Nişanlımın lafı çok zoruma gitti 😣

Benim sevgilim de yapıyo bazen böyle patavatsizliklar. "Sen aptal mısın?" deyip geçiyorum hiç uzmeyin kendinizi salak bı nisanlisiniz olduğu için uzulun sadece

Sen kendine bak deseydin
Kaslı vücudu var sanki konuşuyor
Kendini üzme sende laf sok bozulsun
Nişanlınla hiç yakınlaşmadınız mı yani bu arada
İlk defa görüyor falan
Evlenmeden önce tam cinsellik yaşanmasa da çiftlerin yakınlaşması gerek bence
Evlilikte sorunlar oluyor sonra maalesef
Supriz yumurtadan çıkar gibi olmaz

Cixx okudum bütün mesajları ama nedense inanasım gelmedi.. aynı evde sütyensiz dolascak kadar yakınsınız, kolu degince avuclamasına da izin verdiniz. Fakat gögüslerinizin canlısını hiç görmedi öylemi ?! Foto isteyince nisanlar atıldı.. Tuuuaaaff cok tuuuaaaff

o tiple payina anca bu düşmüş demek ki deseydiniz ya
basiretiniz baglanmis sanirim o an gozlerinizi dolduracak bir sey yok bizim turk erkekleri kendini brad pit sandigi icin hepsi cillop gibi taş gibi hanimim olsun derdinde kimse aynada kendine bakmiyor

Zaten ayrildim bir suru küfür etti bana S***** G** (Defol) dedi en son hatalarini yüzüne vurunca baska seyler de vardi.

Denmeyecek laf etmiş
Direkt ağzından çıkan sözün şaka olduğunu düşünmüyorum ben.
Evlensende ilerde çocuk doğursan asıl o zaman ne der orası kötü. Daha nişanlıyken böyle konuşan o zamanda "Harita gibi karnın var" demekten çekinmez. Üzüldüm sana canım takma dicem ama kırıcı laf etmiş inşallah gönlünü alır ve bidaha böyle patavatsızlık etmez bence bi müddet yüz verme ona

Konu sahibi nişanı attığını söylemiş gerçekten üzüldüm bence fevri karar vermişsiniz sonuçta çok dil döktü demişsiniz.Burada ayrıl diyenler olmuş ama aldatan kocalarını bile affedenler var bunun için nişan atılırmı

Kızlar birbirimizi çok iyi gaza getiriyoruz ama gerçekler acı... Şimdi adam bitti gitti ama yer çekimi hâlâ yanımızda. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…