Nişanlımın ailesinden dolayı hem nişanlımdan hem ailesinden soğudum

E o yüzden aileni aramamışlardır. Siz o cicim ayını çoktan geçmişsiniz. Herkes herkes tanıyor o yüzden yemeye çağırmak için ailenden

Ailenizin düşünce yapısı mantıklı gelmedi. Takıldıklari konu kendilerinin davet edilmemesi olsa anlaşılır ama evlenmek üzere olan kızları icin kendilerinden izin alinmasina gerek yok.
Bence bundan ziyade konunun diğer kısımlarına takilmalisiniz, nisanliniz evlenince şöyle olacak böyle olacak gibi vaatler veriyor da evlenince sihirli değnek değmeyecek neticede. Şimdi neden müdahale etmiyor bu olanlara?
Bohça konusunu açtığımda annem yanlış anlamıştır beni de yanlış anlıyor diyip geçiştirmişti

Tepsiye atılan paraları, hediyelikleri, isteme kutusunu almak nedir ? :olamaz:
Nişanlın o paraların üstüne soğuk su iç demesi falan çok çiğ hareketler, laflar.

Sizi davet etmek için ailenizden izin almalarına gerek yok ama aradıklarında onları da sormaları güzel olurdu.
Sizin de bir işiniz yok, kaygı duyacaksınız ilk başta kendinizden başlayıp iş bulmadan evlenmeyin.
Bu aileyle, nişanlıyla sorun yaşar mısınız yaşarsınız evet. Siz de iş dolayısıyla evliliğe tam hazır değilsiniz.

Son düzenleme:
Geçen gün konu açmıştım ben de eş ailesi ile ilgili.Eğer için almıyorsa ve sana uygun gelmiyorsa davranışları yol yakınken durup bir düşün derim.
Aile çok önemliymiş kü benim eşim bağımlı biri değil ona tağmen çok zorlanıyorum.

Bana evlendikten sonra bize hiç kimse karışamaz benim ailem sen olacaksın annemgil bile karışamaz diyor ama annesinin yaptıklarına da hiç toz kondurmuyor

Bohça konusunu açtığımda annem yanlış anlamıştır beni de yanlış anlıyor diyip geçiştirmişti
Evlenmeden önce kaybetme korkusu daha çok olur. Evlendikten sonra zaten üstüne gelen rahatlıkla hiç toz kondurmaz. Daha şimdiden annem yanlış anlamış diyorsa evlenince de sen yanlış anlıyorsun, her şeyi buyutuyorsun annem haklı vs diyebilir. Konu sadece bohcaysa bir şey diyemem ama iyice gözlemleyin bence. Gerçekten körü körüne annesini mi savunuyor yoksa bu bohça vs gibi konularda mi sadece sorun oldu

Geçen gün konu açmıştım ben de eş ailesi ile ilgili.Eğer için almıyorsa ve sana uygun gelmiyorsa davranışları yol yakınken durup bir düşün derim.
Aile çok önemliymiş kü benim eşim bağımlı biri değil ona tağmen çok zorlanıyorum.
Ailesinin yaptıklarını içim almıyor ama nişanlımı da seviyorum

Ne kadar paragöz insanlar. Nisan tepsisine atılan üç kuruş paraya kadar düşmüşler. Kiza hediye diye verilir o para. Bohça getirip geri götürmek ne demek. Üç kuruşluk hediyeleri bile almışlar. Nisanlin da utanmadan soğuk su iç diyor. Tam annesinin oğlu. Bunlar daha fragman çok pişman olursun ilerde. Ne güzel gerçek yüzlerini de göstermişler.

Ne kadar paragöz insanlar. Nisan tepsisine atılan üç kuruş paraya kadar düşmüşler. Kiza hediye diye verilir o para. Bohça getirip geri götürmek ne demek. Üç kuruşluk hediyeleri bile almışlar. Nisanlin da utanmadan soğuk su iç diyor. Tam annesinin oğlu. Bunlar daha fragman çok pişman olursun ilerde. Ne güzel gerçek yüzlerini de göstermişler.

++++
Berbat bir aile, konu sahibesi ayrılmalı

Sorunlu evlilik loading.....
Gümbür gümbür geliyorlar haberiniz olsun.
Dünürleriyle muhatap olmak zorundalar, siz anasız babasız değilsiniz.
Ne öyle çocuk kandırır gibi bohça getirip geri götürmek filan (bence bohça kısmı çul çaput değersiz ama yaptığı şey yanlış).
Çok ama çok iyi düşünün. Sevginiz bu haliyle kalmayacak ve hayatınız değerli bununla uğraşarak o hayatı heba etmek yazık olur.

Nisan tepsisindeki paraya göz diken bi aile ile akraba olmak mi . Allah korusun yol yakinken dönün bu

Sevgilin ezik, ailesi paragöz ama senin ailen de çok normal değil. Ne demek onlardan izin almak ? Sen tek başına karar veremiyor musun nereye gidip gidemeyeceğine ?
Burada konu benim tek başıma karar vermem değil. Sonuçta ailesiz biri değilim. Nezaketen de olsa öncelikle aileme sormaları gerekirdi.

Yine bir kaynana ve sesini çıkarmayan anneci erkek meselesi.. diğer konulara yorum yapmayacağım en büyüğü bu bence. Nişanda bunları yapan evlenirken neler yapmaz.. çok pişman olursunuz.

25 yasinda bir insanin kaygisi, endisesi is bulmak, hayatini kendi kendini idame ettirebilme ile ilgili olmali. Bunu halletmeden ne evlenmesi, ne kaynanasi. Gercekten neyinize guveniyorsunuz geleceginizle ilgili? Aileniz Sabanci mi? Nisanliniz ve ailesiyle ilgili soru isaretleriniz varken (ki isterse hic soru isareti olmasin) gercekten neye guveniyorsunuz? 8 yillik evliyim, ekonomik olarak kocama bagimli oldugum bir hayati dusununce tuylerim urperiyor. Sizdeki bu cesaret nereden geliyor gercekten merak ediyorum.

nişanlınız inanılmaz pasif ve size karşı çok saygısız. annesinin yaptıkları onun d autanacağı şeyler ama ona rağmen bir şey olmaz ,yanlış anlamışsındır tarzı geçiştirmeleri üzgünüm ama evlenirseniz hep yapacağı şeyler. burda tek haksız noktanız var o da sizi yemeğe çağırırken ailenize sormaları konusu. evlilik çağına gelip nişanlanmış insanı yemeğe davet ederken ailesinden izin almanın gerektiğini ilk defa duydum

Burada konu benim tek başıma karar vermem değil. Sonuçta ailesiz biri değilim. Nezaketen de olsa öncelikle aileme sormaları gerekirdi.
Diger konularda haklisiniz ama bu sacma. Koskoca insansiniz, nisan yaptiginiz adamin ailesi müstakbel gelinlerini yemege çağırmak icin niye babanizdan izin alsin? Bunun ailesizlikle alakasi yok.

"Sizin icin uygunsa cuma gunu kizinizi yemege cagirmak isteriz" soylerken bile sacma.

Back
X