- 25 Temmuz 2020
- 8
- 21
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bacım senin hikaye film gibiymiş, donunu bile ödemişsin, kimdi bu adam , bradley cooper gibi bişey heralde, çok merak ettimBenden önceki nişanlısına aldıkları dön sütyen dahil Nisan salon fotolarını salon paralarina kadar ödedim adam ettim on üç sene sonra tesekkurunu travestiye aşık olarak yaptı.sakin haaa aman topukla kac
Herkese merhaba.
En çok korktuğum şey başıma geldi.
Nişanlımla tanıştığımız 3 yıl oldu. Oldum olası borç oduyor. Abisininmis ailesinin mis vs. Ben ilk basta ailesine çok kızıyordum ama sonra anladım ki bunda ben her şeyi yaparım her şeyi hallederim durumu var. Kimseye borcu olduğunu söylememiş e insanlar da bilmiyor tabi iyi para kazanıyor diye lazım bir şey olunca istemisler. Nişanlımda ben her şeyin altından kalkalarim diye hem yapmış hem ödemeye çalışmış . Biz nisanlanmadan önce bir bankaya borcu vardı hemen odersek 7 bin sonra öderse 10 bin ben annemden borç aldım verdim arkadaşımdan dedim gururu incinmesin diye. Onu ben son borcu sanıyordum öyle demişti. Sonra askere gitti askere giderken 45 bin tazminat aldi. O tazmanatla altın aldık vs ben sanıyorum ki borçsuz evlenicez ama bakıyorum çalışıyor çalışıyor para birikmiyor tazminat da bitmiş öğrendim ki 35 bin borç daha var başımda aşağı kaynar sular döküldü tabi. Ayrıntıyı anlatmıyor hep gecistiriyor bir yil önce kredi cektirmis birine onunl oduyormus aylık 2 bin. E bir buçuk senedir oduyorsa o zaman baya çekmiş olması lazim nerede bu para ? Anladım ki hesap yapmayı bilmiyor eline para geçince hemen harciyor. Şimdi iki ay sonra nikahimiz var biz babamla da ayni durumları yaşadığımız için annem.duyarsa direk ayrıl der. Her bu konuyla ilgili soru sorduğunda da bunaliyorum vs diyor gecistiriyor. Ne yapacağımı sasirdim![]()
İnşallahYorumlar için çok teşekkür ederim .
Yol gösterici oldunuz.
Ayrılacağım.
Yakinimda olsa onune atlamam biliyor musunuz? Anlatirim tane tane iknaya calisirim ama baktim inatla devam diyor cekilirim kenera ne hali varsa gorsunadam resmen düğün altınlarıyla borç ödeyeyim diye rasgele bi gelin seçmiş, bu da seviniyor benimle evlenecek diye! Yakinim olsa önune atardim kendimi yapmaaaaağğğ diye ama elden bisey gelmiyor
Ben de yapmam; önlerine geçince kıskanç oluyoruz, kendi içimizde mutsuzmuşuz da herkes mutsuz olsun istiyormuşuz bla bla. Diyeceğimi diyip sonra ne halin varsa gör gari deyip çekiliyorum. Sen haklıymışsın diye gelen de oluyor, utandığından ağzını dahi açamayan da, boğazına kadar pisliğe batmış ama hala kuyruğu dik tutan da.Yakinimda olsa onune atlamam biliyor musunuz? Anlatirim tane tane iknaya calisirim ama baktim inatla devam diyor cekilirim kenera ne hali varsa gorsun
Cunku bazi modeller boyle istedigin kadar anlat onun kendi dogrulari var
Pismanlik emareside olmuyor yasanan zorluklarda sadece cevrelerini yiyorlar cevrelerine ailelerine sinavlar ,agzinin burnunun yerini degistirmis kocaya baba evini birakip kosan var misal,baba gelio geri aliyor ben babami cekemem diyip adama geri donuyor.Bagimli hergun dayak yiyor umru degil burada okuyoruz veya cevredende duyuyoruz.
Adam ana babasini dinlemio seni benimi dinliycek cok saglikli bireyler degiller o yuzden israrla yormam kendimi
Su konu sahibinin ilk konusu olsa cahillik goz kapaliligi dersin bununki o degilki cellada asiklik yolu acik olsun hic ayrilacagini sanmam
Bence bu konuyu halletmeden evlenme pişman olursunHerkese merhaba.
En çok korktuğum şey başıma geldi.
Nişanlımla tanıştığımız 3 yıl oldu. Oldum olası borç oduyor. Abisininmis ailesinin mis vs. Ben ilk basta ailesine çok kızıyordum ama sonra anladım ki bunda ben her şeyi yaparım her şeyi hallederim durumu var. Kimseye borcu olduğunu söylememiş e insanlar da bilmiyor tabi iyi para kazanıyor diye lazım bir şey olunca istemisler. Nişanlımda ben her şeyin altından kalkalarim diye hem yapmış hem ödemeye çalışmış . Biz nisanlanmadan önce bir bankaya borcu vardı hemen odersek 7 bin sonra öderse 10 bin ben annemden borç aldım verdim arkadaşımdan dedim gururu incinmesin diye. Onu ben son borcu sanıyordum öyle demişti. Sonra askere gitti askere giderken 45 bin tazminat aldi. O tazmanatla altın aldık vs ben sanıyorum ki borçsuz evlenicez ama bakıyorum çalışıyor çalışıyor para birikmiyor tazminat da bitmiş öğrendim ki 35 bin borç daha var başımda aşağı kaynar sular döküldü tabi. Ayrıntıyı anlatmıyor hep gecistiriyor bir yil önce kredi cektirmis birine onunl oduyormus aylık 2 bin. E bir buçuk senedir oduyorsa o zaman baya çekmiş olması lazim nerede bu para ? Anladım ki hesap yapmayı bilmiyor eline para geçince hemen harciyor. Şimdi iki ay sonra nikahimiz var biz babamla da ayni durumları yaşadığımız için annem.duyarsa direk ayrıl der. Her bu konuyla ilgili soru sorduğunda da bunaliyorum vs diyor gecistiriyor. Ne yapacağımı sasirdim![]()
Aldı altınlar duruyoraltınların akıbetini merak ettim. Hiç almamış mı , alıp harcamış mı?
Hani borca gitmişti?Aldı altınlar duruyor