Nişanlımın borçları

Sonra askere gitti askere giderken 45 bin tazminat aldi. O tazmanatla altın aldık vs ben sanıyorum ki borçsuz evlenicez ama bakıyorum çalışıyor çalışıyor para birikmiyor tazminat da bitmiş öğrendim ki 35 bin borç daha var başımda aşağı kaynar sular döküldü tabi.
Tazminatla altın aldıysanız, altın neredeyse yarı yarıya arttı. borç kapanır ki ? ama tazminatta gitti demişsiniz ama altın aldık demişsiniz. Bekarlıktan borç nasıl kalıyor siz zaten 3 yıldır birlikte değil misiniz ?

Diğer konusunda kadı

Tazminatla altın aldıysanız, altın neredeyse yarı yarıya arttı. borç kapanır ki ? ama tazminatta gitti demişsiniz ama altın aldık demişsiniz.
O altınlar bir var bir yok ben de anlamadım.

Hani borca gitmişti?
Yok altinlar duruyor onlar borca gitmedi.
Onun dışında olan borçları çıktı.
En iyisi ben en başından anlatayim sizlere olayi.
Nişanlımın ailesi yeni ev yaptıkları sene depremde yikilmis, sonra Giresun'da tekrar ev kuruyorlar bu seferde amcasiyla tartisiyorlar her şeyi bırakıp suanki şehire geliyorlar yani bu üçüncü ev kuruslari. Kayinpederim o zamanlar rahatsizlaniyor ve çalışamıyor tabi bütün borçlar nişanlıma kaliyor. Bu arada abisi evleniyor babası yine bir şey yapamıyor yine ona kaliyor. O da bir yerden sonra artık ödemekten yıkıp her şeyi salıyor ve yıllarca ödemiyor bir bankadan alıp diğerine kapatıyor vs. Evlenmeyi dusunmuyor.
Sonra yavaş yavaş ödemeye başlıyor benimle tanışıyor ve benden 3 yıl süre istiyor toparlamak için tamamen. Benim de annem zaten üç yıldan önce evlenmeme izin vermiyor. Tabi bu sırada bizim söz nişan vs işlerimiz oluyor. Aile de borçlar bitti zannedip arada yine istiyorlar. Bunları bilmiyorlar. En son nişanlım bir ay önce anlattı her şeyi ailesine ve ailesi o gün bugündür ekmek bile al demiyor. Bana söylememe nedeni de ben ilişkinin daha ilk günü babamla yaşadıklarımızı anlattım ve bu konulardan korktuğumu söyledim bu yüzden . Annemden borç alıp verdiğimde iki ay sonra geri verdi zaten arkadaşım zannediyordu çünkü ve bana bir şey der canım sıkılır diye o zaman bütün borçlarını toplayıp bankadan kredi cektirmis tek bir yere bağlansın borç diye. Şimdi 35 bin borç var işte. Başka yok diye yemin etti. Bu arada altinlarimiz duruyor.
İşin aslı böyle

Evlilikte hepsi önüne çıkacak maalesef .. şuan nişan atma cesaretin yok ama evlenince boşanmak daha zor ben 2 hafta once nişan attim ve 4 yildir bekledim aynı sekilde borcu vardı tam 4 sene borç bitecek diye evlenmeyi bekledim ama başka şeyler çıktı idda vs yani sana diyecegim ömur boyu aglayacagina 1 kez agla. Elalem ne der diye düsünme o elalem sen aglarken yaninda olnayacak.

Evlilikte hepsi önüne çıkacak maalesef .. şuan nişan atma cesaretin yok ama evlenince boşanmak daha zor ben 2 hafta once nişan attim ve 4 yildir bekledim aynı sekilde borcu vardı tam 4 sene borç bitecek diye evlenmeyi bekledim ama başka şeyler çıktı idda vs yani sana diyecegim ömur boyu aglayacagina 1 kez agla. Elalem ne der diye düsünme o elalem sen aglarken yaninda olnayacak.
İddia kumar vs yok. Yukarıda tekrar anlattım

Konuyu okuyunca direk aklıma kumar oynadığı gelmiş
Öyle değilmiş diğer yazdığınızı da okudum size ailem istedi onlara borç yaptım diye yalan söylüyor olabilir mi ?

Ben olsam bir süre daha gözlerdim evliliği erteleyip.

Ya da illa evlenecekseniz da mali konuları ben takip edeceğim diye şart koyun.

Tazminatla altın aldıysanız, altın neredeyse yarı yarıya arttı. borç kapanır ki ? ama tazminatta gitti demişsiniz ama altın aldık demişsiniz. Bekarlıktan borç nasıl kalıyor siz zaten 3 yıldır birlikte değil misiniz ?
Kapanıyor zaten borç altınlarla . Ben böyle gider mi bu iş diye sorun yapıyorum .
O altınlar bir var bir yok ben de anlamadım.
Altınlar var duruyor . Tazminatın bir kismiyla altın aldık kalan kısım yok anlamında dedim.
Yukarıda detaylıca anlattım

Kapanıyor zaten borç altınlarla . Ben böyle gider mi bu iş diye sorun yapıyorum .

