süper yalanlar bulurum ben senin için eğer nişanlı değilseniz ama :)
ben sevgilimin evine rahatlıkla girip çıkıyorum hatta beraber bile uyusak ailesi bişey demezsabahları okuldan kaçıp onlara gidip sevgilimle beraber uyurdum hatta 2 defa uykuya dalıp yanımda önce annem var sandım baktım sevdiceğim, diğerinde ise ben her okuldan geldiğimde uyurum evdeyim sandım uyandım baktım aşkkuşum yanımda o anki hiss o kadar güzelkiiiiiii hiç bişeye değişmemmmmm ben anneme arkadaşımda kalcam desem o arkadaşımı bin defa arar yoklar biziii :) çok şükür bu zaman kadar yanlış bişey yapmadıkkkk :)
Ne güzellllll
Bende bir ara Arkadaşımda kalcam demeyi ve istanbula aşkitomun yanına kaçamak yapmayı planlamıştım, hatta babamdan izini bile koparmıştım, ama olmadıPasaportumu yenilemek zorundaydım eskisi iptal edildi ve işlemler aylar sürüyor. Hay şansıma tüküreyim hep te bana denk gelir
her işte bir hayır vardır canım öyle deme :) okullar kapanmasın diye dua ediyorum ben ama kapanck. yoksa sıkıntı olacak bizim yazın buluşmamız ama bakalım çalıştığı yerde işe alcak beni inşallah :)
Orası öyle canım ama yine de ne heveslerle yattım kalktım biletimi fln da sevgilim alcaktı
Yazın görüşeceğiz artık 3 ay daha sabır
Senin içinde hayırlısını diliyorum canım, 7/24 beraber olursunuz ozmn daha ne olsunaman bıkmayın birbirinizden
heleki birlikte yaşarken tüm zamanınızı sadece ikiniz geçirirken sonrası ne kadar kötü değilmi şansınız varış çok az kalmış :) allah bir yastıkta kocatsın inşallahsevgiliyken uzuun bir süre beraber yaşadık sonra farklı şehre gitmek zorunda kaldı haftasonları görüşebildik şimdi nişanlıyız haftasonu aile saadetleri yaşamaktan başbaşa kalamaz oldukühühühühüüüü:) neyseki 2 ay sonra evleneceğiz ama 1 sene falan olsa sanırım bu aile saadetlerine tahammül edemezdim:) insan nişanlıyken daha rahat edeceğine daha fazla sıkıntı çekmeye başlıyoruz:)arkadaşımda kalıcam deyin aileler bir araya geldiğinde bunu konuşmaz bence:)
çok geç cevapladım işine yaramayacak biliyorum ama belki bi başkasının işine yararsenin ailen ve nişanlının ailesi senin nişanlını 1 haftalık şehir dışında bilsin sende 1haftanın son gününde yani 7. günde arkadaşında kal
yaf o değil de şimdi o yalan bu dolan bu kadaaaaaannnnnn çalışıldı eeeeeee peki bize rapor verilecek mi bacılar gelip anlatacak mısınız "sağolun varolun çok güzel bi geceydi " ya daaaa
"Allah sizi bildiği gibi yapsın yakalandık neler oldu neler" gfibilerinden. yani meraktan ölmeyelim dimi. acaba bu kız bu adamla bi gece geçirebildi mi??????? al düşün.türk filmi olmasın sonra bize de yazık
ya canım, biz nişanlı değiliz ama nerdeyse her hafta sonu bir gün beraber kalıyoruz ve artık anneme söylediğim x arkadaşta kalıyorum bayağı ve bayağı eskidi hatta bayatladı çürüdü :26:bana şöle güzel orjinal fikirlerin olabilir miii, ya da konuyu okuyan bayanların yaratıcı yorumlarııı
ben sevgilimin evine rahatlıkla girip çıkıyorum hatta beraber bile uyusak ailesi bişey demezsabahları okuldan kaçıp onlara gidip sevgilimle beraber uyurdum hatta 2 defa uykuya dalıp yanımda önce annem var sandım baktım sevdiceğim, diğerinde ise ben her okuldan geldiğimde uyurum evdeyim sandım uyandım baktım aşkkuşum yanımda o anki hiss o kadar güzelkiiiiiii hiç bişeye değişmemmmmm ben anneme arkadaşımda kalcam desem o arkadaşımı bin defa arar yoklar biziii :) çok şükür bu zaman kadar yanlış bişey yapmadıkkkk :)
merhaba.son zamanlarda nişanlımla hiç baş başa vakit geçiremez olduk hem onun işi hem benim işim aileler falan derken biz birbirimizi göremez olduk. şimdi sadece bir gece birlikte kalmak istiyoruz ama nasıl olacak bilmiyoruz.yani ayarlayabiliriz tabiki ama ikimizde aynı gece evde olmayacağız ne diyeceğiz nasıl yapacağız bilmiyoruz. bize bi senaryo fikri olan olurmuu?
merhaba.son zamanlarda nişanlımla hiç baş başa vakit geçiremez olduk hem onun işi hem benim işim aileler falan derken biz birbirimizi göremez olduk. şimdi sadece bir gece birlikte kalmak istiyoruz ama nasıl olacak bilmiyoruz.yani ayarlayabiliriz tabiki ama ikimizde aynı gece evde olmayacağız ne diyeceğiz nasıl yapacağız bilmiyoruz. bize bi senaryo fikri olan olurmuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?