- 11 Şubat 2019
- 71
- 34
- 3
- 33
- Konu Sahibi Ciceksizguller
-
Bana da öyle geliyor. İkilemde kaldım çok. İlk defa oldu böyle şey Başka bir problem ve sorun yaşanmadı hiç.Bende akraba muhabbetlerini sevmem o yüzden işin zor. Devamlı araman beklenir, hep ararsın birkez aramazsın kötü gelin olursun.
Ayrıl diyemem ama nişanlını iyi analiz et. İleride annesiyle başını ağrıtmaları çok muhtemel.
Haklısınız. Çok üzülüyorum.Daha evlenmeden annesinin etkisinde kalıyor sonra çok çekiceksiniz belli
Orasını bende anlamadım Ben olsam bana söyledi haberim var der geçerdim.Markete gitmenin hesabını da verecek misin? Her şeyden haber yaşamayı isteyen insanları anlayamıyorum. Nişanlın biliyor işte, madem merak etti söyleyiversin annesine, ne olacak.
Bana nişanlımın anlattığı olay şu. Annesi beni sormuş. O da napsın şuraya gitti demiş. Annesi hayal kırıklığı ile bana söylemedi diye sitem etmiş.
Kv sıkıntılı görünüyor, hesapçı kindar tepeden bakma eleştiremeye meyillilik falan. Tırstım.Şuna açıklık getireyim. Annem nişanlımı aramıyor. Oğlum nasılsın falan diye aramaz. Kendince sebebi var. Annesi, annem için şöyle bir laf söyledi. "Aramadığı oğlunun resmini mi WhatsApp durumuna koymuş ." bende birşey demedim o an.. Diyemedim çünkü şaşırdım.
Taviz vermedim. Tepkimi gösterdim.. Bu seferde sana kızgındım kızacak yer aradığımdan kızdım falan dedi İlerde sorun olur dedim böyle davranırsan şimdiden bitirelim falan dedim...benim esim de boyleydi tam duzeldi diyemem ama eskiye gore baya ilerleme var. ha simdiki aklim olsa bes dk katlanmam
ben yetiskin bi insanim her yaptığımı rapor etmek danismak sormak zorunda degilim diyeceksiniz.
anneciyse birakin zaten, en anne karsiti olan bile ana kuzusu oluyo evlenince. bi anne aile aşkı peydah oluyo.
ben cok cektim, taviz vermeden izlemede kalin gerekirse de bitirin basiniz basiniz agrimasin
Annenizin nişanlınızı aramadığını nişanlınızın annesi nerden biliyor acaba? Nişanlınız her şeyi annesinin avucuna yazan bir tip.Lafçı erkek hiç çekilmez.Sizinkiler şimdiden başlamışlar.Şuna açıklık getireyim. Annem nişanlımı aramıyor. Oğlum nasılsın falan diye aramaz. Kendince sebebi var. Annesi, annem için şöyle bir laf söyledi. "Aramadığı oğlunun resmini mi WhatsApp durumuna koymuş ." bende birşey demedim o an.. Diyemedim çünkü şaşırdım.
Bana da öyle geliyor. İkilemde kaldım çok. İlk defa oldu böyle şey Başka bir problem ve sorun yaşanmadı hiç.
Taviz vermedim. Tepkimi gösterdim.. Bu seferde sana kızgındım kızacak yer aradığımdan kızdım falan dedi İlerde sorun olur dedim böyle davranırsan şimdiden bitirelim falan dedim...
Galiba öyle. Ben ondan daha olgunum.nisanliniz kac yaşında acaba
bence siz zaten ayaklari yere basan birisiniz. nisanliniz da biraz olgunlasmaya ihtiyaci olan biri gibi. bu ilişki sizi yipratabilir
Bana çok sevgi gösterdi. Kızım der hep. Kızı olsun istiyormuş. Olmamış sensin diyor. Allahım emanetsin diyor. Benimde kanım kaynadı. Saygısızlığın olmadı. Çok içli dışlı değiliz.Kv lenizle Cok mu icli dislisiniz. Boyle sıkı fıkı. Ben resmiyetten oteye gecmezdim . Anlam veremedim iliskinize
Galiba öyle. Ben ondan daha olgunum.
O kadar haklısınız ki..olgunlasmasini beklerim derseniz sıkıntı yok. ama ben cok yiprandim eski ben degilim. butun yasadiklarima bakinca simdiki aklim olsa evlenmezdim en azindan esim olgunlasana kadar
Yani yine de soylemenizi gerektirecek bir durum yok. Fazlasiyla abartmislar. Nisanliniz anacı olmasin da aman dikkat.Bana çok sevgi gösterdi. Kızım der hep. Kızı olsun istiyormuş. Olmamış sensin diyor. Allahım emanetsin diyor. Benimde kanım kaynadı. Saygısızlığın olmadı. Çok içli dışlı değiliz.
Tepki verdim. Bu sefer de sana kızggın olduğumdan kızacak yer aradım dedi. Çocukça bir bahane galiba3 seneden fazla evliyim esimin annesine rapor vermem nereye gittiğimi. Eşler arabasına gidince birbirinin onayını almalı bence, heleki çocuk varsa. Ama normal şartlar altında "bu zaman gitmek istiyorum, bir işimiz var mi" diye sorarim o kadar. Yani "izin" almıyorum. Size tek tavsiyem: nişanlıyken çizgilerinizi göstermeniz lazım. Anneme kimse laf sokamaz. Kimse bana "anneme xy söylemedin" laf edemez. Siz şimdiden taviz veriyorsunuz. Sonradan toparlayamazsiniz. Nişanlın iz ilerde başka konulardada baskı kuracak size. Bence bu evliliği tekrar düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?