- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
kudra bari sen yapma ya, bazıları ne ironiden anlar ne şakadan.Kadına pozitif ayrımcılık diye gelecekler o arkadaşlar birazdan.
Aklıma geldi bizim işyerinde bir şoför abi vardı.. İşyerine de bir uzman kız yeni alınmıştı, evleri yakındı diye abiyi evine bırakıyordu sabahları evden alıyordu. Aralarında 20 yaş fark vardı, kız yüksek lisans-abi ilkokul mezunu, kız uzun boylu-abi 165cm, kız güzel-abi pek öyle sayılmaz. Bu abinin karısı bir gün işyerini bastıNişanlım işyerine uzakta oturuyor minibüs yok ordan yurumeyle de 20 dk falan . Isyerinde arabası olan kızla dönüyor 3 kişi beraber dönüyorlar. Benim hoşuma gitmiyor kıskanıyorumsiz ne düşünürsünüz
Konuya kimse hak vermemiş wurs, hepimiz o doğrultuda yorum yaptık zaten.kudra bari sen yapma ya, bazıları ne ironiden anlar ne şakadan.
sosyolojik tespit kasmış kadın.
konunun ciddi yorum yapılacak tek bir noktası bile yok.
nişanlı brad pitt, hayrına evine bırakayım yürümesin diye düşünen kadın kötü niyetli, hemen aralarında bişey olacaktı zaten değil mi?
4 dk araba yolculuğunda neler neler olur onu mu yazsaydım
ayrıca benim de arabam yok. her gün fakirleşiyoruz toplumca, yalan mı? var mı inkar eden?
ülkede hayat her gün daha da zorlaşıyor.
hal böyleyken teşekkür etmek yerine burada konu açan birine ciddi yorum yapacak halim yok. büyü de gel derim en fazla, ironi dışı yorum yapayım desem :)
ben artık anlatmıyorum kendimi, yoruluyorum anlamayacaklar nasıl olsa.
Su sebep seni rahatsız ediyorsa ya sende ya Nişanlında sorun var demektir.Nişanlım işyerine uzakta oturuyor minibüs yok ordan yurumeyle de 20 dk falan . Isyerinde arabası olan kızla dönüyor 3 kişi beraber dönüyorlar. Benim hoşuma gitmiyor kıskanıyorumsiz ne düşünürsünüz
anlamadıysan söylenecek bişey yok zaten.Konuya kimse hak vermemiş wurs, hepimiz o doğrultuda yorum yaptık zaten.
Ama arabası olan kadın arabası olmayan erkeğe bakmaz dersen kadın erkek ilişkilerini sadece para düzlemine çekmiş olursun. Bu da yanında bir sürü sorun getirir. Mesele hepimizin fakirleşmesi değil.
Geçen günkü boy konusuna da benzer şeyler yazdım. Orda da erkek dediğin, çocuklara yazık gibi söylemler vardı.
Bunlar bence tehlikeli söylemler senin yaptığın da dahil. Kadına pozitif ayrımcılık yapayım derken “kadınlar para peşinde, kadın dediğin” gibi söylemlere de kapı açıyorsunuz. Bu beni rahatsız ediyor.
İroni yaptıysan eğer ben anlamadım şahsen. (!) şöyle bir işaret koyarsanız daha anlaşılır olur. Gerçek düşüncelerinse cidden üzücü. Yeni nesilde en azından ufak tefek şeylerin değişmesini bekliyorum ben.
Aklıma geldi bizim işyerinde bir şoför abi vardı.. İşyerine de bir uzman kız yeni alınmıştı, evleri yakındı diye abiyi evine bırakıyordu sabahları evden alıyordu. Aralarında 20 yaş fark vardı, kız yüksek lisans-abi ilkokul mezunu, kız uzun boylu-abi 165cm, kız güzel-abi pek öyle sayılmaz. Bu abinin karısı bir gün işyerini bastıbıçakla kıza saldırdı (trajik) "Benim kocamın peşini bırak" falan diye laflar sarfetti. Sonra abi işten çıkarıldı (trajik). Kız hala yan odamda oturuyor. Bazen konuşur güleriz aramızda.
Bu kadar öfke dolu yazmaya gerek var mıydı? İroni olduğunu ben ve daha bir çok üye anlayamadık.ne alakası var?
konuyu nereden tutsam elimde kalıyor öyle saçma ki.
böyle bir konuya ciddi yorum mu yazsaydım?
hemen başlamışsınız kadın erkek eşitliği muhabbetine.
iyilik yapıp iş arkadaşını gideceği yere bırakan kadın hakkında konu sahibinin girdiği kafaya odaklanın bence.
benim de arabam yok çünkü taşını toprağını sevdiğim ülkesinde gencecik, çalışan bir insanın eli yüzü düzgün bir araba alması aşırı zor artık.
hepimiz fakirleşiyoruz, ben, siz, konu sahibinin nişanlısı.
ne şakadan anlarsınız ne espiriden yeter ya.
cidden hayat sizin gibilere kendini anlatıp enerji sarfiyatı yapmak için çok kısa.
