- 18 Ekim 2018
- 8.142
- 33.778
- 548
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
O 4 dakikada neler olur neler sen biliyor musuuuğnYürümeyle 20 dakika nasıl çok olabilir ya??? Benim işim yürümeyle 10 dakika mesafede herkes ozeniyor 'aaaa ne kadar yakın' diye .
Yürümeyle 20 dakikalik iş arabayla 4 dakika sürüyordur , onu da kıskanmayin bir zahmet
4 dakikada bir şey olup bitecek bir nisanlim varsa ben çoktan ayrilirdim ya, çekilmez bir ömürO 4 dakikada neler olur neler sen biliyor musuuuğn
O zaman sizde gerekeni yapın, nisanliniz sizi seçmiş onlari degil ki. En fazla 5 dk bir arada kalıyorlar. Bizde cok kisiyi evine bıraktık. Bunu farklı niyetli yapmiyoruz, insaniyet icin yapiyoruz. Oyle bakin olaya.Anlayışlı karışmaz
arabayla evine bıraktığım erkeğe zerre kılım kımıldamaz. fakirin teki.
Başlığı tekrar okumanız gerektiğini düşünüyorum. Cümle devrile devrile ağlıyorNişanlım işyerine uzakta oturuyor minibüs yok ordan yurumeyle de 20 dk falan . Isyerinde arabası olan kızla dönüyor 3 kişi beraber dönüyorlar. Benim hoşuma gitmiyor kıskanıyorumsiz ne düşünürsünüz
Hoşuma gitmez rahatsız olurum ama ses etmem.Nişanlım işyerine uzakta oturuyor minibüs yok ordan yurumeyle de 20 dk falan . Isyerinde arabası olan kızla dönüyor 3 kişi beraber dönüyorlar. Benim hoşuma gitmiyor kıskanıyorumsiz ne düşünürsünüz
At alsın at bine bine gitsin aaaaaYahu minibus bile yok diyorsunuz yurusun mu napsin yapmayin
Cok takiliyorsaniz tanisin gorusun
arabayla evine bıraktığım erkeğe zerre kılım kımıldamaz. fakirin teki.
Yani komik olucam diye de arabasız insanları eziklemek ne bilim devamını siz getirinarabayla evine bıraktığım erkeğe zerre kılım kımıldamaz. fakirin teki.
Bende aynen öyle düşünüyordum siz yazmışsınızKızın ve nişanlınızın kişiliğine bağlı. Bunu bilmeden yorumda bulunmak çok güç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?