ailesin,n maddi durumunda ki kötüleşmeye bir kanıtları var mı sizi ikna edebilecekleri?
yanı ne olmuşta paraları yokmuş parası olmayan evlencem diye ortaya çıkmasın bi zahmet. aklı neredeymış şimdi ağlıyor sana vicdan azabı çektırmeye çalışıyor...
Ne demek Allah sorsun ya.
Arkadasim sen ne dediginin farkindamisin?
Mecbur mu bu insanlar senin evini dösemeye.
Evlenmek isteyen sen ve nisanlin biriktirin yapin herseyinizi.
Durumlari kötüymüs yapamayabilirler.
Sizin gibi cok cift herseylerini kendileri yapip evlendiler.
Kimseye de beddua etmediler sizin gibi
aynen canım ya ben şaştım kaldım bu işe benim canımı yakan nokta nişanlımla aramın onların bu tutumu yüzünden bozulmuş olması onun hüngür hüngür ağlamış olması ya nasıl insanlar ben anlamadım.. erkek çocuk ailesi üstelik gelin alıyorlar nişanlımı bu hale düşürmüş olmaları beni çok üzdü yukarıda Allah var ne diyim. Ne yapayım ben bilemiyorum. Nişanlıma biz bu durumdaysak ailen yüzünden zor zamanında sana yardım etmediler bende bunu ömrümün sonuna kadar unutmicam dedim. Ay kayınvalidem de ne anne ama oğlum oğlum diye bebek sever gibi seviyordu oğlunu şimdi anladım ki herşey göstermelikmiş iş ciddiye binince gerçekler ortaya çıktı işte
1 senedir kötüye gitti durumları ama hiçbir harcamalarından kısmadılar bu çocuklar yarın evlenecek ne yapacağız demediler. Şimdide nişanlımı zor durumda bıraktılar. Bende anlamadım ya yoksa gerçekten kıs birşeylerinden arabaları var mesela oğlunu böyle yüz üstü bırakacağına sat yani ben mi akıl vereyim napayım bilemedim
Ohh ne ala hem oğlan evlendirecekler hemde ellerini suya sabuna sürmeyecekler bende aynı şekilde evlendim Aynı şekilde Allah görsün diyorum böyle şeyler unutulmuyor. Erkek tarafı bence böyle şeylerin lafını ettirmemeli gerekirse borç harç bişeyin ucundan tutmalılar. Gencecik insanlara yazık değilmi evlenir evlenmez bi sürü borcun içine sokuyorlar ayıp ayıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?