Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin höyyyyyt deyip hesabı kitabı eline alman lazım, huylu huyundan vazgeçmez.Bu ara o da çok söyleniyor zaten .
Onlar yüzünden bu durumlara düştüm bıktım diye.
He olurda ayrılmaz ve evlenirsek ailesiyle ben konuşacağım şuan saygısızlık olmasın diye bir şey demiyorum
Altınla borcu ödeyin ne diye boşa faizli para ödüyorsunuzYok altinlar duruyor onlar borca gitmedi.
Onun dışında olan borçları çıktı.
En iyisi ben en başından anlatayim sizlere olayi.
Nişanlımın ailesi yeni ev yaptıkları sene depremde yikilmis, sonra Giresun'da tekrar ev kuruyorlar bu seferde amcasiyla tartisiyorlar her şeyi bırakıp suanki şehire geliyorlar yani bu üçüncü ev kuruslari. Kayinpederim o zamanlar rahatsizlaniyor ve çalışamıyor tabi bütün borçlar nişanlıma kaliyor. Bu arada abisi evleniyor babası yine bir şey yapamıyor yine ona kaliyor. O da bir yerden sonra artık ödemekten yıkıp her şeyi salıyor ve yıllarca ödemiyor bir bankadan alıp diğerine kapatıyor vs. Evlenmeyi dusunmuyor.
Sonra yavaş yavaş ödemeye başlıyor benimle tanışıyor ve benden 3 yıl süre istiyor toparlamak için tamamen. Benim de annem zaten üç yıldan önce evlenmeme izin vermiyor. Tabi bu sırada bizim söz nişan vs işlerimiz oluyor. Aile de borçlar bitti zannedip arada yine istiyorlar. Bunları bilmiyorlar. En son nişanlım bir ay önce anlattı her şeyi ailesine ve ailesi o gün bugündür ekmek bile al demiyor. Bana söylememe nedeni de ben ilişkinin daha ilk günü babamla yaşadıklarımızı anlattım ve bu konulardan korktuğumu söyledim bu yüzden . Annemden borç alıp verdiğimde iki ay sonra geri verdi zaten arkadaşım zannediyordu çünkü ve bana bir şey der canım sıkılır diye o zaman bütün borçlarını toplayıp bankadan kredi cektirmis tek bir yere bağlansın borç diye. Şimdi 35 bin borç var işte. Başka yok diye yemin etti. Bu arada altinlarimiz duruyor.
İşin aslı böyle
Evleri yikilinca para falan almamislarmi (Türkiyede bänasil oluyor bu isler bilmiyorum). Babasi calisamiyor olabilir ama neden abisi kendi dugununu yapmamis? Annesi niye calismamis? Anlatiklari dogruysa umarim aimesi yakasini birakir. Babasi hala calismiyormus, evdeki kardeside siz evlenince nasil gecinecekler. Siz iki maasli olunca daha cok yuklenirler. Nisanlinizada guvenmeyin bugun kizar eder yarin yine paralarini yedirir. Hem ne kadar maas aliyorda maasiyla kredi odeyip esya aliyor?
Senin höyyyyyt deyip hesabı kitabı eline alman lazım, huylu huyundan vazgeçmez.
E tamam plan belli konunun amacı ne, hala altınlar duracak borç ödiyecez diyorsunuz zorluk hosunuza mı gidiyor emin misiniz altınların durdugundanMobilyalar vs her şey alındı. Şuan eksik yok.
Her ay borç odeyecek , kirayı ödeyecek, mutfak masrafı için de fiş var onlar da oradan.
Benim maaşında da faturalar ve bize harçlık. Altınlar duracak
Konunun amacı bu huyundan nasıl vazgecirebilirim , yani bu borçlanma huyundan. .E tamam plan belli konunun amacı ne, hala altınlar duracak borç ödiyecez diyorsunuz zorluk hosunuza mı gidiyor emin misiniz altınların durdugundan
Konut çıkmış onun da taksitleri varmış tabii.
Kardeşinin bursu var artık. Muhtemelen o da bir yıla çalışmaya başlayacak. Emeklisi de var babasının artık bir şekilde gecinecekler.
