- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
HahahahhaEv felan mi aldı acaba sizden gizli
Konu sahibine düğün hediyesi
Sürprizi bozdunuz ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahahhaEv felan mi aldı acaba sizden gizli
Böyle bi adamla evlenmek, ateşe atmaktır kendini.Herkese merhaba.
En çok korktuğum şey başıma geldi.
Nişanlımla tanıştığımız 3 yıl oldu. Oldum olası borç oduyor. Abisininmis ailesinin mis vs. Ben ilk basta ailesine çok kızıyordum ama sonra anladım ki bunda ben her şeyi yaparım her şeyi hallederim durumu var. Kimseye borcu olduğunu söylememiş e insanlar da bilmiyor tabi iyi para kazanıyor diye lazım bir şey olunca istemisler. Nişanlımda ben her şeyin altından kalkalarim diye hem yapmış hem ödemeye çalışmış . Biz nisanlanmadan önce bir bankaya borcu vardı hemen odersek 7 bin sonra öderse 10 bin ben annemden borç aldım verdim arkadaşımdan dedim gururu incinmesin diye. Onu ben son borcu sanıyordum öyle demişti. Sonra askere gitti askere giderken 45 bin tazminat aldi. O tazmanatla altın aldık vs ben sanıyorum ki borçsuz evlenicez ama bakıyorum çalışıyor çalışıyor para birikmiyor tazminat da bitmiş öğrendim ki 35 bin borç daha var başımda aşağı kaynar sular döküldü tabi. Ayrıntıyı anlatmıyor hep gecistiriyor bir yil önce kredi cektirmis birine onunl oduyormus aylık 2 bin. E bir buçuk senedir oduyorsa o zaman baya çekmiş olması lazim nerede bu para ? Anladım ki hesap yapmayı bilmiyor eline para geçince hemen harciyor. Şimdi iki ay sonra nikahimiz var biz babamla da ayni durumları yaşadığımız için annem.duyarsa direk ayrıl der. Her bu konuyla ilgili soru sorduğunda da bunaliyorum vs diyor gecistiriyor. Ne yapacağımı sasirdim![]()
Kız niye öyle diyorsun ne bilim büyük büyük paralardan bahsediyor kazancida iyi diyor nişanlısından için acaba bisey aldı da ev araba onu mu ödüyor dedimHahahahha
Konu sahibine düğün hediyesi
Sürprizi bozdunuz ama
Eski konularında nişanlısının bekçi olmak istediğini yazmış konu sahibi. İyi para kazanan insan bekçi olmak ister miKız niye öyle diyorsun ne bilim büyük büyük paralardan bahsediyor kazancida iyi diyor nişanlısından için acaba bisey aldı da ev araba onu mu ödüyor dedim![]()
Bazen böyle ilişkim var mı yok mu hissedemiyorum . Sevdiğinden eminim. Tonla borcu varken benimle evlenmeye adım attı.
Öyle mi bilmiyorum ki eskileri ben ilk konu açtığı msjinda kazancı iyi olduğu için herkese yardim ediyor yazmış onu düşünerek demistimEski konularında nişanlısının bekçi olmak istediğini yazmış konu sahibi. İyi para kazanan insan bekçi olmak ister miiyi kazanmak da kişiye göre değişiyor demek ki.
burada 3 çocuk annesi bir kadın 4. hamileydi. sordular eşimin durumu iyi , dedi. ne kadar alıyor dediler 5000 tl alıyormuş. iyi kavramı değişiyor gerçekten.Eski konularında nişanlısının bekçi olmak istediğini yazmış konu sahibi. İyi para kazanan insan bekçi olmak ister miiyi kazanmak da kişiye göre değişiyor demek ki.
Ayrıca aldığını söylediği maaş bile doğru olmayabilir, her türlü yalana açık bir adam nişanlı bey.
Herif paraları borca harca gömmüş, ek gelir arıyor gibi geldi bana.Siz zaten borcu sevgi göstergesi olarak görmüşsünüz şimdi ne değişti ki /:
Herif paraları borca harca gömmüş, ek gelir arıyor gibi geldi bana.
Aynen ya.bazı.kadınlar var ,ben onu yönetirim, evlenince değişir,çocuk olunca birikim yapar falan diye düşünüyor.yamuk adamları düzeltmeyi kendisine görev ediniyor. Hatta bunu ego;güç meselesi yapıyor..bu adamın daha çok borcu çıkar.kefil bile olur.arkadaş borçları size kalırBurdaki kadınların çoğunluğu sana kaç kurtar kendini evlenme diyecek ama sen muhtemelen yine evleneceksin. Asıl sorunlar ondan sonra başlayacak. Borçlar bitmeyecek, eşin yalan söyleyecek, maddiyat için eş ailesiyle birbirinize bileneceksiniz... Daha neler neler. Yani sakın aman evlenirim düzelir, ben onu çekip çeviririm diye ümitlenme. Bile bile lades diyeceksin.
İşte şimdi merak ettim adamı. Neye benziyor acaba?Eski konularına göz gezdirdim de. Konu sahibinin babası 63 yaşında hala garsonluk yapıyormuş. Nişanlısının babası da inşaat işçisiymiş iş yok diye çalışmıyormuş. Ailesinden para alıp adama yediriyor. Neden evlenmek için... Nişanlısı markette mağaza müdürüymüş bu arada , özet geçtim soru işaretlerine.