Nişanlımın Ailesinden bıktım

Benzeri benim başıma geldi esimin eski borçları vardi soyle yardim edecez böyle yardım edecez bir dünya vaat verildi evlendik hersey unutuldu eşimin tum borçları üstüme kalırken bir de oğullarını bana karsi dolduruşa getirdiler. Kendi çıkarlarını çocuklarının mutlulugunun önüne koyan verdiği sözleri tutmayan aikelerden bi halt olmuyor

Konu içinde nişanlım ailesinin borçlarını ödüyor diye bir ibare var gördüyseniz?

Arkadasim Allah nazardan saklasın cok cok sansliymiysin kesinlikle önce este bitiyor. Benim es de borçlarını ödedim salak gibi gitti ailesinin etkisinde kaldi yapmadığını bırakmadı şimdi bosanmak için şartların iyileşmesini bekliyorum.

Sesimi çıkartıyorum zaten. Nişanlım onlrlada tartışıyor ama dediğiniz gibi bi şekilde ikna oluyor ailesi olduğu için inanıyor

Ben istanbul şile liyim ama gebze ve izmitten çok tanıdığımız var manav insanı olmadığı için değil yapmak istemediği için yapmaz kendilerine değil ama dısarı cimrilerdir bilgin olsun

Bu devirde hep kötüler geçiyor demek ki

Aha benden bi tane daha. Benim vaziyet anlatsam senden de kotu. Konu sabibi arkadasim bu yazılanları iyi oku tart tecrübe herşeyden daha degerlidir.

Ben istanbul şile liyim ama gebze ve izmitten çok tanıdığımız var manav insanı olmadığı için değil yapmak istemediği için yapmaz kendilerine değil ama dısarı cimrilerdir bilgin olsun

Macurlar dediğiniz gibi durumumuz yok yok deyip hayatlarını yaşıyorlar onuda geçtim. Nişanlımın üzerinden ellerinide çekmiyorlar

Evlenince herşey başka olacak bizim evimiz ayrı yolumuz ayrı olacak, biz artık aile olacağız''derse dediyse sana tavsiyem bu, siteyi otur hatim et.. Göreceksin ki asla öyle olmuyor. 6 yılım dedin ya uzaktan uzağa dahil olduğun bu durumun bizzat içinde olunca 1 ay 100 yıl gibi gelecek bunu da düşün. Bir de biz kızlar baba evinde sevdiğimize toz kondurmuyor, cansiper oluyoruz halbuki bak 7 nasıl ailemi yanlız mı bırakayım diyip kestirip atıyor. Babama mahçup mu olayım de bakalım ne olacak. Amma paragözsün denecek net. Ana babanı onların şartlarına uymaları için iknaya çalışma babam annem bilir de çünkü nişanlın bizim hayatımız demeyen biri

Haklısınız

Zaten konuşacak aileler. Bakalım ne olacak

Birsey soracagim, mobilya beyaz esya borclarini nasil boluseceksiniz? Yani aileler mi bolusecek? Yoksa yarisini nisanliniz, yarisini siz mi odeyeceksiniz?

Birsey soracagim, mobilya beyaz esya borclarini nasil boluseceksiniz? Yani aileler mi bolusecek? Yoksa yarisini nisanliniz, yarisini siz mi odeyeceksiniz?
Nişanlımın ailesi ve evlenince nişanlım ve ben ikimiz ödemek üzere bölüşecekmişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…