Nişanlımın bitmeyen aile sıkıntısı

Bırak gitsin nişanlın akıllanmaz

Haklısınız kaderde böyle imtihan olmakta varmış
Siz uzun süreli ilişkinin bitmesini öyle kolay bişey sanıyorsunuz herhalde çevrenin müdahil olduğu bir ilişkiden bahsediyorum farkındaysanız flört değil ve bunu atlatmak kolay değil

Siz uzun süreli ilişkinin bitmesini öyle kolay bişey sanıyorsunuz herhalde çevrenin müdahil olduğu bir ilişkiden bahsediyorum farkındaysanız flört değil ve bunu atlatmak kolay değil
Hemen hop attım ertesi gün rutine döneyim le olmuyor elbette acı çekeceğim

Açıkçası ben çoğu gibi düşünmedim, birlikte yaşadığı ailesine karşı bu kdr sorumluluk hissediyorsa, evlenincede seni göxetip koruyacak. Tabii aile olmayı başarırsanız bu birazda sana bağlı.

Nişanlınızı çok düzgün, beyefendi olarak görüyorsunuz lakin o beyefendi adam emin olun ailene para gönderme dediğiniz an gerçek yüzünü gösterecektir.
Bir yandan haklı da, ailesinin parası yoksa vicdanen göndermek gerekir.
İnsan ailesi açken kendi tok yatamaz.
Eğer ömür boyu ailesine yardım etmesini kabullenecekseniz devam edin, yoksa yol yakınken ayrılın.

Bence senin sorun aile falan değil güven sorunu.
Nisanlina güvenmiyorsun
Bi yerde yazmışsın kardeşine para gondermedim demiş ama inanmamissin, büyük şehirde çok para gidiyor demiş yine inanmamissin guvensizlikle ilişki yürümez gelecek olmaz

Daha önce mesajımı görmemişsiniz ama net olarak söyleyim lütfen ayrılın. İyi çocuk, saygılı,efendi laflarına asla kanmayın çünkü evlendikten ve aileyle haşır neşir olduktan sonra o efendi çocuk anasını asla sözünden çıkmayan, 8 kişilik evde illa sizide yaşatan, yetmedi evin bütün işini size kakan, ailesi tarafından sürekli doldurulan (bu yüzden de dayak yiyeceksiniz), size ilgi göstermeyip yan gelip yatan bir adama dönüşecek. Hani derler ya evlenince sadece eş almıyorsun ailesini de alıyorsun diye işte bu yüzden inanın öyle bir aileye gelin dahi gitmek istemezsiniz. Direk sevgilinize gidin durumu söyleyin ben böyle bi aileyle olamam sen de ailene zaten kıyamıyorsun direk BİTİRELİM diyin ve adamı bırakın. Elalem ne der, akrabalar laf eder seviyorum demeyim gerçekten ileride pişman olmazsınız.

Valla yan gelip yatıyorsa ailesi çalışan yoksa bin bir bahaneyle hala oğullarına bakıyorsa ve kardeşleri dahi acımıyorsa o düzgün beyfendiye gönderemez. DİREK AYRILSIN

Evlenirseniz 3 ay sonra sevgi de kalmaz ask da....
Adam acik acik kendini belli etmis.
Hayat senin , secim senin...

Guzel kardesim benim yasadiklarimin aynisini yasamasin. Sonunda benim gibi bosanmak olur. Simdiki aklim olsa alin yuzugunuzude ekmek tekneniz oglunuzuda derim. Ne kismetler ciksr ne sevdalar duser daha icine bosver ardina sakin bakma

Benim eşimin de babasi vefat etti ve ikisi hasta üç bekar kardeşi var.Eşimin de maddi olarak pek olmasa da manevi olarak sürekli onlara destek olmasi gerekiyor.Hasta olan iki kardesi de kendi ihtiyaçlarını karşilayamiyorlar malesef.Bu yüzden evlendiğimizden beri bayagi sıkıntı çektik.Eşim hastane işlerinden dolayi bazen cok gergin oluyor ve ben ne söylesem ona batabiliyor.Beni nisanlanmadan önce ailesiyle tanistirmamisti ve sonucta evlenecek olan biziz demisti ama öyle olmadi.Çogu zaman iyi niyetli olmaya çalışıp hastalik hepimizin başına gelebilir desem de bazen yasadiğimiz sıkıntılar ve onun negatifliği beni de olumsuz yönde etkiliyor malesef.Bazen keşke daha pozitif ve eglenceli bir eşim olsaydı demekten kendimi alamıyorum.Bu yüzden ailesinde çok sıkıntı olan biriyle ne kadar sevsen de evlenmeni tavsiye etmem.Zamanla sıkıntılar insana aşkı bile unutturuyor çünkü.

Kendinizi mahvetmek istiyorsanız evlenin. Her şey gün ışığı gibi ortada. Sevgi.aşk. meşk boş. Hepsi biter. Hayatın gerçekleriyle yüz yüze gelirsiniz. ama iş işten geçmiş olur. Çok gençsiniz, karşınıza daha ne iyi, efendi dürüst kişiler çıkar. Yani bir orduyu beslemek, hizmet etmek, maddi manevi sorumlılklarını alabilecekseniz, evlenin.O çok sevdiğin nişanlın daha şimdiden ailesine laf söyletmiyor. Evlenince ailesi hakkında bir şey söylediğinde günlerce kavgalı ve huzursuz günler seni bekliyor. Ozaman o efendi adam canavara dönüşüyor. Değişeceğini de hiç bekleme. Yapan adam gizli saklı, yalan söyleyerek yapacağını yapıyor. Allah herşeyın hayırlısını versin.

Bu tartışmalar evlenseniz bile bitmeyecek. Evlenince gondermem diyerek hem kendini hem de seni kandiriyor.

Adam boyle sürüp gider kuzum ya :/ bak simdiden rahatsiz oluyorsun ilerde hic dayanamazsin. Ayril. Yapacak bisey yok. Adam cok aileci. Yardimi kesmeyecek. Colugunun cocugunun rıskına saygın varsa bu adamla olmaz :/

O zaman aglayacaklar kandiracaklar. Sana saygisi olan simdi de gondermezdi. Hep gondermese bile arada yine gonderecek. 1 gram guvenme su adama. Emin ol gizli de olsa gonderecek. Ele muhtac etmiyorum ki diyecek eline gecen parayı gonderecek. Asla birikim yaoamayacaksiniz. Cocuklarina bisey birakmak istiyorsan ayril.

Evlendikten sonra gram sevgin kalmaz merak etme ..

Ne demek imtihan.. aklın yok mu?? Ayrıl işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…