 saatlik yol,aynı şehir mi ?
Arkadaşlarının kayınvalideleri belki yakın oturuyorlardır veya nişanlıları uzakta olmadığı için aileleriyle daha çok biraraya geliyorlardır.

Boşuna dert ettiğini düşünüyorum.

Biz aynı memlekette oturuyoruz ki durduk yere sırf beni görmek için gelmediler gelmezlerde neden gelsinlerki onlar büyük göreceğim varsa ben giderdim bende ilk defa duydum gelini ziyarete gelme gibi bir eylemin olduğunu... düğün tarihi vs. şeyleri konuşmak için gelinir tabi o ayrı..

sen elalem desin diye gelsinler istiyosun
onlarda yaşlanınca bize bakıcanmı diye arıyolar
menfaat üzerine görüşüyorsunuz ne gerek var..zaten düğünden sonra oğulları kıymetlenecek
bu defada bizden çıkmıyolar diyceksiniz...

seni okadar iyi anlıyorummkı canım bende 6 ay oldu evlenelı ve 8 ay nişanlı kaldım eşimin aileside gelmedı hıç. mıllet sadece cocuk istiyor ailesı istemıyor sanırım senı deyıp durdular. bende eşimin başının etini yedım.en güzel günlerımı ağlamakla gecırdım.ama düğünden sonrada ben gitmedım desem yerı 20 gün sonra gittim aradılr hadı gelın dıye ama eşim bana gidicekmıyız dıyemedı onlarda gelın artık mıllet laf edıyor gelın nıye gelmıyor dıye soruyor dedı oğullaırna, bende yaa bende çok duydum bu lafları dedım. ailemın zoruyla gittim 2 saat oturup gerı geldım bırde 3 ay önce gittim kayınvalıdem hatasını bıldıgınden hadı nerdesınız gelın artık dıyemıyor.suan gün benım günüm rahatım canım takma dicem ama takılıyor maalesef ama düğünden sonra onlar başlıcak hadı gelın neden glmıyorsunuz dıye belkı siz ele güne karsı bana gelmedığınız içindir dersen anlarlar canım.....

Çok mu önemli ?
Gelmesin daha iyi
Bi ara bizimkiler çok abartmıştı
Her Pazar bizdelerdi 6 gibi gelip 12 de gidiyolardı
Eee 6 ya kadar da hamur işi temizlik vs. ile uğraşıyordum
Hemde o dönem haftasnın 6 günü çok yoğun bi işte çalışıp tek tatil günümde de bunları çekiyordum

Gelmeseler umursamayacak tiptenim sevinirdim hatta, nişanlınla görüş konuş yeter işte..

Anlıyorum, çok gelmesi kadar hiç gelmemesi de itici olur ailesinin..
Şimdi yeni nişanlısın heveslisin falan..
Ama lütfen takılma bunlara, bak nişanlında farketmiş ve sana teselli veriyor, emin ol en önemlisi senin nişanlın, onun sana ilgisi
Düşün ya nişanlın ilgisiz olsaydı? aile ilgili olsa ne yazar o zaman??

Benim kv'dede o takıntı cok vardi.
Bizde bir biz bir onlar gelirdi.
Neymiş, o büyümüş:) kendi örf ve aletlerini kendi kitabına göre uydururdu.

Problemli olunca, böyle oluyor canim.
Üzülme! Ama yüz göz olmayin! Annen cok hakli. O gelip gelinini gormezsi gerekiyor!
Benim eşimde cok üzülür du, ağlatirdi herzaman
Bir gün yine bir kiyamet kopardı, herkezin a.zina etti.

Oğlu şimdi fark ettigim kadariyla, hic akillanmamiş.
Eyer bu zamana kadar bir kez bile gitmediyseniz, annesini anliya bilirim. Yok gitiyseniz, benim kisi gibi birisine denk gelmişsin.
Yani işiniz zor, fakat cok zor davranin, hic yüz göz olmayin!!

konuyu benmi yanlış anladım ? nişanlı değil daha ve bunun için kv gelmemeside çok normal ki birşeyler getirmemeside normal deil mi ?

iyide sen nısanlı degılsın dıye..
bnmkılerde hıc gelmedı nısandna sonra geldıler..
ne sıfatla gelıcek..
ayrıca nsıanlım dıyıp duruyosun henuz nısanlın degıl cnm..
birşeylerı cok ccabuk tuketıyorsunuz ya..
daha nısan yapılmamıs sana ndn bohca sepet getırsınler kı cozemeıdm su an..

konuyu benmi yanlış anladım ? nişanlı değil daha ve bunun için kv gelmemeside çok normal ki birşeyler getirmemeside normal deil mi ?

Doğru hala nişanli degilmiş,
Istenme olmuş ama, sözde kezin olmuştur.
Bu yuzden ha söz ha nişan, fark etmez degilmi kizlar:)

Doğru hala nişanli degilmiş,
Istenme olmuş ama, sözde kezin olmuştur.
Bu yuzden ha söz ha nişan, fark etmez degilmi kizlar:)

eder canım:))) sözde olmamış gibi pek . :) sadece isteme olmuş gibi :)
söz olsa bile gelmek zorunda değiller ki :) nişana 1 ay kala gelinir konusulur yani:) konu sahibi istioki gelsinler gitsinler bana birşeyler alsınlar:) daha bismillah nişanlıyken bile almayanlar var

Ozaman yapacak bir şey yok arkadaş icin!
Ama fars edelimki nişsn olmasaydı, direk düğün olsaydi, ne olacaktı?

Amaann taktığın şeye bak canımm.. bende 2 yıldır nişanlıyımm.. Ailemle tanışmaya, İstemeye, Birde görümcem ve kocası ile 1 kez oturmaya geldiler.. 2 yılda 3 kez ve 2'si zaten mecburiyetten... Gelmesse gelmesin.. İşime gelir temizlik pasta börek hizmet ile mi ugraşacağımm

Ayrıca aynı şehirdeyiz yürüyerek 20 dk mesefedeyiz.. Onlar çağırıyorlar arada ayda ya da 2 ayda bir felan Hep biz onlara gidiyoruz.. Ama hiç senin düşündüğün gibi beni istemiyolar mı konu komşu ne der diye aklıma gelmemiştii..

Sende sanırım etrafa biraz hava yapmak için gelsin gitsin istiyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…