- 16 Ağustos 2016
- 3.682
- 9.289
- 158
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Bu düşüncenin karşılığı kadını evin hizmetçisi olarak görmek, evin tüm sorumluluğunu kadından beklemektir. Yani kısacası erkeği para kadını da hizmetçi görmektir. Böyle gorebilirler sorun yok (bence büyük sorun ama en azından çelişki olmaz) fakat başka konularda kadın hakki deyip, kadın bireydir, kadınla erkek eşittir deyip bir taraftan da bu tarz şeyler yazmak çelişki)Yani komik olucam diye de arabasız insanları eziklemek ne bilim devamını siz getirin
Kadına pozitif ayrımcılık diye gelecekler o arkadaşlar birazdan.Bu düşüncenin karşılığı kadını evin hizmetçisi olarak görmek, evin tüm sorumluluğunu kadından beklemektir. Yani kısacası erkeği para kadını da hizmetçi görmektir. Böyle gorebilirler sorun yok (bence büyük sorun ama en azından çelişki olmaz) fakat başka konularda kadın hakki deyip, kadın bireydir, kadınla erkek eşittir deyip bir taraftan da bu tarz şeyler yazmak çelişki)
Umarim dediğin gibi pozitif ayrımcılık derler. Tek kelime etmem tamam derim, en azından adaletsiz olduklarini kabul ediyorlar der gecerimKadına pozitif ayrımcılık diye gelecekler o arkadaşlar birazdan.
Yok yok tamamen erkekleri gömelim, erkeklere ölüm, hepsinin köküne kibrit suyu, yaşasın kadınlar modunda buradaki bazı üyeler. Şimdilik böyleler, sevgili bulur ya da evlenirlerse ne olur bilmiyorum.Umarim dediğin gibi pozitif ayrımcılık derler. Tek kelime etmem tamam derim, en azından adaletsiz olduklarini kabul ediyorlar der gecerimDaha fenası şu ki pozitif ayrımcılık olduğunu da kabul etmemeleri. Hani işime gelince böyle isime gelince şöyle hesabı..
Ben bu tavrı sevgililerine ya da eşlerine sergileyebileceklerini düşünmüyorum acikcasi. Ama düşününce olabilir gibi de, kendisine saygısı olmayan kadınların olduğu gibi kendisine saygısı olmayan erkekler de var.Yok yok tamamen erkekleri gömelim, erkeklere ölüm, hepsinin köküne kibrit suyu, yaşasın kadınlar modunda buradaki bazı üyeler. Şimdilik böyleler, sevgili bulur ya da evlenirlerse ne olur bilmiyorum.
Tek sorun nişanlını bırakanın cinsiyetinin kadın olmasıysa sorun sende olabilir miNişanlım işyerine uzakta oturuyor minibüs yok ordan yurumeyle de 20 dk falan . Isyerinde arabası olan kızla dönüyor 3 kişi beraber dönüyorlar. Benim hoşuma gitmiyor kıskanıyorumsiz ne düşünürsünüz
Eziklemek değil ben içimden geçeni söyledim, benim de arabam yok ve erkek olsam beni arabasıyla eve bırakan kadının benden etkilenmeyeceğinin farkında olurdum. Ayrıca konu aşırı saçma zaten, kim bu adam Brad Pitt mi millet hallensin? Hastayım şu sanki dünyanın en mükemmel adamıyla çıktığını sananlara ya. İnsanların işi gücü yok buna asılacak.Yani komik olucam diye de arabasız insanları eziklemek ne bilim devamını siz getirin
Nişanlınızı çalabilirler diye düşünüyorum.Nişanlım işyerine uzakta oturuyor minibüs yok ordan yurumeyle de 20 dk falan . Isyerinde arabası olan kızla dönüyor 3 kişi beraber dönüyorlar. Benim hoşuma gitmiyor kıskanıyorumsiz ne düşünürsünüz
ne alakası var?Bu düşüncenin karşılığı kadını evin hizmetçisi olarak görmek, evin tüm sorumluluğunu kadından beklemektir. Yani kısacası erkeği para kadını da hizmetçi görmektir. Böyle gorebilirler sorun yok (bence büyük sorun ama en azından çelişki olmaz) fakat başka konularda kadın hakki deyip, kadın bireydir, kadınla erkek eşittir deyip bir taraftan da bu tarz şeyler yazmak çelişki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?