Nişanlımın lafı çok zoruma gitti 😣

Nişanlıyken bunu diyen adam hamilelik dönemlerinde ne der mevlam bilir.

Sonrasında onun yaptığına kısas yapmak için ben de kusurlarını saydım baya bişey demedi am ama haklısın dedi sonra ağladı cok garip..
Yahu bu ne duygusallık? O niye ağladı? Sarkıksa sarkık yani. Benimkiler öldü görmeni yok. Eşim de söyler ben de valla öyle canım kötüler derim. Cidden de beğenmiyorum 2 çocuktan sonra toparlaymayı da düşünüyorum yani. Füze gibi olmasın ama göze hoş gözüksün ya.

Her seyi soylemenin bir adabi var bence.
Kucuk olan memelerim 2 cocuktan sonra hepten sondu, kendim bile igrenc buliyorum, estetik planliyorum.
Esim de elbette yorum yapabilir ama haddini bilerek.
Bir de sen de ona laf carp falan yazilmis. Tabi herkesin kendi iliskisi de dusman miyiz biz o bana ben ona laf sokayim diye dusunuyorum bu tarz konularda. Bir ds benim kalbim kirildiktan sonrasinin onemi var mi.

Sen adamın yanında miye sütyensiz duruyosun. Uçları falan çıktıysa tahrik olmuş. Yanlışlıkla falandegil, baya bilerek çarpmış. Sonrada dokunmak için bahane aramış.

Yahu bu kadınlar niye lafı tam geldiğinde gediğine oturtmuyor ki anlamış değilim:) siz de onun bir eksiğini o anda yüzüne vurun, bir daha laf etmeye cesaret edemez:)

Bi daha demicem saka yaptım diyor ama bilmiyorum dediğin gibi olursa çok üzülürüm
Ozguvenden degil de goguslerimin sarkık olduğunun farkındaydım o yuzden uzdu biraz saka yaptim demesine de hic inanmadim

Banyodan cikarken buz gibi su tut, her banyodan sonra yap bunu.
Isvec dusu derler, aslinda toptan soguk suyun altina giriyor onlar banyo sonrasi vucudu şoklamak icin.
Ben karnim gogusum ve yuzume tutarim buz gibi,iki dogum yaptim cok sukur ne sarkma ne porsume..☺
Yazin direkt soguk suyun altina girerim.
Ihmal etme gercekten ise yariyor, toparlanir goguslerin.
Birde uyku haricinde rahatta olsa sutyen olsun dik tutsun.

Silikonluları göre göre algın değişmiş canım
Herkesin orjinali budur ha laf yapacaksan aha kapı aha sapı deseydin
Özgüvenini kırdı okey ama ona bunu gösterme
Bende de kalçamda çatlak var herkeste vaaaar kafasındayım
Herkeste yok ama işte insan konduramıyor

Meme bulmuş bir de beğenmiyor
Hiç takma kafana ve kendini sev. Sağlıklı olduğun için, sarkık bile olsa memeye sahip olduğun için sev.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…