Onu dedim zaten evlendikten sonra her şey benim elimde olacak sana güvenmiyorum hesabı kitabı ben yapacağım dedim tamam sen yap dedi.
Aynen öyle hesap kitap bilmeyen insanlar.Kendiside aileside pek hesap kitap bilmeyen olandan cok harcayan insanlar herhalde.
Umarim dusundugunuz gibi ailesi yakasini birakir. Evlenecegim diyorsaniz para konusunda ona asla guvenmeyin sizden gizli vermesin.
Ev alınacak kadar altın var ise gerçekten 35 bin tl için strese girmeye değmez ki. Altını bugün alın kendi hesabınıza geçirin ? En güzel günleriniz ekonomik sıkıntı içinde geçireceksiniz. Bir evliliği bitiren en bilinen şeydir bu durum. Kaldı ki şimdi baya aşıksınız aynı evin içine girince ailesinin her talebi isteği batacak. Ki oğlunu yolmayı adet edinmiş bir aile asla vazgeçmez. İki çalışan oldu o aile için, diyorsunuz ya borca rağmen benimle evlenecek kadar çok seviyor beni . adam borç ödeyecek çalışan bulmuş neden evlenmesin ?Konunun amacı bu huyundan nasıl vazgecirebilirim , yani bu borçlanma huyundan. .
Altınlarla çok çok bunalmayana kadar ödemem çünkü bu sefer de elimize geçen para çarçur olur onlar elimizde bı guvence olarak kalsın.
Altınların durduğundan eminim.
Zaten borç bitince de direk ev taksidine felan sokmayı düşünmüştüm elimize geçen çarçur olmasın diye
O kısım yanlış anlaşılmış. Borcu olmasına rağmen benimle evlenecek derken borçlarını bitirmek için çok uğraştı bitireyim de evlenelim diye. Ben olmasam salardi yine eminim bı bankayla diğerini kapardi kendi de diyordu zaten ama büyük meblaglarda borç ödedi onu biliyorum ve gecesini gündüzüne katıp calisti. Bunları göze aldı anlamında dedimEv alınacak kadar altın var ise gerçekten 35 bin tl için strese girmeye değmez ki. Altını bugün alın kendi hesabınıza geçirin ? En güzel günleriniz ekonomik sıkıntı içinde geçireceksiniz. Bir evliliği bitiren en bilinen şeydir bu durum. Kaldı ki şimdi baya aşıksınız aynı evin içine girince ailesinin her talebi isteği batacak. Ki oğlunu yolmayı adet edinmiş bir aile asla vazgeçmez. İki çalışan oldu o aile için, diyorsunuz ya borca rağmen benimle evlenecek kadar çok seviyor beni . adam borç ödeyecek çalışan bulmuş neden evlenmesin ?
Panik atagim var zatenBorcu bitene kadar evlenme
Cicim ayımı yaşayacaksınız yokluk mu çekecesiniz evliliğinizde
Borcu bitince evlen
Artık arabası varsa onu mu satar
Sağdan soldanmı bulur naparsa yapsın
Evde oturup yazık adamın borcu var diye
Ekmek yemek bile zehir olur
Panik atak olursunuz
Borcu bitmeden oda sinirli ve agreaif olur zaten
En ufak ihtiyacta bile borcum var der
Hem alamaz hem üzülür
İkiniz içinde borçsuz evlenmek en iyisi
Yoksa çok kavga edersiniz.
Evet onu iki ay sonra kapattıAnnenizden aldığınız parayı kapattı mı?
nişanlini savunuyorsun.. ne diyim.. buradakini onca şey yazdiklari yazik sana baştan söylüyolar buradaki insanlar.. dinlemiyorsun ki..Bu ara o da çok söyleniyor zaten .
Onlar yüzünden bu durumlara düştüm bıktım diye.
He olurda ayrılmaz ve evlenirsek ailesiyle ben konuşacağım şuan saygısızlık olmasın diye bir şey demiyorum
Panik atagim var zatenhaklısınız
![]()