Yok artık ben bile bu kadar iyimser değilimYa foto istemesi hakkaten çok tuhaf olmuş
Bana göre insan nişanlandığı kişinin bedenini birşey yaşamasa bile bi keşfetmeli şahsen
Bence adam senin memeleri merak etti hiç görmediği için
Öyle hanzoca bi laf attı
Düşündü ki sen yok yaa hiç de öyle değil al bak gayette ideal demeni bekledi
Yani görmek istedi
Ama hanzoca eleştirel şekilde söylediği için ters tepti
Barışınca da fırsat bu fırsat diyip foto istedi
Adam sapık değildir de nişanlısının memelerini görmek isteyen bi adamdır diye düşünüyorum
Yemin ediyorum sizi yalan yanlış şeylerle oyalar mıyım askolsunKonu zaten kendisi garip ama bir gün içinde ne ara ayrıldınız sonra da göğüslerin fotosunu istedi
Bu konu hiç inandırıcı değil.
Ben normalde çok fesat düşünen kavgacı biriyimdir ama senin konunda öyle hissetmedimYok artık ben bile bu kadar iyimser değilim
Uslubu cok kotu amaBen normalde çok fesat düşünen kavgacı biriyimdir ama senin konunda öyle hissetmedim
Sonuçta bu adamla nişanlandıysan iyi tanıyorsundur
Sapık olsa neden nişanlanasın anlamadım
Sadece patavatsız biri
Yani soranlara mememin fotosunu istedi ondan mı ayrıldım diceksin
Hiç mi yakınlaşmadınız yahu adam çarpıyor şeklini tahmin ediyor falan ilginç hakkaten
Sorarlarsa bitti diyorum sadeceUslubu cok kotu ama
Yanı sanki 10 gün önce tanıştığınız biri gibi anlatıyorsunuz en başından bu olayı .O kadar yikildim ki sapıkmis
TanıyamamışımYanı sanki 10 gün önce tanıştığınız biri gibi anlatıyorsunuz en başından bu olayı .
Siz bu beyefendiyi tanıdığınıza emin misiniz
Anlayamadığım şeyTanıyamamışım
Simdi ekran goruntusu atmam lazim açıklamak icinAnlayamadığım şey
Memen yaşlı memesi gibi diyor barışıyorsun
Foto at diyor nişan atıyorsun
2.cisi daha masum değil mi ya
Bende ilk duyduğumda çok gülmüştüm :)Hahhahhahahahhahahhaah 5dk dir buna gülüyorum harika cevap
hala ağlamaklıyım o kadar mutsuzum ki hasta oldum
en iyisini yapmissinAyrıldım ben(
Ay sabah sabah kahkaha attım Allah iyiliğini versinElini çarp penisine aaa yok mu yoksa bu ne hiç elime bile değmedi de gül geç. Anlasın hatasını. Kıssas a kıssas.
Ben şokSimdi ekran goruntusu atmam lazim açıklamak icin
Hadi bos lafi kes foto at der gibi soyledi yani barışır barışmaz goguslerinin ciplak fotosunu at dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?