Bunu mantığım biliyor ama kalbim ya değişdeğişirse ya göndermezlegöndermezse bbir başkasına nasıl alışacaksın hep böyle cikmazlardayimBu iş olmaz canım benim eşimin bi abisi var kan emici bi onunla bile neler yaşadık yıprandık 8 kardeş 2de ana baba 10 kişiden bahsediyorsun kaç kurtar kendini. Nişanlın çok iyi olduğu için bu halde asla akıllanmaz yuva kuracak 5 kuruşu yok evlendikten sonra vermezmişmiş de muhtaç etmezmişmiş de geç onları napayım kardeşim napayım anam babam diyecek. O yüzden yol yakınken dön... Acı ama gerçek...
Bu senin elinde kolay şeyler gibi görünüyor ama İnan bana kolay değil aile okadar önemli ki bunu yaşayınca anlarsın sen güzel dille anlat yanlış olduğunu göster kesinlikle kavg etme kötü sen olursun ona göre güzel güzel konuş seni anlarsa deşiklerini uygular yok aynen devam ederse ona göre sınırlarını çiz Çünkü ilerde yaşayacağın mutsuzluk şuanki durumdan daha kötü olur inş herşey yoluna girer de sen de mutlu olursunBen çok naif biriyim ailemin 5 sene sonra kavuştuğu Tek kızm Onlar gül demediler gönlü kalır diye Allah onlardan razı olsun beni imkanları doğrultusunda kırmadan dökmeden yetistirdiler bu yaşıma kadar kaygı üzüntü nne bilmiyordum şimdi böyle oldum kız kardeşimde yok derdimi açıyım psikolojik olarak bittim erkek kardeşime hissettrimiyim gurbette diyorum nasıl olacak nr yapcam bilmiyorum
Nereye kadar derken gittiği yere kadar gider bu durum. Uzak bir akrabam var kadın 21 yıllık evli. Ailesinin verdiği evde oturuyor. 1 çocuğu var o da askerlik çağında çalışıyor. Eşi memur düzgün bir adam ama şimdiye kadar bir dikili ağacı yok maalesef çünkü işsiz bekar 40 yaşında kardeşi ve dul annesi var onların geçiminide sağlıyor. Her ay anne ve kardeşine para gönderiyor. Kardeşi geldiği zaman sabaha kadar oturup akşama kadar oturma odasında yatıyor. Kadın kaynı geldiğinde misafir bile ağırlayamıyor. Kv desi ben öldükten sonra oğluma siz bakacaksınız demiş. Kadının genç yaşta sıkıntıdan saçları bembeyaz olmuş depresyon tedavisi görüyor.Rabbim hidayet versin ya diyelim ki kabul ettim yardım ettim nereye kadar diye insan hiç düşünmez mi Allah tana kokmaz mi Bi aileye Karabulut olamaya aklım mantığım almıyor
Kpss hazırlanıyorum sözde,çalışmıyorumSiz çalışıyormusunuz? Evlendikten sonra ailesini şuna para lazım buna para lazım kredi çek gönder vs gibi şeyler söyleyecekler.Eşiniz kredi çekecek gönderecek sizler çalışıp onlar için çekilen kredileri ödeyeceksiniz.Sonra eşimden ailesi yüzünden soğudum boşanıyorum diye konu açacaksınız.Bu konular burda çokkkkkkkk açıldı.