Altınlar var duruyor . Tazminatın bir kismiyla altın aldık kalan kısım yok anlamında dedim.
Yukarıda detaylıca anlattım
Bitmez o borçlar. Hazır bitti der yenilerini yapar. Gram faydasını da görsen ya yapılan borcun. Göremezsin. Ödersin anca.

Peki hem 35 bin borcu ödeyip hem evlilik masraflarını nasıl karşılayacak? Ayrıca siz çalışıyor musunuz, sizden gelecek gelire de güveniyor olabilir mi?
Mobilyalar vs her şey alındı. Şuan eksik yok.
Her ay borç odeyecek , kirayı ödeyecek, mutfak masrafı için de fiş var onlar da oradan.
Benim maaşında da faturalar ve bize harçlık. Altınlar duracak

Yok altinlar duruyor onlar borca gitmedi.
Onun dışında olan borçları çıktı.
En iyisi ben en başından anlatayim sizlere olayi.
Nişanlımın ailesi yeni ev yaptıkları sene depremde yikilmis, sonra Giresun'da tekrar ev kuruyorlar bu seferde amcasiyla tartisiyorlar her şeyi bırakıp suanki şehire geliyorlar yani bu üçüncü ev kuruslari. Kayinpederim o zamanlar rahatsizlaniyor ve çalışamıyor tabi bütün borçlar nişanlıma kaliyor. Bu arada abisi evleniyor babası yine bir şey yapamıyor yine ona kaliyor. O da bir yerden sonra artık ödemekten yıkıp her şeyi salıyor ve yıllarca ödemiyor bir bankadan alıp diğerine kapatıyor vs. Evlenmeyi dusunmuyor.
Sonra yavaş yavaş ödemeye başlıyor benimle tanışıyor ve benden 3 yıl süre istiyor toparlamak için tamamen. Benim de annem zaten üç yıldan önce evlenmeme izin vermiyor. Tabi bu sırada bizim söz nişan vs işlerimiz oluyor. Aile de borçlar bitti zannedip arada yine istiyorlar. Bunları bilmiyorlar. En son nişanlım bir ay önce anlattı her şeyi ailesine ve ailesi o gün bugündür ekmek bile al demiyor. Bana söylememe nedeni de ben ilişkinin daha ilk günü babamla yaşadıklarımızı anlattım ve bu konulardan korktuğumu söyledim bu yüzden . Annemden borç alıp verdiğimde iki ay sonra geri verdi zaten arkadaşım zannediyordu çünkü ve bana bir şey der canım sıkılır diye o zaman bütün borçlarını toplayıp bankadan kredi cektirmis tek bir yere bağlansın borç diye. Şimdi 35 bin borç var işte. Başka yok diye yemin etti. Bu arada altinlarimiz duruyor.
İşin aslı böyle
Ah yavrum ahhhhh. Para ne kadar tatlı biliyon mu? Zannediyor musun artık yakasını bırakırlar adamın? Nişanlın kendi istemesi lazım, sağlam rest çekmesi lazım.

Ah yavrum ahhhhh. Para ne kadar tatlı biliyon mu? Zannediyor musun artık yakasını bırakırlar adamın? Nişanlın kendi istemesi lazım, sağlam rest çekmesi lazım.
Bu ara o da çok söyleniyor zaten .
Onlar yüzünden bu durumlara düştüm bıktım diye.
He olurda ayrılmaz ve evlenirsek ailesiyle ben konuşacağım şuan saygısızlık olmasın diye bir şey demiyorum

Benim eşimde öyle herkese her şeye koşar. Çok şükür bu kadar borcumuz yokta. Ama insan sinir oluyor yani.

Sizden saklaması hoş değil. 35 bin kalmış bi şekilde ödenir. Ama güven problemi sıkıntı yani.

Bu ara o da çok söyleniyor zaten .
Onlar yüzünden bu durumlara düştüm bıktım diye.
He olurda ayrılmaz ve evlenirsek ailesiyle ben konuşacağım şuan saygısızlık olmasın diye bir şey demiyorum
kavga etmemek için böyle diyor. Erkek arkadaşımında benden önce ki hayatından kalma çok borcu çıktı. askere gidince ödemeler aksamış vs. ilişkimize yansımaya başladı. bir şey yapmak istiyorum elinden geleni yapsa da sırtta kambur gibi borç. babasıyla konuştu en son. tüm borçlar kapandı. babası erkek arkadaşımın ödemelerinden kesiyor. çok net söyledim bunlar bitmeden bizden bir şey olmaz diye

Back
X