kendi aradı aramasaydı ama kabul etmiyo işte sen yaptın sen düzelt diyo delircem ya
valla canım ınsanın karsısındakı ınsanı tanımada degerlendırmede daha sı acaba bu adamla bı gelecek kurulurmukı sorunun en güzel cevapıda bu olsa gerek sen bırak aglamayıda kurtulduguna bence göbek at ınankı zaman gecınce sende bana hak verıceksın dahası senın gercekden kadrını kıymetını bılen bı adam bulunca ablam haklıymıs dıyeceksın senın sımdı yapman gereken evın ıcınde guler yuzle dolaşman sımdı oturdugun yerden aılem üzülüyor deyıpde kendı kendınıde paralamamnın hıc bır anlamı yok aılen senın yuzunu gulerek gorecektı onlarda rahatlıyacaklar bırak hersey zamanla su aka aka yolunu bulur bazı seylerde nasıp kısmet be gulum sen ılk once aılenın ıcını rahatlat onlarla muhabbet et cokda uzgun olsan bıle onlara bellı etme nısanlının yaptıgı hayatı sen bu sekılde duzeltmeye bak aılenın kabahatı ne
tutarsızlıgından canım cunku oda ne ıstedıgını bılmıyor farkındamısın sen mısafırım var dıyosun o hala senı zorda bırakmanın derdınde banane o benı uzduyse bende onu uzerım derdınde sidik yarısı derler buna canım.. sen hıc yuz verme kısa ve net konus bundan sonra tamam gonderıyormusun gonderde bıtsın bu işde hem aglıyor hem beddua edıyor ha ohhh nasılda sevgıymıs anacım bu ınsan sevdıgıne kotu dılek dılermı ama ısde nıyet o benım canımı yyaktı onunda canı yansın hesabına gırmıs amannnn bosver gulum senın hayatını bı sekılde nısanlı bı deprem yaratmıs sana haketmedıgın duyguları yasatmıs ha bundan sonra sende bu enkazın altından sag salım cıkıcaksın ıns bak burada bız varız bunalırsan yaz ıkı satır rahatlarsın bızde elımızden geldıgı kadar sana destek oluruz ama benım senden rıcam nolursun degmeyen bı ınsan ugrunada hayatını mahfetme be gulum
inankı senın yerınde öz kızkardesımde olsaydı onada aynısını derdım hayatını mahfetme
nişanlınızında yaptığı saçma nedemek bittiğini babana söylerim bu cümle bukadar basitmi?neyse sinirle olmuş sizde çok üstüne gitmişsiniz çokta pişmanmış bu saatten sonra ayrılığı göze alamazsınız bence bukadar basit değil nişan atmak kaç senenin adı var alttan alın ailelere bidaha olmuycak çok gerginiz düğün üstü falan diyin
yok gerekirse vazgeçerim ama ben bişey üstlenmem.oda inat ediyor düzeltirsen sen düzeltceksin sen bu duruma getirdin diyor.bilmiyorum içinden çıkılmaz bi hal aldı iyice
hala hata yapmadığını tüm hatanın bende olduğpunu söylüyor şu anda bile.tek hata sende diyor.işin bu botuta geleceğini biliyodun gelmeden önlemini alman hakkında seni çok uyradım diyor.yine başa sardık yani tek hata sende düzelteceksen sen düzelteceksin diyor
of canım ya ikiniz de inatçısınız sanırım biraz.
ne gerek var durduk yere bu noktaya gelmeye.
oturup sakin sakin bi düşün. ben bu adam olmadan mutlu olabilir miyim?
tahammül edebilir miyim onun huylarına diye.
karar ver. sonra da kimin düzelltiği önemli değil zaten,sen bir adım at o bir adım atar. ama ikinize de yazık.
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla, siz sevgi sözcükleri duymayı seven birisiniz.Bu çok doğal, benim de çok hoşuma gider.İnsanların birbirlerine güzel hitaplar etmesi, iltifatlarda bulunması hoş bir şeydir.Kaldı ki eşlerin, sevgililerin ya da nişanlıların bu hitaplarda bulunması daha da hoştur çünkü sevdiğiniz kişidir.
Nişanlınıza gelince, okuduklarım dışında düşündürücü davranışları veya huyları var mı bilmiyorum ancak şimdikilere bakılırsa bu kişiyle bir ömür geçmez derim.Henüz nişanlıyken bile bıkmışsınız çünkü.Nişanlınızın çok tutarsız davranışları var.Söyledikleriyle sizin içinizi acıtmak istiyor.Nerde sevgi?Nereye kayboldu?Siz kendi düşüncenizi değil de onunkini uygulayın istiyor.Ben dedim, benim isteğim olsun yaklaşımı.Büyük ihtimal bu yaptığı ilk olmamıştır.
Eşyanızı alması/almanız, yuvanızı kurması/kurmanız gayet güzel.Ancak bu demek değildir ki bana itaat et.Bunlar zaten yapılması zorunlu işlerdir.Ben daha çok yaptım benim sözüm geçer yaklaşımı yanlış.
Bir tartışma olduğunda kenara çekilip sorunu karşı tarafa yüklemek hoş bir durum değil.Tamamen ''ben bir halt yedim, bunu söylemeye yüzüm yok, en iyisi ona söyleyim o sıyrılsın işin içinden'' demektir.
Ağlama konusuna ayrı değinmek isterim.Ağlamak tamam, insanlar sinirlenince ağlayabilir veya üzülünce.Ama ağlamayı acındırmaya önayak kullanıp, hele de ''eşyaları sen gördün ben görmedim'' tarzı ifadeler tamamen acındırmaya dayanır.
Bir de misafirlerin perşembe günü geleceğini bilip, o gün araç yollamak istemesi de size bir iç acıtma duygusunun bir başka yöntemidir.Hatta rezil etmedir.Sizin ona 'misafir geliyor dur napıyosun' gibi ifadeler kullanmanızı istemiş büyük ihtimal.Ancak siz söylemeyince daha da pişman omuştur kesin.
Bakın, ben dışardan biriyim, nişanlınızı, sizi tanımam.Şurda yazdıklarınıza göre kendimce bir yorumda bulundum.Haksız düşüncelerim olabilir.AMA ilerde adınızın 'evlendi, boşandı' çatısı altında duyulmasıyla 'nişanlandılar, anlaşamadılar' denmesi asla aynı değildir.
Tek taraflı özveri, tek taraflı alttan alma, tek taraflı hataları telafi etme ilerde' tek taraflı' boşanmaya yol açar.
Hakkınızda hayırlı olması dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?