Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu soru sordunuz ona cevap verdim.Eee mesajlardan sonra ayrılıcam diyordun şimdi çocukların isimlerine kadar anlatıcaksın nerdeyseneyse kendi düşen ağlamaz evlen borçlarını da öde adamın seni o paklar
Ayrılll !!!Herkese merhaba.
En çok korktuğum şey başıma geldi.
Nişanlımla tanıştığımız 3 yıl oldu. Oldum olası borç oduyor. Abisininmis ailesinin mis vs. Ben ilk basta ailesine çok kızıyordum ama sonra anladım ki bunda ben her şeyi yaparım her şeyi hallederim durumu var. Kimseye borcu olduğunu söylememiş e insanlar da bilmiyor tabi iyi para kazanıyor diye lazım bir şey olunca istemisler. Nişanlımda ben her şeyin altından kalkalarim diye hem yapmış hem ödemeye çalışmış . Biz nisanlanmadan önce bir bankaya borcu vardı hemen odersek 7 bin sonra öderse 10 bin ben annemden borç aldım verdim arkadaşımdan dedim gururu incinmesin diye. Onu ben son borcu sanıyordum öyle demişti. Sonra askere gitti askere giderken 45 bin tazminat aldi. O tazmanatla altın aldık vs ben sanıyorum ki borçsuz evlenicez ama bakıyorum çalışıyor çalışıyor para birikmiyor tazminat da bitmiş öğrendim ki 35 bin borç daha var başımda aşağı kaynar sular döküldü tabi. Ayrıntıyı anlatmıyor hep gecistiriyor bir yil önce kredi cektirmis birine onunl oduyormus aylık 2 bin. E bir buçuk senedir oduyorsa o zaman baya çekmiş olması lazim nerede bu para ? Anladım ki hesap yapmayı bilmiyor eline para geçince hemen harciyor. Şimdi iki ay sonra nikahimiz var biz babamla da ayni durumları yaşadığımız için annem.duyarsa direk ayrıl der. Her bu konuyla ilgili soru sorduğunda da bunaliyorum vs diyor gecistiriyor. Ne yapacağımı sasirdim
Not: 10. Sayfada her şeyi baştan anlattım
"
Nişanlımın ailesi yeni ev yaptıkları sene depremde yikilmis, sonra Giresun'da tekrar ev kuruyorlar bu seferde amcasiyla tartisiyorlar her şeyi bırakıp suanki şehire geliyorlar yani bu üçüncü ev kuruslari. Kayinpederim o zamanlar rahatsizlaniyor ve çalışamıyor tabi bütün borçlar nişanlıma kaliyor. Bu arada abisi evleniyor babası yine bir şey yapamıyor yine ona kaliyor. O da bir yerden sonra artık ödemekten yıkıp her şeyi salıyor ve yıllarca ödemiyor bir bankadan alıp diğerine kapatıyor vs. Evlenmeyi dusunmuyor.
Sonra yavaş yavaş ödemeye başlıyor benimle tanışıyor ve benden 3 yıl süre istiyor toparlamak için tamamen. Benim de annem zaten üç yıldan önce evlenmeme izin vermiyor. Tabi bu sırada bizim söz nişan vs işlerimiz oluyor. Aile de borçlar bitti zannedip arada yine istiyorlar. Bunları bilmiyorlar. En son nişanlım bir ay önce anlattı her şeyi ailesine ve ailesi o gün bugündür ekmek bile al demiyor. Bana söylememe nedeni de ben ilişkinin daha ilk günü babamla yaşadıklarımızı anlattım ve bu konulardan korktuğumu söyledim bu yüzden . Annemden borç alıp verdiğimde iki ay sonra geri verdi zaten arkadaşım zannediyordu çünkü ve bana bir şey der canım sıkılır diye o zaman bütün borçlarını toplayıp bankadan kredi cektirmis tek bir yere bağlansın borç diye. Şimdi 35 bin borç var işte. Başka yok diye yemin etti. Bu arada altinlarimiz duruyor.
İşin aslı böyle"
Yok altinlar duruyor onlar borca gitmedi.
Onun dışında olan borçları çıktı.
En iyisi ben en başından anlatayim sizlere olayi.
Nişanlımın ailesi yeni ev yaptıkları sene depremde yikilmis, sonra Giresun'da tekrar ev kuruyorlar bu seferde amcasiyla tartisiyorlar her şeyi bırakıp suanki şehire geliyorlar yani bu üçüncü ev kuruslari. Kayinpederim o zamanlar rahatsizlaniyor ve çalışamıyor tabi bütün borçlar nişanlıma kaliyor. Bu arada abisi evleniyor babası yine bir şey yapamıyor yine ona kaliyor. O da bir yerden sonra artık ödemekten yıkıp her şeyi salıyor ve yıllarca ödemiyor bir bankadan alıp diğerine kapatıyor vs. Evlenmeyi dusunmuyor.