Üstteki yorumumu editleyemedim ama bu yorumunuzla da ironi yapmadığınız çok açık tabii bu mesajı kuzeniniz yazmadiysa. (Bakın esprili bir anlayış benimseyip öyle yazdımEziklemek değil ben içimden geçeni söyledim, benim de arabam yok ve erkek olsam beni arabasıyla eve bırakan kadının benden etkilenmeyeceğinin farkında olurdum. Ayrıca konu aşırı saçma zaten, kim bu adam Brad Pitt mi millet hallensin? Hastayım şu sanki dünyanın en mükemmel adamıyla çıktığını sananlara ya. İnsanların işi gücü yok buna asılacak.
Eziklemek değil ben içimden geçeni söyledim, benim de arabam yok ve erkek olsam beni arabasıyla eve bırakan kadının benden etkilenmeyeceğinin farkında olurdum. Ayrıca konu aşırı saçma zaten, kim bu adam Brad Pitt mi millet hallensin? Hastayım şu sanki dünyanın en mükemmel adamıyla çıktığını sananlara ya. İnsanların işi gücü yok buna asılacak.
Konuya kimse hak vermemiş wurs, hepimiz o doğrultuda yorum yaptık zaten.
Ama arabası olan kadın arabası olmayan erkeğe bakmaz dersen kadın erkek ilişkilerini sadece para düzlemine çekmiş olursun. Bu da yanında bir sürü sorun getirir. Mesele hepimizin fakirleşmesi değil.
Geçen günkü boy konusuna da benzer şeyler yazdım. Orda da erkek dediğin, çocuklara yazık gibi söylemler vardı.
Bunlar bence tehlikeli söylemler senin yaptığın da dahil. Kadına pozitif ayrımcılık yapayım derken “kadınlar para peşinde, kadın dediğin” gibi söylemlere de kapı açıyorsunuz. Bu beni rahatsız ediyor.
İroni yaptıysan eğer ben anlamadım şahsen. (!) şöyle bir işaret koyarsanız daha anlaşılır olur. Gerçek düşüncelerinse cidden üzücü. Yeni nesilde en azından ufak tefek şeylerin değişmesini bekliyorum ben.
Insanlari assaliyan bütçeye göre ayiran bu yorumdan bende tiksindim. Sosyal medyada goruyoruz ya kiz genc evlendiği yada sevgilisi oldugu hakkında hayatta bakmazda para iste dediklerimizden.
Kendini anlatmak istemiyormuş yapacak bir şey yok o yüzden.KudrAlobar ironi ise ilk alintiladigim yorum kendisine ait değil heralde. Hayır bir de gelip evet düşüncem bu ya da ben yanlış ifade etmişim vb bir şey yazmak yerine başkalarıni anlayamamak ya da enerji emen olarak ifade etmek daha kolay geliyor sanırım
Bu kadar öfke dolu yazmaya gerek var mıydı? İroni olduğunu ben ve daha bir çok üye anlayamadık.
Şimdi sizin ben ve benim gibi diğer üyelere ithafen enerji emen, şakadan espiriden anlamayan diye yaftalamaniza karşın ben de size "gelen tepkilere verecek cevabiniz olamayınca çok güzel r dönüşü yaptınız, hayat böyle fikrinin arkasında duramayan insanlara laf anlatmak için çok kısa" desem hoş bir üslup olur mu?
Bu kadar öfke dolu yazmaya gerek var mıydı? İroni olduğunu ben ve daha bir çok üye anlayamadık.
Şimdi sizin ben ve benim gibi diğer üyelere ithafen enerji emen, şakadan espiriden anlamayan diye yaftalamaniza karşın ben de size "gelen tepkilere verecek cevabiniz olamayınca çok güzel r dönüşü yaptınız, hayat böyle fikrinin arkasında duramayan insanlara laf anlatmak için çok kısa" desem hoş bir üslup olur mu?
Üstteki yorumumu editleyemedim ama bu yorumunuzla da ironi yapmadığınız çok açık tabii bu mesajı kuzeniniz yazmadiysa. (Bakın esprili bir anlayış benimseyip öyle yazdım)
ben sizi umursamıyorum.KudrAlobar ironi ise ilk alintiladigim yorum kendisine ait değil heralde. Hayır bir de gelip evet düşüncem bu ya da ben yanlış ifade etmişim vb bir şey yazmak yerine başkalarıni anlayamamak ya da enerji emen olarak ifade etmek daha kolay geliyor sanırım
Ben de sizi çok umursuyorum(!)ben sizi umursamıyorum.
benden alıntı yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?