çok sıkıntılı bir süreç belli. Biraz zaman ver 4 ay kadar dikiş tutturamazsa ayrılman bana daha mantıklı geliyor gene sen bilirsin üzüldüm onu da söyleyim yaniMerhabalar,
Arkadaşlarım 6 aydır nişanlıyım 23 yaşındayım. nişanlımla uzun bir birliktelik sonrasında evlilik kararı aldık. Bazı şeyler için biraz daha zaman var beklemeliyiz dememe rağmen beni ikna etti ve nişanlandık. Okulunu nişandan bir yıl önce bitirmişti. Bana (nişanlanmadan önce) işiyle ilgili bir kursa gideceğini söylemişti. O zaman iyi bir iş bulacağını söylemişti. Daha sonra işe girdi biraz para kazanıp öyle gideyim dedi. 12bin tl lik bir kurs. Sonra evleniyoruz borcum var dedi gitmedi. Böyle gitti bu durum. Sürekli iş aradı buldu da. Ancak patron anlaştıkları fiyatın altında para verdi. Bir diğeri; onun işi olmayan farklı şeyler yaptırdı. bir diğeri iki ay sonra battı nişanlım çıkmak zorunda kaldı. vs vs. bu böyle gitti. nişana 2 ay kala bir iş buldu elhamdülillah dedik bu iyi bir işe benziyordu. Nişanımızı sevinçle yaptık. Ancak şimdi sekiz ay sonra sizin çalıştığınız departmanı kapatıyoruz diyerek nişanlı mı işten çıkartmışlar. 15 gündür iş arıyor ama malesef yok. Ben o kadar üzgün ve artık bitkinim ki. Ona destek olmaya çalışıyorum ancak kendisi inanılmaz bir psikoljık bunalım içinde ve sürekli konu bu iş olayına geliyor, tartışıyoruz. Bazen de sanırım ben artık bitkinlikle onun üzerine gidiyorum (neden işin oturmadan beni istedin diye, ve neden o kursa gitmedin diye) bazen de o durduk yere bu konuyu açıp tartışma çıkartıyor.
Akrabalar soruyorlar iş buldu mu? iş buldu mu? Ayy senin nişanlında bi işte dikiş tutturamadı diyen bile oldu kahroldum ya. Benim gibi bir durum yaşayan var mı? ya da nasıl davranmam gerektiğini bilen? Konuyu sabırla okuyan herkese şimdiden teşekkürler. Dualarınızda bana da yer vermeniz dileklerimle..
çok sıkıntılı bir süreç belli. Biraz zaman ver 4 ay kadar dikiş tutturamazsa ayrılman bana daha mantıklı geliyor gene sen bilirsin üzüldüm onu da söyleyim yani
Merhabalar,
Arkadaşlarım 6 aydır nişanlıyım 23 yaşındayım. nişanlımla uzun bir birliktelik sonrasında evlilik kararı aldık. Bazı şeyler için biraz daha zaman var beklemeliyiz dememe rağmen beni ikna etti ve nişanlandık. Okulunu nişandan bir yıl önce bitirmişti. Bana (nişanlanmadan önce) işiyle ilgili bir kursa gideceğini söylemişti. O zaman iyi bir iş bulacağını söylemişti. Daha sonra işe girdi biraz para kazanıp öyle gideyim dedi. 12bin tl lik bir kurs. Sonra evleniyoruz borcum var dedi gitmedi. Böyle gitti bu durum. Sürekli iş aradı buldu da. Ancak patron anlaştıkları fiyatın altında para verdi. Bir diğeri; onun işi olmayan farklı şeyler yaptırdı. bir diğeri iki ay sonra battı nişanlım çıkmak zorunda kaldı. vs vs. bu böyle gitti. nişana 2 ay kala bir iş buldu elhamdülillah dedik bu iyi bir işe benziyordu. Nişanımızı sevinçle yaptık. Ancak şimdi sekiz ay sonra sizin çalıştığınız departmanı kapatıyoruz diyerek nişanlı mı işten çıkartmışlar. 15 gündür iş arıyor ama malesef yok. Ben o kadar üzgün ve artık bitkinim ki. Ona destek olmaya çalışıyorum ancak kendisi inanılmaz bir psikoljık bunalım içinde ve sürekli konu bu iş olayına geliyor, tartışıyoruz. Bazen de sanırım ben artık bitkinlikle onun üzerine gidiyorum (neden işin oturmadan beni istedin diye, ve neden o kursa gitmedin diye) bazen de o durduk yere bu konuyu açıp tartışma çıkartıyor.
Akrabalar soruyorlar iş buldu mu? iş buldu mu? Ayy senin nişanlında bi işte dikiş tutturamadı diyen bile oldu kahroldum ya. Benim gibi bir durum yaşayan var mı? ya da nasıl davranmam gerektiğini bilen? Konuyu sabırla okuyan herkese şimdiden teşekkürler. Dualarınızda bana da yer vermeniz dileklerimle..
merhaba.şuan aynen senin durumundayım.5 bucuk yıllık beraberlik 4 aylık ta nişanlılık sürecimiz var. ve benimde nişanlım işsiz. hala da öyle ve maalesef iş bulamadan düğün tarihi de belirlenemiyor. 1. si kesinlikle destek olmalısın elinden geldiğince. ne kadar zor olduğunu çok çok iyi anlıyorum hem senin hem de nişanlın için. ama erkekler bu konuda çok hassas.konu iş ve maddiyat olduğunda psikolojik olarak çok kötü ve güçsüz hissediyorlar. şimdi destek olmicaksin da ne zaman olacaksın diye düşünüyorum.(ki bende elimden geldiğince destek oluyorum nişanlıma) en azından çabaladığını görüyorsun öyle değil mi? yani hiç bir çaba göstermemiş olsa bu senin ona karşı olan güvenini de yıkardı. ama anladığım kadarıyla hemen hemen bütün işlerden elinde olmayan nedenlerle ayrılmış yada çıkarılmış diyelim. işte bu yüzden destek olmalısın. sabrının tükendiği çok zamanlar olacak ama eminim güzel bir iş bulacak nişanlın. 2. si elalemin ne dediğine sakın kulak asma. ben dediğim gibi 5 yıl çıkma sürecimizde herkes biliyordu nişanlımı ama kimse soramadı ne zaman düğün diye. ama iş ciddiye bindi nişanlandık milletin merakı coştu,hatta dıydısının dıydısı konuşur sorar oldu.bunlar çok normal süreçler. o yüzden hiiiiiçççç sıkma canını bırak sorsunlar. umarım en yakın zamanda bu sıkıntılı süreci atlatırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?