Sonra yavaş yavaş ödemeye başlıyor benimle tanışıyor ve benden 3 yıl süre istiyor toparlamak için tamamen. Benim de annem zaten üç yıldan önce evlenmeme izin vermiyor. Tabi bu sırada bizim söz nişan vs işlerimiz oluyor. Aile de borçlar bitti zannedip arada yine istiyorlar. Bunları bilmiyorlar. En son nişanlım bir ay önce anlattı her şeyi ailesine ve ailesi o gün bugündür ekmek bile al demiyor. Bana söylememe nedeni de ben ilişkinin daha ilk günü babamla yaşadıklarımızı anlattım ve bu konulardan korktuğumu söyledim bu yüzden . Annemden borç alıp verdiğimde iki ay sonra geri verdi zaten arkadaşım zannediyordu çünkü ve bana bir şey der canım sıkılır diye o zaman bütün borçlarını toplayıp bankadan kredi cektirmis tek bir yere bağlansın borç diye. Şimdi 35 bin borç var işte. Başka yok diye yemin etti. Bu arada altinlarimiz duruyor.
İşin aslı böyle
Kendi anlattiginizdan YUKARİDAAskere giderken 45 bin tazminat aldi. O tazmanatla altın aldık vs ben sanıyorum ki borçsuz evlenicez ama bakıyorum çalışıyor çalışıyor para birikmiyor tazminat da bitmiş öğrendim ki 35 bin borç daha var
Simdi 35 bin borç var işte. Başka yok diye yemin etti.
Herkese merhaba.
En çok korktuğum şey başıma geldi.
Nişanlımla tanıştığımız 3 yıl oldu. Oldum olası borç oduyor. Abisininmis ailesinin mis vs. Ben ilk basta ailesine çok kızıyordum ama sonra anladım ki bunda ben her şeyi yaparım her şeyi hallederim durumu var. Kimseye borcu olduğunu söylememiş e insanlar da bilmiyor tabi iyi para kazanıyor diye lazım bir şey olunca istemisler. Nişanlımda ben her şeyin altından kalkalarim diye hem yapmış hem ödemeye çalışmış . Biz nisanlanmadan önce bir bankaya borcu vardı hemen odersek 7 bin sonra öderse 10 bin ben annemden borç aldım verdim arkadaşımdan dedim gururu incinmesin diye. Onu ben son borcu sanıyordum öyle demişti. Sonra askere gitti askere giderken 45 bin tazminat aldi. O tazmanatla altın aldık vs ben sanıyorum ki borçsuz evlenicez ama bakıyorum çalışıyor çalışıyor para birikmiyor tazminat da bitmiş öğrendim ki 35 bin borç daha var başımda aşağı kaynar sular döküldü tabi. Ayrıntıyı anlatmıyor hep gecistiriyor bir yil önce kredi cektirmis birine onunl oduyormus aylık 2 bin. E bir buçuk senedir oduyorsa o zaman baya çekmiş olması lazim nerede bu para ? Anladım ki hesap yapmayı bilmiyor eline para geçince hemen harciyor. Şimdi iki ay sonra nikahimiz var biz babamla da ayni durumları yaşadığımız için annem.duyarsa direk ayrıl der. Her bu konuyla ilgili soru sorduğunda da bunaliyorum vs diyor gecistiriyor. Ne yapacağımı sasirdim
Not: 10. Sayfada her şeyi baştan anlattım
"
İşin aslı böyle"
Hesap işlerini size bırakacağına inanmıyorum ve ilerde çok başınızın ağrıyacağını düşünüyorum.Konut çıkmış onun da taksitleri varmış tabii.
Kardeşinin bursu var artık. Muhtemelen o da bir yıla çalışmaya başlayacak. Emeklisi de var babasının artık bir şekilde gecinecekler.
Onu dedim zaten evlendikten sonra her şey benim elimde olacak sana güvenmiyorum hesabı kitabı ben yapacağım dedim tamam sen yap dedi.
Varda neye var? Ev almış var,araba almış var,iş batırmış var,işsiz kalmış var, hastalanmış var evet var bunlar normal.Burda anormal olan borcun nereye gittiğinin söylenmemesi.Adam alkolik mi? Uyuşturucu bağımlısı mı? Kumarbaz mı? O kadar borç neye yapıldı?Açıklamıyorsa birşey gizliyor demektir.Kaç yaşındasın bilmiyorum ama samanlık seyran olmuyor evliliklerde.Aşkta karın doyurmuyor.Para o kadar önemliki, bu yüzden çok evlilik bitmiştir.Nişanlıdan ayrılmak mı, yoksa kocadan ayrılmak mı? Sence hangisi daha kolay?Ya herkes ayrıl demiş de borcsuz insan da cok az günümüzde. Cogu kişinin kredi karti ya da kredi borcu var. Seven insan evlenir diye düşünüyorum ben.