Mutluluk kulağa güzel geliyor insainşallah olurum ne diyeyim nisanlanmadan oncönceki Kız gibi olurumBu senin elinde kolay şeyler gibi görünüyor ama İnan bana kolay değil aile okadar önemli ki bunu yaşayınca anlarsın sen güzel dille anlat yanlış olduğunu göster kesinlikle kavg etme kötü sen olursun ona göre güzel güzel konuş seni anlarsa deşiklerini uygular yok aynen devam ederse ona göre sınırlarını çiz Çünkü ilerde yaşayacağın mutsuzluk şuanki durumdan daha kötü olur inş herşey yoluna girer de sen de mutlu olursun
Haklısınız zor durumlar benim şimdiden saçıma ak düştü nisanlanmadana önce teli tük vardı ama çoğaldı henüz 27 yasindayimNereye kadar derken gittiği yere kadar gider bu durum. Uzak bir akrabam var kadın 21 yıllık evli. Ailesinin verdiği evde oturuyor. 1 çocuğu var o da askerlik çağında çalışıyor. Eşi memur düzgün bir adam ama şimdiye kadar bir dikili ağacı yok maalesef çünkü işsiz bekar 40 yaşında kardeşi ve dul annesi var onların geçiminide sağlıyor. Her ay anne ve kardeşine para gönderiyor. Kardeşi geldiği zaman sabaha kadar oturup akşama kadar oturma odasında yatıyor. Kadın kaynı geldiğinde misafir bile ağırlayamıyor. Kv desi ben öldükten sonra oğluma siz bakacaksınız demiş. Kadının genç yaşta sıkıntıdan saçları bembeyaz olmuş depresyon tedavisi görüyor.
Şimdi sevgim herşeyin üstesinden gelir diye düşünüyorsun ama eşin ailesine para gönderdikçe o sevgin bile kalmayacak.
Nişanlın is bulmadan önce nasıl geciniyorlarmis 10 kişi[/QUOTE
Günübirlik çalışıyorlarmis İki gün bir yerde üç gün bir yerde öyle çalışmışlar .nişanlım simit satıp dershaneye gitmiş simit satıp ünv gitmiş ailesi hiçbir konuda yardımcı olmamış dünyaya getirmekten Başka
Işi gereği farklı şehirde yaşayacağız eğer olursaInsanlar degismez. Siz belki fikri degisir ve ailesine para göndermez diye umuyorsunuz ama bu ailesi sonucta. Nisanliniz anlattiginiz gibi ise ona nasil duygu sömürüsü ve baski yapacaklarini iyi bilirler. Sizin buna karsi sansiniz nerdeyse 0. Heleki ayni sehirdeysen hic kacamausin. Hatta gelip sizde kalan cok olur. Yemek gezmek bedava ya o zaman
Insanların şükür sebebi oldum malesefKonunun hepsini okuyamadım yüreğim kaldırmadı. Evlen ki gör dünya kaç bucakmış nasıl hala nişanlı kalıyorsun ki??? Adam hem düğünğnü yapacak borçla tabiki hemde ailesine bakacak.
Kendime çok üzülüyorum keşke şu noktaya gelmeseydim.Flört donemindeyken ailesiyle tanissaydim şuan böyle acılar çekmiyor olurdum kalbimde de aklımda da bu kadar yer etmezdiBunca göstergeye rağmen evlenirsen de çok zor bir hayat bekleyecek seni. Bak yapını anlatmışsın canım, naifim, el bebek gül bebek büyütüldüm demişsin. Sen böyle haydut tiplilerle mücadele edemezsin. Yazdıklarından belli nasıl kibar olduğun. Onlara gözüaçık, eli maşalı, çelik gibi sinirleri olan biri dayanır ancak. Harap edersin kendini. Vala seçim senin.. evlilik amaan evim ayrı kapım ayrı demeyle öyle olmuyor. Aileyle de evleniyorsun
Zaten orayı düşününce aklım hafsalam almıyor ne okumuşlar ne çalışmışlar bildiğin ot gibi yaşamışlar. İki küçük kardeşi var yalvardım okulu bırakma kendine gelecek çiz şimdi diğer abileri gibi evde oturuyor diğer küçük ortaokula gidiyor o da bırakır liseye gitmez.Nişanlın simit satarken oburleri yatmış mi? evleniyorsa kardeşleri çaresine bakacak.. nisanlin yardım etmek zorunda değil.. sosyal yardım kurumu mu nisanlin düğüne kadar çaresini arasın.. is bulsunlar devletten yardım alsinlar sadece ana baba olsa neyse 8 kardes var
Ayrıca düğüne kadar yardım etsin onda bi şey yok biz de hiç birikim yokken evlendik senin durumunu az çok anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?