Hani olur zor durum olur yardım edilir ben onlara karşı değilim ama böyle kan emicilemicilige karşıyım kaynatam inşaatçı dev gibi adam inşaat sesezonu ilk açıldığında evde oturarak iş arıyordu bulamadı sonra ufak yağ bezesi aldırdı ayakta aldılar ameliyathaneye bbile götürmedi doktor bir aydır onu bahane edip şimdi evde yatıyor benim aağır hasthasta dayım var adam yine de işinin başında kimseden Tek kuruş istemiyorZaten calissalar didinseler düşmez kalkmaz bir Allah kimin ne olacağı belli değil elin gurbet ellerinde anne hasretiyle ben orda dururken onlar orda yan gel yat zoruma gider .
:)zararın neresinden dönersen kardır,ki şuan senin için bu yanıştan dönmek kar değil servet bunu bil.
Nasılsa oğlu var saftır hemen para gönderir Niye çalışsın kiHani olur zor durum olur yardım edilir ben onlara karşı değilim ama böyle kan emicilemicilige karşıyım kaynatam inşaatçı dev gibi adam inşaat sesezonu ilk açıldığında evde oturarak iş arıyordu bulamadı sonra ufak yağ bezesi aldırdı ayakta aldılar ameliyathaneye bbile götürmedi doktor bir aydır onu bahane edip şimdi evde yatıyor benim aağır hasthasta dayım var adam yine de işinin başında kimseden Tek kuruş istemiyor
Bu konuları telefon da konuşamıyorum küsüyor izne gelmesini beklemek lazım
Ya aailesi yüzünden bitmesi kanıma çok dokunuyor keşke ailesi olmasaydı Rabbim diyerek ağlıyorum her gün
Bide küsüyor yok artık . Gençliğine yazık kardeşim yine sevip sevilirsin,merak etme diyeceğim ama sen yakacaksin kendini belli. İnsanın kendisine ettiği kötülüğü başkası yapamaz gerçekten .
Ailene üzüldüm ben ...
Kendi bilezigimi kendim taktım . Hani genelde erkek tarafı yapar ya canım benim ailsindn manevi olarak ta destek görmedim ayrıca aile kuran çocuçocuktan para beklemek anormalinize gitmiyor benim bu sıkıntılarım mi gidiyo
Şimdi tümüyle yatıyorlar biri hastalığı bahane eder biri evde oturarak iş arar biri de yeni fırına ise girmiş Dün başlamış bakalım kaç gün sürecekGünübirlik çalışıyorlar İki gün çalış üç gün yatış
Ama
Şimdi tümüyle yatıyorlar biri hastalığı bahane eder biri evde oturarak iş arar biri de yeni fırına ise girmiş Dün başlamış bakalım kaç gün sürecek
Verdigi sozlerin aksini gerceklestirmesi durumunda yanip yikilmayacak ve duruma katlanabileceksen evlen.. Yok, oyle bi sey yaparsa dayanamam diyorsan asla girme bu yola..Ama sevdiğim için vazgeçemiyorum. Bu konu hakkında ise girdiğinden beri tartışıyoruz şimdi inkar ediyor evlenirsem göndermem seni muhtaç mi edeceğim oeğer edersem o zaman git diyor bilmiyorum duygularımla mantığım hep savaş içinde
Çok merhametli çarşıya ciktigimzda kaç tane dilenci görse para veriyor hep birisi yok desin Allah razı olsun desin tamm çıkarır verir bana niyeyse böyle değil
Haa evet, bir de ailesi ve hatalari soylenince kusme durumu varmış, suc bastiran tip, en baş edilmeyenlerden..Offf Offf aşkın gözü kör olmuş yine . Yapmayın lütfen bunu kendinize yapmayın resmen kendinizi kandırıyorsunuz.
Adam ailesine düşkün kimseye hayır diyemiyor. Olumsuz konuştuğunuz da size küsüyor. Size değer verdiğini gösteren bir cümlenizi okumadım henüz .
Sizin için çaba sarf etmiyor vs vs.
Ama beyefendi ve iyi biri oldu güzelim peki. Koca dediğin değer vermeli kıymet bilmeli denge kurabilmeli.
Seviyorum demek bir ömür çile çekmek için yeterli bir sebep değil. ..
Ayrıca şunu da söylemeden yapamayacağım ...
Hakkında bu kadar kötü konuştuğum kesinlikle tasvip etmediğim bir aileye katılmak ... gerisini siz doldurun bence .
