Merhaba arkadaşlar başlıktan anlayacağınız gibi nişanlımın ablasıyla alakalı rahatsız olduğum birkaç şey var ama geçen hafta olan durumdan bahsedeceğim.
Ablası memlekette yaşıyor biz farklı şehirdeyiz okulların tatil olmasıyla ablası buraya geldi ailesinin yanına. Pikniğe gideceğiz sende gel diye nişanlım ısrar etti sen de gel lütfen senin sevdiğin şeyleri de aldım birlikte yeriz sohbet ederiz seni de görmek istiyorlar dedi neyse bende gittim nişanlım aldı beni. Nişanlımın abisi takılmayı sever şakalaşır ablasına kardeşinin düğününde( yani bizim düğünde) ne takacaksın abla güzel bişey bekliyoruz dedi. Tabi bunu benim yanımda sorması yanlıştı belki ama inanın öyle güzel sohbet eğlence havasındaydı ortam. Bizim düğünde onların memleketinde olacak bu şehirde kimsemiz yok diye. Ablası da "senin kardeşinin düğünü benim evimde olacak, misafirlerini (yani ben ve ailemi) ben ağırlayacağım, gelininiz benim evimden çıkacak daha da altın mı istiyorsunuz " dedi. Herkes şok oldu bende dahil kıpkırmızı oldular hemen babası orası benim memleketim kimin kapısını calsam başımizin üstünde yeriniz var derler otel var parasını verir kalırız biz dedi. Ben çok üzüldüm nişanlıma da düğünde asla ama asla ablanın evine sokağına bile gelmem ailemde bende dedim. Bende babamın evinden çıkmak isterdim gelinlikle ama şartlar bunu gerektirdi diye kabul ettik lütfen daha fazla üzmesin ablan dedim. Çünkü daha öncesinde de beni kıran davranışları oldu. Nişanlımda ailemle de onunla da konuşacağım dedi. 3 ablası var ve bu ablası herkese böyle davranan biriymiş baş edemiyoruz umutsuz vaka ne desek anlamıyor herkesi azarlıyor diyorlar ben alttan almak zorunda değilim dedim. Siz olsanız bu konuşmayı ailenize yansıtır miydiniz