- 19 Mayıs 2020
- 47.347
- 212.680
- 598
Benden önceki nişanlısına aldıkları dön sütyen dahil Nisan salon fotolarını salon paralarina kadar ödedim adam ettim on üç sene sonra tesekkurunu travestiye aşık olarak yaptı.sakin haaa aman topukla kac

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden önceki nişanlısına aldıkları dön sütyen dahil Nisan salon fotolarını salon paralarina kadar ödedim adam ettim on üç sene sonra tesekkurunu travestiye aşık olarak yaptı.sakin haaa aman topukla kac
Adamcağızın ayağında soru varmış ama hala garsonluk yapıyormuş. Eski konularını oku oku sinirlendim konu sahibi arkadaşım çok da üzüldüm. Öğretmenmişsin garson baban okutmuş etmiş niye bu adamın yam yam ailesine finansör ol diye.
Kardesler siz ne diyonuz yaw bozmasiniza sinirlerimiziBenden önceki nişanlısına aldıkları dön sütyen dahil Nisan salon fotolarını salon paralarina kadar ödedim adam ettim on üç sene sonra tesekkurunu travestiye aşık olarak yaptı.sakin haaa aman topukla kac
İsterse dünyanın en yakışıklı adamı olsun. Böyle bir sülükle evlenilir mi Allah aşkına??? Yazık ya, garson olan 63 yaşındaki o baba kimbilir ne zorluklarla kazanıyor parayı. Kızı olacak kişi de sırf üstün niteliklere sahip nişanlısını elinde tutabilmek için zaten zor durumda olan ailesini yoluyor. 10 bin TL az para mı yahu, insanın hiç mi içi sızlamaz böyle bir adam için babasının alın teri olan parayı istemeye?Utanması olan adam arkadaştan alınan borcu hiç kabul etmez. Ne münasebet yani arkadaştan borç alıp nişanlının ne idüğü belirsiz borcuna vermek? Adam kara delik gibi mübarek, gelen para gidiyor. Gidiyor ama nereye? Hapçı mı, kumarbaz mı, iddia bağımlısı mı, kadınlara mı yediriyor? Bu seçeneklerin hepsi olabilir. Konu sahibi 3 yılın sonunda artık gözünüzü açın, böyle büyük miktarda paraları nereye harcadığını bile hayat arkadaşı olacak kişiye söyleyecek kadar saygı duymayan insanlarla da evlilik yoluna falan girmeyin.Bu tiple evlenebilmek için mi bu çaba?Bazı kızlarımız niye böyle yav.
Öyle cevaplar geldi ki, şu an hazır değil bence.Hiç bir soruya cevap vermeyecekseniz neden konu acıyorsunuz ben en çok da bunu merak ediyorum
Bu da moda oldu son zamanlarda. Konuyu açıp insanların sinirlerini zıplatıyorlar. Sonra da ortadan kayboluyorlar. Aslında söylenecek pek bir şey de yok. Üç yıldır hala böyle bir adamla olan birine her şey müstehak bence. Konu sahibesi evlensin ve görsün.Hiç bir soruya cevap vermeyecekseniz neden konu acıyorsunuz ben en çok da bunu merak ediyorum
İşte bunu diyorum. Ne artı özelliği olabilir bu adamın bu kadar olumsuz özelliklerini görmemek için?İsterse dünyanın en yakışıklı adamı olsun. Böyle bir sülükle evlenilir mi Allah aşkına??? Yazık ya, garson olan 63 yaşındaki o baba kimbilir ne zorluklarla kazanıyor parayı. Kızı olacak kişi de sırf üstün niteliklere sahip nişanlısını elinde tutabilmek için zaten zor durumda olan ailesini yoluyor. 10 bin TL az para mı yahu, insanın hiç mi içi sızlamaz böyle bir adam için babasının alın teri olan parayı istemeye?Utanması olan adam arkadaştan alınan borcu hiç kabul etmez. Ne münasebet yani arkadaştan borç alıp nişanlının ne idüğü belirsiz borcuna vermek? Adam kara delik gibi mübarek, gelen para gidiyor. Gidiyor ama nereye? Hapçı mı, kumarbaz mı, iddia bağımlısı mı, kadınlara mı yediriyor? Bu seçeneklerin hepsi olabilir. Konu sahibi 3 yılın sonunda artık gözünüzü açın, böyle büyük miktarda paraları nereye harcadığını bile hayat arkadaşı olacak kişiye söyleyecek kadar saygı duymayan insanlarla da evlilik yoluna falan girmeyin.
1.Elalemİşte bunu diyorum. Ne artı özelliği olabilir bu adamın bu kadar olumsuz özelliklerini görmemek için?
4. Ben bunu düzeltirim.1.Elalem
2. Desinler
3. Mecbur hissetme (birliktelik falan olduysa)
Asikmi sanki cokmu seviyor boyle bir yapi sevilmezki evlat olsa sevilmez ilgi alaka birseyside yokmus galiba eski konulara gore
İnatlarinin adini ask koyuyolar
Bu devirde koca bulmak çok ama çooook zor kardeş. İşte konu sahibi de buldumcuk olup yapışmış adamın yakasına. Koca sahibi olmak mühim çünküİşte bunu diyorum. Ne artı özelliği olabilir bu adamın bu kadar olumsuz özelliklerini görmemek için?
Onu bekliyordu heralde.Bu devirde koca bulmak çok ama çooook zor kardeş. İşte konu sahibi de buldumcuk olup yapışmış adamın yakasına. Koca sahibi olmak mühim çünküYorumlara da cevap vermiyor. Hayır yani böyle bir konu açıp insanların ne demesini bekliyor? Olur öyle şeyler takılma, borç yiğidin kamçısıdır, gerekirse yine ailenden alıp nişanlının borçlarını ödersin falan dememizi mi? Bazı kızlarımızın koca düşkünlüğü anlaşılır gibi değil. Yani merak ediyorum mesela konu sahibi için ayrılınacak erkek hangi özelliklere sahiptir?
5. kendime saygım yok4. Ben bunu düzeltirim.