Nişanlımın bitmeyen aile sıkıntısı

Vallahi Sadece evlenene kadar somureceklerini bilsem yine sesimi çıkarmam korkum evlenince de böyle devam etmesi

Bu konuları telefon da konuşamıyorum küsüyor izne gelmesini beklemek lazım

Bu konuları telefon da konuşamıyorum küsüyor izne gelmesini beklemek lazım
Evet ama iyi düşün.Aşk da bir yere kadar.Bence nişanlılık süresını uzat baya ve cok ıyı gözlemle onu.Aslında evlenınce maaş kartını sana verse falan yollayamasa.

Telefon da konuşunca ben para konusu konuşmayı sevmiyorum paraya değer vermiyorum diyor konuyu kapatmaya çalışıyo

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim tüm bedeni manevi sikintilariniza Safi sıfatıyla şifa versin sizde mi benimle aynı durumdasınız
Çok teşekkür ederim. Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin.Amin.iş eşte bitiyor.Bekarken umursanmayan aile nişandan sonra kıymete biner hele evlenince herkes kıymetli karısı 1numaralı düşmanı olur.Bekar genç kızlar bu tiplerden uzak dursun

Ailesine şimdiden laf söyletmiyor benim hatam onların hatası yk durumumuz yok napsin garibanlar diyor

Ailesi o.Tabikide ailesine para gönderecek.Atsan atamazsın satsan satamazsın.Sana göndermem dese de gönderecek.Kardeşleri tembel işgüzar olsa bile gönderecek.Kan bağı bambaşka bir şey.Yüreği cız eder yollar.
Bu iş artık nişanlınızı kullanmaya gitmiş.
Ve adamla son bir kez konuşun eğer hala yollamaya devam ediyorsa yolunuzu ayırın ki bence konuşmadan yolunuzu ayırın.
Yoksa evlenince boşanma avukatı ararsınız.

Benim hatam nisanlanmadan önce ailesailesiyle tanismamak oldu.

Ayrıca burada fikirlerini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum kaç aydır içimde biriktiriyordum meğer ne kadar çok ihtiyacım varmış konuşmaya herkse çok çok teşekkür ediyorum

Ailesine şimdiden laf söyletmiyor benim hatam onların hatası yk durumumuz yok napsin garibanlar diyor
Hıh tamam işte.benimki de bu modelden.kaç bacım abla tavsiyesi.önce acır onlara.sonra sana karşı savunur sonra sen nikah kıyarsın.seni suçlamaya başlar.tabı sen zenginsin ohhh bizimkilerin kaderi kötüymüş.senin ailenin yüzüne kader gülmüş keyif sizde der.ailenden senden nefret eder.onlarla ilgili her konuşma kavgayla biter. Aiesinin istekleri küstahça istekleri lafları bitmez.Soğursunuz.İş şiddete döner önce psikolojik sonra fiziki. Başını taşlara vurursun geri alamazsın zamanı

Şu yazdıklarınızı ben yazmışım gibi okuyun ve benim için üzülün lütfen.
Bunca karanlığa nasıl bir sevgi ve aşk besleyebiliyorsunuz?
Sevmek çokkk güzel bir duygu,evlilik içinde olmazsa olmaz. Ancak mantıkla bir sevgi varsa mutlu yuva olur.
Bu konuda evlilik kararı almış olup,nişan yapmanız bile sıfır mantıkla yapılmış bir iş.
Evlenirseniz evinize yerleşecek bir iki kardeş ve yıllarca besleyeceğiniz aşiret gibi aile var.
Üstelik şuan bile ayrılsanız paçayı zor kurtarırsınız bunlardan,o zaman görürsünüz dünya iyisi sevimli nişanlınızın gerçek yüzünü.

Biran önce uzaklaş canım şimdi bir ağlarsın evlenince bin ağlarsın sevgi karın doyurmuyor sözü doğru gençsin herşeyi yapmak istersin adam paraları ailesine yedirince dayanamazsın bence uzaklaş hemen

Kardeşin gezmeye gitmiş naptın parayı dedim iki gündür kus benimle

hep kalbimle hareket ettiğim için bugün bu haldeyim

Kardeşin gezmeye gitmiş naptın parayı dedim iki gündür kus benimle
Onlara harcanan para hiç sorun değil ama sen ilerde kar botu istiycrksin alman şart mı çok mu lazım yok mu ayakkabının diyecek.sen maaş kartınla onların ailesine katıldın.yeni bir aile kurmadın asla evlendiğini yeni yuva kurduğunu anlamayacak.Herşeyinize o aylak sürüsü karar verecek. Korkudan balayına tatile gittiğini söyleyemeyecek.Hiç kimse fakir olur ama çok fakir olmaz olursa tek sebebi tembellik tir. Tembel insanlar boş zamanlarını seni sinir edip sömürmek le geçirir.Başını yakma kardeşim aman diyeyim

Zaten calissalar didinseler düşmez kalkmaz bir Allah kimin ne olacağı belli değil elin gurbet ellerinde anne hasretiyle ben orda dururken onlar orda yan gel yat zoruma gider .

oldu canım şimdi gitme işine gelmezse o zaman gidersin. Kolaydı çünkü.

Kimse vazgeçilmez değildir akıllı olun biraz. Seviyorum diye mantıksız şeyler yapmayın. Mutsuz olucağını bile bile ama seviyorum napim demek mantık sınırlarımı zorluyo benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…