- 1 Haziran 2018
- 5.337
- 16.436
- 248
- Konu Sahibi Ciceksizguller
-
Tepki verdim. Bu sefer de sana kızggın olduğumdan kızacak yer aradım dedi. Çocukça bir bahane galiba
Bence anacı olup olmaması ilerisini çok etkilemiyor, esim anneci değil kızarsa bağırır annesine, böyle öpeyim edeyim demez mesafeli durur ama genede sorunlar var evliliğimde, örnek beni arayıp kv bişey diyor esime söyleyince sen ona bakma diyor ben öyle düşünmüyorum diyor neden söylemiyorsun ona bınu diyorum kadın ona göre plan yapmış diyorum söyleyip duruyor bana diyorum vs. ŞansYani yine de soylemenizi gerektirecek bir durum yok. Fazlasiyla abartmislar. Nisanliniz anacı olmasin da aman dikkat.
Çok teşekkür ederim..Hesap vermek için değil de; tlfnda napıyorsun dediğinde "Bnde yarın şuraya gidicem anne" diye söylesen iyi olurmuş hani.
Ama o an baban gelince dek gelmemiş işte.
Eve dönünce yüzyüze nişanlınla bu meseleyi bir konuş. Tedirginliğini dile getir. Telefonda konuşmanız sağlıksız olur. Belki birbirinizi yanlış anlamışsınızdır.
Klasik bir sevip bir dövenciler gibi geldi bana.. Sevgileriyle dilimizi bağlayıp hırpalıyolar gıkımızı çıkaramıyoruz sonra. Bence şimdiden seviyorum demesine güvenmeyin sizi üzecek sözlerde bulunuyorsa gerçekliğini bi sorgulayın derim ben.Bana çok sevgi gösterdi. Kızım der hep. Kızı olsun istiyormuş. Olmamış sensin diyor. Allahım emanetsin diyor. Benimde kanım kaynadı. Saygısızlığın olmadı. Çok içli dışlı değiliz.
Benim kv sevgiliyken nişanlıyken biz kız alıyoruz kızım derdi şimdi kızım dedigini duymuyorum bile karakterede bağlı tabiBana çok sevgi gösterdi. Kızım der hep. Kızı olsun istiyormuş. Olmamış sensin diyor. Allahım emanetsin diyor. Benimde kanım kaynadı. Saygısızlığın olmadı. Çok içli dışlı değiliz.
Kahkaha attimBenim kv sevgiliyken nişanlıyken biz kız alıyoruz kızım derdi şimdi kızım dedigini duymuyorum bile karakterede bağlı tabi
Her zaman böyle gidecek diyerek düşünmeyin, hayat değişiyor, siz kendinizi ezdirmeyin
Ahh ahhh ben nişanlıyken de buraya yazaydım da kv ile oğlunun oynadıgı oyunları kartları sinsilikleri göreydim..Kartlarını açmis oynuyorlar analı oğullu ama siz oyunun ciddiyetini gorememissiniz. Fazla iyi niyetli geldiniz bana. Dönmeden yarım saat önceden verilen sinyallari dikkate alin.. Hevesinizi kırmak istemem ama ikisi de değişmez, evlendikten sonra annem de annem diyecek olan nisanlinizi baştan kabullenerek evlenin.
O zaman ben size eşimle kv oynadıkları oyundan bir bomba patlatayım, eşimle tanıştığımda bana gerçek ismini söylememişti... aradan zaman geçti iş ciddiye bindi beni annesiyle tanıştırmaya götürdü annesinde tembihlemiş benim adım şu anne idare et söylicem daha hazır değilim oda kabul etmiş... bir güzel beni kandırdılar, görün bunları nişanlılarAhh ahhh ben nişanlıyken de buraya yazaydım da kv ile oğlunun oynadıgı oyunları kartları sinsilikleri göreydim..
Ee noldu sonra sana ismini söyleyince gerçekten anlayışlı olmuşsun güvensizlik olmadı mıO zaman ben size eşimle kv oynadıkları oyundan bir bomba patlatayım, eşimle tanıştığımda bana gerçek ismini söylememişti... aradan zaman geçti iş ciddiye bindi beni annesiyle tanıştırmaya götürdü annesinde tembihlemiş benim adım şu anne idare et söylicem daha hazır değilim oda kabul etmiş... bir güzel beni kandırdılar, görün bunları nişanlılar
İsmi çok mu absürd yani neden böyle bişi yapmışlar ki.. :/O zaman ben size eşimle kv oynadıkları oyundan bir bomba patlatayım, eşimle tanıştığımda bana gerçek ismini söylememişti... aradan zaman geçti iş ciddiye bindi beni annesiyle tanıştırmaya götürdü annesinde tembihlemiş benim adım şu anne idare et söylicem daha hazır değilim oda kabul etmiş... bir güzel beni kandırdılar, görün bunları nişanlılar
Amin inşallah gerçekten Allah hep iyiler çıkarsın iyilerin karşısınaBana söyledikleri yalanları anlatsam burda satır kalmaz.. Bir Allah bir dedikleri doğruymuş meğer. Ölüyolardı bana olan aşkların da hepsi yalanmış.. Allah şerlerinden korusun..
İsmini beğenmiyormuş o yüzden yapmış Nasıl söylicem diye kendini yemiş zaten hiç evlenmek istemiyormuş nerden bilirmiş böyle olacağını, kızdım tabi ama geçtiEe noldu sonra sana ismini söyleyince gerçekten anlayışlı olmuşsun güvensizlik olmadı mı
Kv ve oğul çok tehlikeliBana söyledikleri yalanları anlatsam burda satır kalmaz.. Bir Allah bir dedikleri doğruymuş meğer. Ölüyolardı bana olan aşkların da hepsi yalanmış.. Allah şerlerinden korusun..
Kim, niye hangi konuya ne amaçla üzülüyor yahu? Ortada bir konu yok, konu yaratiliyor. Yapmayın Allah aşkına, kendinizi sorgulamayın, bu tarz konularda alttan almayın, cocuk musunuz siz gittiğiniz yerlerin bildirilmesini istiyor, bildirilmeyince de kiriliyor, uzerine ogluyla paylasiyor. Kızı yokmuş da, sizi kızı görüyormus da, insanların hayatına saygı duymaya öğrensin önce. Dikkatli olun, gözünüzü dört değil, 5689965dört acin..Halbuki çok iyiyiz. Belki de kendi oğlu annesinin üzülmesini istememiş olabilir mi tepki vermiş olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?