Nişanlımın tavrı

Tepki verdim. Bu sefer de sana kızggın olduğumdan kızacak yer aradım dedi. Çocukça bir bahane galiba

Tepkiniz yetersiz olmuş. Nişanlın iz da ayağını denk almasını bilmeli.. Yüzük taktik diye kimsenin uzaktan kumandalı bebegi olmuyoruz. Onlardan önce bir hayatımız olduğunu unutuyorlar galiba. Düşünsene okumuşsun etmişsin kendini geliştirmişsin, elin paşa oğlu akrabagina gitmeni istemiyor. Üstüne annesini katiyor.Iyimis.

Yani yine de soylemenizi gerektirecek bir durum yok. Fazlasiyla abartmislar. Nisanliniz anacı olmasin da aman dikkat.
Bence anacı olup olmaması ilerisini çok etkilemiyor, esim anneci değil kızarsa bağırır annesine, böyle öpeyim edeyim demez mesafeli durur ama genede sorunlar var evliliğimde, örnek beni arayıp kv bişey diyor esime söyleyince sen ona bakma diyor ben öyle düşünmüyorum diyor neden söylemiyorsun ona bınu diyorum kadın ona göre plan yapmış diyorum söyleyip duruyor bana diyorum vs. Şans

Hesap vermek için değil de; tlfnda napıyorsun dediğinde "Bnde yarın şuraya gidicem anne" diye söylesen iyi olurmuş hani.
Ama o an baban gelince dek gelmemiş işte.
Eve dönünce yüzyüze nişanlınla bu meseleyi bir konuş. Tedirginliğini dile getir. Telefonda konuşmanız sağlıksız olur. Belki birbirinizi yanlış anlamışsınızdır.

Çok teşekkür ederim..

Klasik bir sevip bir dövenciler gibi geldi bana.. Sevgileriyle dilimizi bağlayıp hırpalıyolar gıkımızı çıkaramıyoruz sonra. Bence şimdiden seviyorum demesine güvenmeyin sizi üzecek sözlerde bulunuyorsa gerçekliğini bi sorgulayın derim ben.

Kartlarını açmis oynuyorlar analı oğullu ama siz oyunun ciddiyetini gorememissiniz. Fazla iyi niyetli geldiniz bana. Dönmeden yarım saat önceden verilen sinyallari dikkate alin.. Hevesinizi kırmak istemem ama ikisi de değişmez, evlendikten sonra annem de annem diyecek olan nisanlinizi baştan kabullenerek evlenin.

Benim kv sevgiliyken nişanlıyken biz kız alıyoruz kızım derdi şimdi kızım dedigini duymuyorum bile karakterede bağlı tabi
Her zaman böyle gidecek diyerek düşünmeyin, hayat değişiyor, siz kendinizi ezdirmeyin

Nişanlın sen tepki verince ayrılırız diyince hemen kıvırıp gitmene kızdım , bu sebeple sana kızdım demiş. Annesiyle herşeyi konuşuyor gibi görünüyor.

Birincisi kaynanan senin annene yada ailenden birine laf soyleyemez, neden ezdiriyorsun?
İkincisi evet yeri gelir gittigini, yaptigini soylersin ama yeri gelir soylemezsin sunun icin nisanlin neden kavga cikariyor? Bunlar dusunulmesi gerekenler. Ama bu ikincinin sebebi birinci ben sana soyliyim. Daha evlenmeden annene yuz cevirme kaynana bas taci yyapilmaz

Kahkaha attim
Benimkiside hep öyle soylerdi, simdi aijoo aijoo demeden konuşmaz

Ahh ahhh ben nişanlıyken de buraya yazaydım da kv ile oğlunun oynadıgı oyunları kartları sinsilikleri göreydim..

Ahh ahhh ben nişanlıyken de buraya yazaydım da kv ile oğlunun oynadıgı oyunları kartları sinsilikleri göreydim..
O zaman ben size eşimle kv oynadıkları oyundan bir bomba patlatayım, eşimle tanıştığımda bana gerçek ismini söylememişti... aradan zaman geçti iş ciddiye bindi beni annesiyle tanıştırmaya götürdü annesinde tembihlemiş benim adım şu anne idare et söylicem daha hazır değilim oda kabul etmiş... bir güzel beni kandırdılar, görün bunları nişanlılar

Ee noldu sonra sana ismini söyleyince gerçekten anlayışlı olmuşsun güvensizlik olmadı mı

İsmi çok mu absürd yani neden böyle bişi yapmışlar ki.. :/

Bana söyledikleri yalanları anlatsam burda satır kalmaz.. Bir Allah bir dedikleri doğruymuş meğer. Ölüyolardı bana olan aşkların da hepsi yalanmış.. Allah şerlerinden korusun..

Halbuki çok iyiyiz. Belki de kendi oğlu annesinin üzülmesini istememiş olabilir mi tepki vermiş olabilir mi
Kim, niye hangi konuya ne amaçla üzülüyor yahu? Ortada bir konu yok, konu yaratiliyor. Yapmayın Allah aşkına, kendinizi sorgulamayın, bu tarz konularda alttan almayın, cocuk musunuz siz gittiğiniz yerlerin bildirilmesini istiyor, bildirilmeyince de kiriliyor, uzerine ogluyla paylasiyor. Kızı yokmuş da, sizi kızı görüyormus da, insanların hayatına saygı duymaya öğrensin önce. Dikkatli olun, gözünüzü dört değil, 5689965dört acin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…