Aile de 3 kikardes 5 erkek var nişanlım erkekler içinde en büyüğü 27yaşında Onun bir küçüğü 24 e girecek Onun küçüğü 19.yaşında bir küçüğü 15 yaşında en küçük erkek kardeş ortaokula gidiyor kaç yaşında bilmiyorum.hepsinin büyüğü bir abla var 29 yaşında evli eşinin ailesiyle birlikte yyasiyorlarmis pek gorustugorusturmuyor eşinin ailesi Onun eşi en azından çalışıyor serbest meslek bir görümcem daha var oda evli eşi çalışmıyor bilmem nedendir üstelik 3çocuğu var birAnladim, ailede kac kadin ve kac erkek var? Yaslari nedir, nisanliniz kac yasinda ve kacinci cocuk? O da mi gunluk calisiyordu memur olmadan once? Cevabim buna ore degisecek cunku. Ayrica nisanliniz sizden ev icin esya almanizi istiyor mu?
Konuya nereden başlasam nasıl başlasam bilemiyorum ama kısaca ozetlemek gerekirse nisanlimin ailesiyle tanıştığım andan itibaren hep falsolu detaylara girip kimseyi sıkmayayım Nişanlımla 7 ay konuştuktan sonra işi ciddiyete alma kararı aldık nişanlım gayet düzgün efendi birisi benim için sadece bu yeterliydi. Ailesiyle tanıştıktan sonra herşey kabus oldu çünkü ailesi empati yoksunu,kaba,cimri ve aile bireylerinin özellikle erkekleri tembeller hiçbiri dogru düzgün çalışmıyor ve 8 kardeşten olusuyorlar ne okumuşlar ne çalışmışlar ben bunları da gözardı ettim önemli olan eşim olacak insandi.Ne bileyim ailesinin kan emici vampir olduğunu hiçbirşeye karismiyorlar 6 aylık nişanlıyım bir tek çöplerini görmedim "Allah sağlık mutluluk versin' cümlesini kullanarak üzerlerine düşen sorumluluğu yapmıyorlar .Neyse dedim ailesinin durumu kötü düğünü biz yapalım diye düşündüm ama gel gelelim ki nişanlım ailenin çalışan tek ferdi hatta yakın akrabalarını da bunun içine dahil edebilirim Tek çalışan kişi nişanlım ve bir gün nişanlım aileme karşı vefa borcum var ben onlara bakacağım dedi kendisi kamu kuruluşunda çalışmakta nisanlandiktan sonra yerleşti.ailesi ne okutma da emekleri var ne de evlenmesine katkı sağladılar nasıl oluyorsa kendini borçlu hissediyor. Durumları eyvallah kötü yardım etsin ama bu ömürlük olacak çünkü hiçbirinde afedersiniz çalışacak g..t yok onlarda Nişanlım hakkında saftır dayanamaz bize yardım eder diye itirafta da bulundular iyi tamam ailenin zor gününde yardımcı olmak güzel ama evde yatıp bundan yardım istemek durumumuz kötü demek ne kadar doğru? Nisanlimin kardeşlerinden biri okumadı İki ay kadar fabrikada çalışıp çıktı abisine gönderdiği mesajı okudum gözlerime inanamadım abi bin lira gönder ehliyet alacağım yalaniyla bir de üstelik ya nasıl insanlar anlam veremiyorum yardım etmiyorsunuz düğün için hani su nişanlılık durumun da şunu yapmayın gerçekten ehliyet olayı olsa dahi 6aylık nişanlıyım tek yüzükle duruyorum ustelik. Meğerse beyimiz gezi için abisinden para istemis. nişanlım 4aydır çalışıyor Tek kuruş birikim yapmıyor bahaneler üretiyor Başka şehirde adım atsan para diyerek ama adım gibi biliyorum ki ailesine para gönderiyor nişanlım seviyorum hani işinde gücünde düzgün birisi ah su tembetembel menfaatci ailesi olmasa her gün düşünüyorum ben nolacagim sonum nolacak nişanlımi seviyorm hani su aile meselesi çok canımı sıkıyor
Krediyle eşyaları ve düğünü yapmayı düşünüyorAile de 3 kikardes 5 erkek var nişanlım erkekler içinde en büyüğü 27yaşında Onun bir küçüğü 24 e girecek Onun küçüğü 19.yaşında bir küçüğü 15 yaşında en küçük erkek kardeş ortaokula gidiyor kaç yaşında bilmiyorum.hepsinin büyüğü bir abla var 29 yaşında evli eşinin ailesiyle birlikte yyasiyorlarmis pek gorustugorusturmuyor eşinin ailesi Onun eşi en azından çalışıyor serbest meslek bir görümcem daha var oda evli eşi çalışmıyor bilmem nedendir üstelik 3çocuğu var bir
Kendimi saçma duruma soktum şuan ne gidebiliyorum ne kalabiliyorumHaa evet, bir de ailesi ve hatalari soylenince kusme durumu varmış, suc bastiran tip, en baş edilmeyenlerden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?