- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.288
- 548
- 29
Olabiliyo erkekler çok patavatsız ama gerçekten kendini bu kadar basit bişey için üzme Rabbim dermansız dert vermesin ne dertler var bi bilsen ah ahhhKızlar iyi geceler hepinize
Bugün nişanlımla evdeyken içimde sütyen yoktu ve eli çarptı yanlışlıkla şakayla karışık senin göğüslerin neden sarkık yaa yaşlı göğüsü gibi falan dedi şaşkın bi sekilde ben şoka girdim cidden öyle mi düşünüyorsun dedim hala devam ettirdi sonra gözlerim dolunca yaptığını anladı şimdi gitti olur mu öyle sey ben şaka yaptım çok güzelsin vs dedi ama hala ağlamaklıyım o kadar mutsuzum ki hasta oldum sizde abartıyor muyum ben
Aboovv bu nasil lafti giiiÇok bel altı bi laf geldi aklıma.
Ban yermiyim kiii...
Sende ona , seninkide ölmüş eşeğin solmuş.......ğı gibi de ,şaka yap ,bakalım nolcak.
Ay bunu söleyen ben miyim gerçekten :)
Ama kadına kusur bulunmasından nefret ediyorum.
Hayatta küfür etmem bilmemde.Aboovv bu nasil lafti giiiilk defa duyuyorum
Hic kimse icin üzulmeye değmeyeceğini anladim ama benim icjn zaman baya gecti hersey tüm sıkintilar benimle kaldi takma kafana baktin ayni devam el salla sadece gitsin nisan tanisma dönemi zaten simdi boyle diyen yarin hamileikteki kilolara sarkmalara ne dicekKızlar iyi geceler hepinize
Bugün nişanlımla evdeyken içimde sütyen yoktu ve eli çarptı yanlışlıkla şakayla karışık senin göğüslerin neden sarkık yaa yaşlı göğüsü gibi falan dedi şaşkın bi sekilde ben şoka girdim cidden öyle mi düşünüyorsun dedim hala devam ettirdi sonra gözlerim dolunca yaptığını anladı şimdi gitti olur mu öyle sey ben şaka yaptım çok güzelsin vs dedi ama hala ağlamaklıyım o kadar mutsuzum ki hasta oldum sizde abartıyor muyum ben
Çok bel altı bi laf geldi aklıma.
Ban yermiyim kiii...
Sende ona , seninkide ölmüş eşeğin solmuş.......ğı gibi de ,şaka yap ,bakalım nolcak.
Bu ne demek açar mısınızÇok uçkur düşkünü sadece
Çok bel altı bi laf geldi aklıma.
Ban yermiyim kiii...
yahu yer cekimi diyebisey var. 1 damla su bile muslugun agzinda durmaz duser. Minnacik gogsun oldugunda asagi ceksen sarkamaz. Hem biraz goze gozuksun hem karsiya dogru yol alsin olurmu kim kaldircak yukari :) fizik bunu der kuzummmmm uzuldugun taktigin seyebakKızlar iyi geceler hepinize
senin göğüslerin neden sarkık yaa yaşlı göğüsü gibi falan dedi şaşkın bi sekilde ben şoka girdim cidden öyle mi düşünüyorsun dedim hala devam ettirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?