- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
Ben de ayrildim haklisiniz bunu düşündüm hep
InsallahSeni olduğun gibi seven biri çıkar inşallah karşına.
Malesef ben de iğrendimİğrenç...bunu diyen george colooney deseydin !!! Şu türk erkekleri ne zannediyolar kendilerini
Kendisi de kilolu biri ama ben bi kere sorun etmemiştim şakasını dahi yapmadımpeh , kendi sanki Johnny Sins
Ahaha aynen benim herif çok kıllı mesela
Hahahaay hiç sevmem kılı ben ya
Bazı kadınlar özellikle kıllı seviyo
Benimkide bazen takılır bana şakasına
Ama altta kalmıyorum bende tabi
Mesela diyorumki "Ben senin patlıcan dolması burnuna bişey diyomuyum"
Ahahah ya ben büyük konuştum asla kıllı biriyle evlenmem dedim ama oldu ahaha bide sarışın dışardan görsen kıl yok zannedersin ama çok var sırtı kolu kurt adam gibi ona lazer aleti almak istiyorum para olunca
Burnu güzel benim burnum kötü dalga geçemiyom bazen kepçe diyorum kepçe bi kulağı çünkü arada böyle yaparak birbirimizin özgüvenini kırıyoruz ergenler gibi ama böyle olmazsa da kendilerini bişey sanıyolar hem erkekler hem kadınlar
Ay kendi brad pitt demek ki!Kızlar iyi geceler hepinize
Bugün nişanlımla evdeyken içimde sütyen yoktu ve eli çarptı yanlışlıkla şakayla karışık senin göğüslerin neden sarkık yaa yaşlı göğüsü gibi falan dedi şaşkın bi sekilde ben şoka girdim cidden öyle mi düşünüyorsun dedim hala devam ettirdi sonra gözlerim dolunca yaptığını anladı şimdi gitti olur mu öyle sey ben şaka yaptım çok güzelsin vs dedi ama hala ağlamaklıyım o kadar mutsuzum ki hasta oldum sizde abartıyor muyum ben
mesela kıllı seven biri benHahahaay hiç sevmem kılı ben ya
Bazı kadınlar özellikle kıllı seviyo
Benimkide bazen takılır bana şakasına
Ama altta kalmıyorum bende tabi
Mesela diyorumki "Ben senin patlıcan dolması burnuna bişey diyomuyum"
Ay kendi brad pitt demek ki!Kızlar iyi geceler hepinize
Bugün nişanlımla evdeyken içimde sütyen yoktu ve eli çarptı yanlışlıkla şakayla karışık senin göğüslerin neden sarkık yaa yaşlı göğüsü gibi falan dedi şaşkın bi sekilde ben şoka girdim cidden öyle mi düşünüyorsun dedim hala devam ettirdi sonra gözlerim dolunca yaptığını anladı şimdi gitti olur mu öyle sey ben şaka yaptım çok güzelsin vs dedi ama hala ağlamaklıyım o kadar mutsuzum ki hasta oldum sizde abartıyor muyum ben
altta kalmayın hemen'' victoria secret mankenlerinden birini bul kendine malum sende brad pitt olduğun için ''de. o senin özgüveninle nasıl oynuyosa sende oyna.Kızlar iyi geceler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?