Ailesine sordun mu?Biz artık bir aileyiz, nişanlımın böyle böyle borçları var sizde biliyorsunuzdur hani size şunları yapmış, daha şu kadar yılda ödeyecek, biz nasıl geçinelim biraz bize yol gösterin desen mesela?Yada direk şu kadar borcu var size harcadığını söylüyor doğru mu? Diye sor. Ailesi ne diyecek cidden çok merak ettim, yada konuştuysanız ne dediler?İddia kumar vs yok. Yukarıda tekrar anlattım
O işler her zaman öyle olmuyor ki. Ailesine yağdıran adam karısına iyi bakar diye birşey yok. En basitinden BDV yi bir dolanın, ailesine estirip yağdıran, kardeşlere evler arabalar alan ama karısı 20 liralık penye alsa surat sallayan adamların eşleri var burda.Aslında anlattıklarından ben kötü sonuç göremedim. Belliki bu çocuk ailesine karşı çok büyük sorumluluk hissediyor.gayet normal ailesi sonuçta. Evin babası olmuş adeta. Aileyle ilgili kötü birşey söyleyemem çünki öğrendikten sonra hiç istememiş ler diyorsun. Sonuçta oğulları çocuk sıkıntılarını ailesine anlatamadığı için herşeyi çözdüğü için direk oğullarına gidiyorlar normal. Belliki çocukta sıkıntı etmiş herşeyi anlatmış bence bunda kötü birşey yok. Sana değer veriyorum seviyorum ona bak eğer öyleyse bu çocuk kendi yuvasında sahip çıkar sen yanında ol. Birde güzelce e al karşına konuş sıkıntılar paylaştıkça azalır de herşeyi anlat beraber çözüm bulalım de. Tabi çocuğu sen tanıyorsun ben anlattıklarından çocuk gizli iş çeviriyor izlenimi göremedim.
Bende sonunda zaten sana davranışı nasıl diye sordum orasıda önemli demek istedim. Ailesine bakan sana kesin bakar demedim.O işler her zaman öyle olmuyor ki. Ailesine yağdıran adam karısına iyi bakar diye birşey yok. En basitinden BDV yi bir dolanın, ailesine estirip yağdıran, kardeşlere evler arabalar alan ama karısı 20 liralık penye alsa surat sallayan adamların eşleri var burda.
Yorumlarda da birşeyler yazdı konu sahibi. Adam bildiğin kara delik. Bitmiyor borç.Bende sonunda zaten sana davranışı nasıl diye sordum orasıda önemli demek istedim. Ailesine bakan sana kesin bakar demedim.
Doğrudur anlayabilir zaten yalan söylüyor u söylemiyormu. Düğün zamanı yaklaştığı için daha çok sıkıntı ediyor normal.Yorumlarda da birşeyler yazdı konu sahibi. Adam bildiğin kara delik. Bitmiyor borç.
Aynen gelcekte olanŞöyle yap; ailene söyleme, evlenince hallolur diye düşün. Düğün masraflarına da birikmiş 3 kuruşunu harca. Evlenince 5 parasız kal. O da meşhur borçları için altınlarını satsın ama o borçlar bitmesin. Sinir hastası ol. Yeni evliyim diye mutlu görünmeye çalış ama beyefendi eğlencelerinden eksik kalmasın. İçine at ve eski mutlu günlerinin hayali ile yaşa...
Canım ask karın doyurmuyor erkekler hevesıni en fazla 2 yılda alıyor anlıyormusun ondan sonra gecim sıkıntısından dolayı kavgalar baslıuor sinir hastası olup cıkıyorsun üstelik 3 yıl nişanlılık donemi icin cok fazla adam dürüst degil her seyi saklamıs lafı dolandırıp baska yerden yalanının kabatmaya calısmış hic guvenilmez biri degil ve bu adamın duzelecegıne kesinlikle inanmıyorum burda tecrübe konuşuyorYa herkes ayrıl demiş de borcsuz insan da cok az günümüzde. Cogu kişinin kredi karti ya da kredi borcu var. Seven insan evlenir diye düşünüyorum ben.
Aynen samanlı seyran olmuyor.bir telefon bir elektrik faturası ödenmedi mi sorun oluyor.Canım ask karın doyurmuyor erkekler hevesıni en fazla 2 yılda alıyor anlıyormusun ondan sonra gecim sıkıntısından dolayı kavgalar baslıuor sinir hastası olup cıkıyorsun üstelik 3 yıl nişanlılık donemi icin cok fazla adam dürüst degil her seyi saklamıs lafı dolandırıp baska yerden yalanının kabatmaya calısmış hic guvenilmez biri degil ve bu adamın duzelecegıne kesinlikle inanmıyorum burda tecrübe konuşuyor