Nişanlımın bitmeyen aile sıkıntısı

Zaten calissalar didinseler düşmez kalkmaz bir Allah kimin ne olacağı belli değil elin gurbet ellerinde anne hasretiyle ben orda dururken onlar orda yan gel yat zoruma gider .
Hani olur zor durum olur yardım edilir ben onlara karşı değilim ama böyle kan emicilemicilige karşıyım kaynatam inşaatçı dev gibi adam inşaat sesezonu ilk açıldığında evde oturarak iş arıyordu bulamadı sonra ufak yağ bezesi aldırdı ayakta aldılar ameliyathaneye bbile götürmedi doktor bir aydır onu bahane edip şimdi evde yatıyor benim aağır hasthasta dayım var adam yine de işinin başında kimseden Tek kuruş istemiyor

Nasılsa oğlu var saftır hemen para gönderir Niye çalışsın ki

Bu konuları telefon da konuşamıyorum küsüyor izne gelmesini beklemek lazım

Bide küsüyor yok artık . Gençliğine yazık kardeşim yine sevip sevilirsin,merak etme diyeceğim ama sen yakacaksin kendini belli. İnsanın kendisine ettiği kötülüğü başkası yapamaz gerçekten .

Ailene üzüldüm ben ...

Ya aailesi yüzünden bitmesi kanıma çok dokunuyor keşke ailesi olmasaydı Rabbim diyerek ağlıyorum her gün

Sorun ailede değil ki. Sorun nişanlinda. O bu kadar pasif olmasaydi, aileside onu kullanmazdi. Sanki çokmu zorda "bundan sonra size zerre para yok" demek? Emin ol, nişanlindan yüz bulmasalardi bir gör bak nasil hepsi çaliştiğini.

Ailesine birşey demiyor işte. Ana kuzusu ve ezik olduğu için. Hayatta sadece efendi olmak yetmiyor canim. Bu hayatta biraz savaşçaksin, hakkini arayip alacaksin. Bu erkek, kadin, herkes için gerekli.

Sen nişanlindan ayril ve kpss sinavina odaklan. Bir dahada 7 ay gibi kisa sürede nişanlanma. Önce cocugu iyi tani, aile ilişkileri fela. En az 2 yil birlikte olduktan sonra nişan düşün.

Çok merhametli çarşıya ciktigimzda kaç tane dilenci görse para veriyor hep birisi yok desin Allah razı olsun desin tamm çıkarır verir bana niyeyse böyle değil

Dort aydir calisiyor diyorsun, ondan once ne yapiyordu, ailesi nasil geciniyordu?

Yarın kv misafirliğe gelecek hiç istemiyorum gelmesini.
Ağzıyla beni çok sever gülüm balım ama 6aydır ağzıyla herşey yapar eder daha çöp kkiymadi hayır yapmayacaksınyapmayacaksın sana şunu yaptritorm şunu alıyorum deme bari öyle deyince sinir oluyorum

Ama

Şimdi tümüyle yatıyorlar biri hastalığı bahane eder biri evde oturarak iş arar biri de yeni fırına ise girmiş Dün başlamış bakalım kaç gün sürecek

Anladim, ailede kac kadin ve kac erkek var? Yaslari nedir, nisanliniz kac yasinda ve kacinci cocuk? O da mi gunluk calisiyordu memur olmadan once? Cevabim buna ore degisecek cunku. Ayrica nisanliniz sizden ev icin esya almanizi istiyor mu?

Verdigi sozlerin aksini gerceklestirmesi durumunda yanip yikilmayacak ve duruma katlanabileceksen evlen.. Yok, oyle bi sey yaparsa dayanamam diyorsan asla girme bu yola..

Çok merhametli çarşıya ciktigimzda kaç tane dilenci görse para veriyor hep birisi yok desin Allah razı olsun desin tamm çıkarır verir bana niyeyse böyle değil

Offf Offf aşkın gözü kör olmuş yine . Yapmayın lütfen bunu kendinize yapmayın resmen kendinizi kandırıyorsunuz.

Adam ailesine düşkün kimseye hayır diyemiyor. Olumsuz konuştuğunuz da size küsüyor. Size değer verdiğini gösteren bir cümlenizi okumadım henüz .
Sizin için çaba sarf etmiyor vs vs.

Ama beyefendi ve iyi biri oldu güzelim peki. Koca dediğin değer vermeli kıymet bilmeli denge kurabilmeli.

Seviyorum demek bir ömür çile çekmek için yeterli bir sebep değil. ..

Ayrıca şunu da söylemeden yapamayacağım ...

Hakkında bu kadar kötü konuştuğum kesinlikle tasvip etmediğim bir aileye katılmak ... gerisini siz doldurun bence .

Üzgünüm biraz sert yazmış olabilirim ama genç kızlarımızın ama seviyorum deyip kendilerini bile bile zora sokmalarina gerçekten sinirleniyorum .

Şunu unutmayın siz kendinize değer vermezseniz kimse size değer vermez .

Haa evet, bir de ailesi ve hatalari soylenince kusme durumu varmış, suc bastiran tip, en baş edilmeyenlerden..

Anladim, ailede kac kadin ve kac erkek var? Yaslari nedir, nisanliniz kac yasinda ve kacinci cocuk? O da mi gunluk calisiyordu memur olmadan once? Cevabim buna ore degisecek cunku. Ayrica nisanliniz sizden ev icin esya almanizi istiyor mu?
Aile de 3 kikardes 5 erkek var nişanlım erkekler içinde en büyüğü 27yaşında Onun bir küçüğü 24 e girecek Onun küçüğü 19.yaşında bir küçüğü 15 yaşında en küçük erkek kardeş ortaokula gidiyor kaç yaşında bilmiyorum.hepsinin büyüğü bir abla var 29 yaşında evli eşinin ailesiyle birlikte yyasiyorlarmis pek gorustugorusturmuyor eşinin ailesi Onun eşi en azından çalışıyor serbest meslek bir görümcem daha var oda evli eşi çalışmıyor bilmem nedendir üstelik 3çocuğu var bir

Nişanlının da ailesinden farkı yok. Evlenirsen senin maaşın da aileaine gidecek, bunu göze al da evlen evleneceksen derim ben.

Krediyle eşyaları ve düğünü yapmayı düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…