- 14 Mart 2016
- 723
- 266
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Anlayışlı karışmazYa her ilişkinin yapısı farklı bence. Nişanlınız sizi çok kısıtlayan bu konularda katı düşünen biriyse o da yapmasın. Ama bu konularda size karşı anlayışlı biriyse bence sakıncası yok.
+1Ya her ilişkinin yapısı farklı bence. Nişanlınız sizi çok kısıtlayan bu konularda katı düşünen biriyse o da yapmasın. Ama bu konularda size karşı anlayışlı biriyse bence sakıncası yok.
Yazık değil mi adama, o kadar yolu özel arabada gitmek varken sırf sizin kıskançlığın yüzünden minübüsle gitmesiNişanlım işyerine uzakta oturuyor minibüs yok ordan yurumeyle de 20 dk falan . Isyerinde arabası olan kızla dönüyor 3 kişi beraber dönüyorlar. Benim hoşuma gitmiyor kıskanıyorumsiz ne düşünürsünüz
Bunu kıskanmanızı normal bulmuyorum. Ben sevgiliyken çalıştığım iş yerinde metroya yürümek 20-25 dk alıyordu. Arabayla gittiğim için benim yönüme olan kadın - erkek fark etmez denk gelen olursa mutlaka teklif ederdim. Şimdiki eşim o zaman sevgilim iken de tek kelime etmezdi. Şimdi de asla etmez.Nişanlım işyerine uzakta oturuyor minibüs yok ordan yurumeyle de 20 dk falan . Isyerinde arabası olan kızla dönüyor 3 kişi beraber dönüyorlar. Benim hoşuma gitmiyor kıskanıyorumsiz ne düşünürsünüz
Kardeş çok üzüldüm senin adınaEşim iki kadın öğretmen arkadaşını geçerken alıyordu, okula gidiyorlardı. O zaman ben öleydim.
Sağ ol karşim. Ben de konu sahibinin mesajından sonra aydınlandım. Kesin o arabaları fake taxiye çeviriyorlardır. Yazıklağğr olsun.Kardeş çok üzüldüm senin adınaokula giden kadar o arabada neler olduğunu tahmin ble edemiyorum
Siz de karışmayın o zaman. Bu kadar kıskançlık doğru bir şey değil. Siz aynı durumda olsanız, iş arkadaşınız arabayla bıraksa, nişanlınız kıskansa, yok binmeyin arabaya yürüyeceksin dese hoş olur mu? Hem ne demek kıskanmak? siz hiç mi bir erkekle aynı arabaya binmediniz? hemen aranızda bir şey mi oldu?Anlayışlı karışmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?