- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Bırak gitsin nişanlın akıllanmazKonuya nereden başlasam nasıl başlasam bilemiyorum ama kısaca ozetlemek gerekirse nisanlimin ailesiyle tanıştığım andan itibaren hep falsolu detaylara girip kimseyi sıkmayayım Nişanlımla 7 ay konuştuktan sonra işi ciddiyete alma kararı aldık nişanlım gayet düzgün efendi birisi benim için sadece bu yeterliydi. Ailesiyle tanıştıktan sonra herşey kabus oldu çünkü ailesi empati yoksunu,kaba,cimri ve aile bireylerinin özellikle erkekleri tembeller hiçbiri dogru düzgün çalışmıyor ve 8 kardeşten olusuyorlar ne okumuşlar ne çalışmışlar ben bunları da gözardı ettim önemli olan eşim olacak insandi.Ne bileyim ailesinin kan emici vampir olduğunu hiçbirşeye karismiyorlar 6 aylık nişanlıyım bir tek çöplerini görmedim "Allah sağlık mutluluk versin' cümlesini kullanarak üzerlerine düşen sorumluluğu yapmıyorlar .Neyse dedim ailesinin durumu kötü düğünü biz yapalım diye düşündüm ama gel gelelim ki nişanlım ailenin çalışan tek ferdi hatta yakın akrabalarını da bunun içine dahil edebilirim Tek çalışan kişi nişanlım ve bir gün nişanlım aileme karşı vefa borcum var ben onlara bakacağım dedi kendisi kamu kuruluşunda çalışmakta nisanlandiktan sonra yerleşti.ailesi ne okutma da emekleri var ne de evlenmesine katkı sağladılar nasıl oluyorsa kendini borçlu hissediyor. Durumları eyvallah kötü yardım etsin ama bu ömürlük olacak çünkü hiçbirinde afedersiniz çalışacak g..t yok onlarda Nişanlım hakkında saftır dayanamaz bize yardım eder diye itirafta da bulundular iyi tamam ailenin zor gününde yardımcı olmak güzel ama evde yatıp bundan yardım istemek durumumuz kötü demek ne kadar doğru? Nisanlimin kardeşlerinden biri okumadı İki ay kadar fabrikada çalışıp çıktı abisine gönderdiği mesajı okudum gözlerime inanamadım abi bin lira gönder ehliyet alacağım yalaniyla bir de üstelik ya nasıl insanlar anlam veremiyorum yardım etmiyorsunuz düğün için hani su nişanlılık durumun da şunu yapmayın gerçekten ehliyet olayı olsa dahi 6aylık nişanlıyım tek yüzükle duruyorum ustelik. Meğerse beyimiz gezi için abisinden para istemis. nişanlım 4aydır çalışıyor Tek kuruş birikim yapmıyor bahaneler üretiyor Başka şehirde adım atsan para diyerek ama adım gibi biliyorum ki ailesine para gönderiyor nişanlım seviyorum hani işinde gücünde düzgün birisi ah su tembetembel menfaatci ailesi olmasa her gün düşünüyorum ben nolacagim sonum nolacak nişanlımi seviyorm hani su aile meselesi çok canımı sıkıyor
Haklısınız kaderde böyle imtihan olmakta varmış
Siz uzun süreli ilişkinin bitmesini öyle kolay bişey sanıyorsunuz herhalde çevrenin müdahil olduğu bir ilişkiden bahsediyorum farkındaysanız flört değil ve bunu atlatmak kolay değilBu imtihan değil sizin seçiminiz olacak unutmayın. Saf filan da değilsiniz herşeyi gayet net görüyorsunuz ama memlekette adam kalmamış ona mecbur muş gibi davranıyorsunuz .
Kısacası bu yaşadıklarınız siz istediğiniz için oluyor olacak kendinizı imtihan diye kandırmayın.
Hemen hop attım ertesi gün rutine döneyim le olmuyor elbette acı çekeceğimSiz uzun süreli ilişkinin bitmesini öyle kolay bişey sanıyorsunuz herhalde çevrenin müdahil olduğu bir ilişkiden bahsediyorum farkındaysanız flört değil ve bunu atlatmak kolay değil
Siz uzun süreli ilişkinin bitmesini öyle kolay bişey sanıyorsunuz herhalde çevrenin müdahil olduğu bir ilişkiden bahsediyorum farkındaysanız flört değil ve bunu atlatmak kolay değil
Nişanlınızı çok düzgün, beyefendi olarak görüyorsunuz lakin o beyefendi adam emin olun ailene para gönderme dediğiniz an gerçek yüzünü gösterecektir.
Bir yandan haklı da, ailesinin parası yoksa vicdanen göndermek gerekir.
İnsan ailesi açken kendi tok yatamaz.
Eğer ömür boyu ailesine yardım etmesini kabullenecekseniz devam edin, yoksa yol yakınken ayrılın.
Bu tartışmalar evlenseniz bile bitmeyecek. Evlenince gondermem diyerek hem kendini hem de seni kandiriyor.Ama sevdiğim için vazgeçemiyorum. Bu konu hakkında ise girdiğinden beri tartışıyoruz şimdi inkar ediyor evlenirsem göndermem seni muhtaç mi edeceğim oeğer edersem o zaman git diyor bilmiyorum duygularımla mantığım hep savaş içinde
Ama sevdiğim için vazgeçemiyorum. Bu konu hakkında ise girdiğinden beri tartışıyoruz şimdi inkar ediyor evlenirsem göndermem seni muhtaç mi edeceğim oeğer edersem o zaman git diyor bilmiyorum duygularımla mantığım hep savaş içinde
Evlendikten sonra gram sevgin kalmaz merak etme ..Ama sevdiğim için vazgeçemiyorum. Bu konu hakkında ise girdiğinden beri tartışıyoruz şimdi inkar ediyor evlenirsem göndermem seni muhtaç mi edeceğim oeğer edersem o zaman git diyor bilmiyorum duygularımla mantığım hep savaş içinde
Ne demek imtihan.. aklın yok mu?? Ayrıl işte..Bu benim imtihanım etrafıma çevreme mutlu rolü oynuyorum.Hatta onların takmadigi bileziği el alem laf eder diye kendi ailem taktı Onlar taktı dedik. Biz böyle yaptık ailesi ne gerek var Allah mutluluk versin demekle yetindi ağızlarına dahi almıyorlar düğün su bu Vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?