Nişanlımın bitmeyen aile sıkıntısı

Kendi ailenizin katkısı hakkında yazmamışsınız da ondan çeyiz dedıgınız nedir Allahaşkına, ev dizmek ile çeyiz aynı şey mi. İki kardeşsiniz ıki evleri yok mu ailenızın, evlerı ıkınıze verip kiraya mı çıkacaklar? Ayrıca alıntı yapın öyle yazın anlaşılmıyor bile kime yazdığınız. Evet bugün çalışmıyorsunuz ve gelecek hakkında da buna bakarak yorum yapıyorum aynen sizin nişanlınızın " kesin ailesıne yardım edecek" diye gelecek öngörüsü içinde bulunmanız gibi. Size bu hayattan başka örnekler veriyorum ki, sürekli sizin tarafınızda yer alan mesajlar yerine, tam aksi yönde insanlar ve yaşamlar olduğunu da fark edin diye.

Ve bence tekrardan bu evliliği düşünün, kimse kardeşlerini ve ailesini kolay kolay pas geçmez geçemez. Nişanlınızın ailesi kalabalık şimdiden sorun olan şeyler, ilerde daha da büyüyecek. Ayrıca o bilezik alma olayı da olmamış. Yanlış yapmışsınız.

Son düzenleme:
Sebep neden yanlış en azından bilezik dahi yaptirmadilar dedirtmedim

sevgi tek başına evlilikte yeterli değil değil değil. bunu illa evlenip sonra başımıza daha kötüleri gelince anlıyoruz malesef. şu okuduğum tabloda ben sizi ve nişanlınızı hiç tanımadan geleceği görebiliyorum. söyleyeyim: evlilik sürecinin hiçbir safhasında maddi manevi destek olmamış tam tersi oğullarını daha da sömürmüş olan ailesine iyice bileneceksiniz içten içe. bu arada karşı taraftan para istemeler bitmeyecek.nişanlınız anne babasına kardeşlerine ekonomik olarak yardım ettikçe siz daha çok çileden çıkacaksınız. kendi aile bütçenizi üçüncü kişilere giden paralar yüzünden bir türlü rayına oturtamayacakınız. bunun yüzünden sürekli tartışma çıkacak, eşiniz onlar benim ailem diyecek vazgeçmeyecek vs vs.

perşembenin gelişi çarşambadam bellidir. adam şimdiden demiş onlara vefa borcum var dıye. şimdi günü kurtarmak için evlenince göndermem diyor, çocuk inanmaz buna.

Ailem ailesini asla beğenmedi ama dediğim gibi nişanlım.Böyle işinde gücünde efendi temiz duruşu ve benim Onu istediğimi bildikleri için ses cikarmiyorlar

o efendi dediğiniz adam yarın öbürgün evlenince ailesi için sizi ezip geçtiğinde gözünüze öyle itici görünür ki şaşarsınız.

Ben çok safım

ben benzer sebeplerle geçmişte evlilik yolunda gittiğim erkek arkadaşımdan ayrılmıştım. aynen tablo bunun bir benzeriydi. çalışmayan bir erkek kardeş ve rahat bir kızkardeş. annesi ikidebir filanca kardeşine kontor yolla, falanca kardeşi borç yapmış onu öde bitmek bilmeyen şeyler. şuan düşününce hayatımın en yerinde kararı diyorum. ben sevmiyor muydum?? hem de nasıl. 2 sene arkasından gözyaşı döktüm kendim ayrıldığım halde. ben çok dirayetli bir karar verdim ayrılarak. ve yıllar sonra da şuanki nişanlım girdi hayatıma. aradaki farkı şimdi anlıyorum. ailelerin denkliği çok ama çok önemli.

Size söylediklerinden sonra kesinlikle uzak durmanız kanaatlindeyim eğer edersem git demek nedir kolay kolay boşanamayacağınızı bildiğinden paşamız rahat. Köprüden önce son çıkış hayatınızı mahvetmeyin.

Beni en iyi siz anlarsınız şimdi mutlu olmanıza çok sevindim
Ama artık eger olmazsa da kimseyi istemiyorum artık hayatımda

Beni en iyi siz anlarsınız şimdi mutlu olmanıza çok sevindim
Ama artık eger olmazsa da kimseyi istemiyorum artık hayatımda

yaşınız benden küçüktür diye düşünüyorum. zaman insanın duygularını öyle değiştiriyor ki anlatamam. hakkınızda en hayırlısı olsun dilerim.

o evlilik yürümez, siz çalışsanız o aile sizin maaşınızdan da beklentiye girer. Şu an vazgeçemezseniz ömür boyu sinir olduğunuzla kalırsınız.

Sebep neden yanlış en azından bilezik dahi yaptirmadilar dedirtmedim
Sırf millet konusmasin diye yapılıyorsa sahte ya da kiralık yapsaydiniz.. Çocuklar okumadı diyorsun ya belli ki babalarını takip ediyorlar insaatci olacaklar. Babası işsizlik maaşı aliyordur belki ya da isgormezlik.. nisanlinin başka borcu vardır sen sordugunda tersledigine göre

Hiçbiri değil çocukların inşaatçı olmolmak isteselerdi iş ararlardi babasının işsizlik maaşı alaalabilmesi için ssk li bir işte çalışması lazım . Başka benden sakladığı borcu var mıdır bilemem orasını

Evlenirsen sonunda boşanırsın arkana bakmadan kaç. tek adamla degil aileyle evleniliyor

Yazdıklarınızdan böyle bir aile ile yapamayacağınız belli oluyor. Nişanlınızda ailesinden vazgeçmeyecek. 8 kardeşler birinin ihtiyacı bitse birinin ihtiyacı başlar. Seviyorsunuz da evlenince bunlar dayanılmaz olacak ve sevginiz de geri planda kalacak. Yol yakınken dönün

Haklısınız kaderde böyle imtihan olmakta varmış

Bu imtihan değil sizin seçiminiz olacak unutmayın. Saf filan da değilsiniz herşeyi gayet net görüyorsunuz ama memlekette adam kalmamış ona mecbur muş gibi davranıyorsunuz .

Kısacası bu yaşadıklarınız siz istediğiniz için oluyor olacak kendinizı imtihan diye kandırmayın.

Nişanlınız çok iyi bir insan olabilir. Zaten çok iyi olduğu için asla ailesine hayır diyemeyecek ve sürekli sorun yaşayacaksınız. Siz bu aileyle mutlu olamazsınız, onlar yüzünden eşinize sevginiz saygınız da kalmaz. Henüz nişanlıyken herşey gözünüzün önünde oluyor, bu sizin vazgeçmeniz için güzel bir şans.
Mantıklı düşünün, nişanlınız dünyanın en mükemmel erkeği olsa yine mutlu olamazsınız. İleride bunun hastalığı var, bekarların evlenmesi var, çocuğu var. Onlara para yetiştireyim derken kendi hayatınızı yaşayamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…