- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
Biz de uzağız,2010 temmuzdan beri.3 ayda bir görüşüyoruz eşimin görevi nedeniyle.Sizin ne aralıkta görüştüğünüzü bilmiyorum.Temmuzda düğünümüz var, martta resmi nikahı yaptık, nişanlanalı 5 ay bitecek nerdeyse.Biz de tabiki tartışmalar yaşadık ama geçen sürede bu ailelere yansımadı.Ne ben ne de o.Eşimin de mesleğinin etkisiyle sinirli bi yapısı vardır, ancak bunu bana karşı kullanmaz, burda ben neler yaşıyorum zor durumdayım gibi acındırmalar da yapmaz.Benimde canım sıkıldığı zaman güzel şeyler söylemesini isterim, o da söyler.Bunun dışında tabiki söyler,bende söylerim.Ama sizin konunuz güzel hitapların dışına çıkmış artık.Bu kadar olayın üstüne aşkım seni çok seviyorum tarzı cümleler yaşadığınız stresi atlatır gibi görünmüyor.
İsteğiniz gayet normal, tabiki de güzel ifadelerle konuşmalı sizinle.Beni sen sürükledin gibi ifadeler kullanması da tamamen inattan oluşan bir davranış.Dediğim gibi evlnendikten sonra boşanmayla, nişanlanıp ayrılma bir değil.
canım aileler sandıgın kadar tepkı vermezler,ayrılmanız onları daha cok uzer emınım,yenınde bırlesmenıze sevınırler bıle,bu senın hayatın karar senın,emek vermıssın kavgalar streslenmeler olur canım,yapıcı olsun aılelerde bırtanem uzulme degmez 3 gunluk omurde tatlı canını sıkmaya.
Ya arkadaşımm hem kendii karıştırmış ortalığı hemde sana düzelt diyor şu üzerine binenn yükün farkındamısın???Bunca stress sıkıntı bide bu sorumluluk duygusuu...Üzüldüm senin için açıkçası.Valla üzüldüm yaseni anlıyorum,yaşanmışlıklar var onca sene ve emek var ha diyince kesip atılamıyor,ama bi yandanda sen geleceğini iyi düşünmek zorundasın,inceldiği yerden kopar böyle yeme kendini boşver demek istiyorum ama bi yandanda diyemiyorum işte..Hakkında hayırlısı olsun ne diyim...
Öyle düşünüpte iyice daraltma kendini..Boşver.İnşallah hayırlısı olur hakkınızda,sen geleceği düşündüğün zaman ne geliyor aklına peki?Gelecekte sorunlarınız olurmu bu insanla evlenirseniz?Annem hep evlilik şanstır der ne çıkacağı belli olmaz...Değişende vaaaar değişmeyende...alıp başımı gitmek istiorum bi yerlere uzaklaşmak isitiyorum ben yokken nolcaksa olsun diyorum kapatcam herşeyimi kimse ulaşamasın.o kadar daraldımki anlatamam
Öyle düşünüpte iyice daraltma kendini..Boşver.İnşallah hayırlısı olur hakkınızda,sen geleceği düşündüğün zaman ne geliyor aklına peki?Gelecekte sorunlarınız olurmu bu insanla evlenirseniz?Annem hep evlilik şanstır der ne çıkacağı belli olmaz...Değişende vaaaar değişmeyende...
Öyle düşünüpte iyice daraltma kendini..Boşver.İnşallah hayırlısı olur hakkınızda,sen geleceği düşündüğün zaman ne geliyor aklına peki?Gelecekte sorunlarınız olurmu bu insanla evlenirseniz?Annem hep evlilik şanstır der ne çıkacağı belli olmaz...Değişende vaaaar değişmeyende...
alıp başımı gitmek istiorum bi yerlere uzaklaşmak isitiyorum ben yokken nolcaksa olsun diyorum kapatcam herşeyimi kimse ulaşamasın.o kadar daraldımki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?