nişanlımla baş başa kalabilmek için yardımınızı istiyorum kızlarrr!

yaf o değil de şimdi o yalan bu dolan bu kadaaaaaannnnnn çalışıldı eeeeeee peki bize rapor verilecek mi bacılar gelip anlatacak mısınız "sağolun varolun çok güzel bi geceydi " ya daaaa
"Allah sizi bildiği gibi yapsın yakalandık neler oldu neler" gfibilerinden. yani meraktan ölmeyelim dimi. acaba bu kız bu adamla bi gece geçirebildi mi??????? al düşün.türk filmi olmasın sonra bize de yazık

Canınıza tak dedi artık dimiArkadaşta kalıcam demek her zaman işe yaramıştır.Bol şanslar

Butun yorumlari Tebessumle okudum insallah hepimizin en buyuk derdi bu olur:) bence is gezisi iyi bir fikir hem kilif aramak zorunda kalmazsiniz:) bol sanslar

süper yalanlar bulurum ben senin için eğer nişanlı değilseniz ama :)

ya canım, biz nişanlı değiliz ama nerdeyse her hafta sonu bir gün beraber kalıyoruz ve artık anneme söylediğim x arkadaşta kalıyorum bayağı ve bayağı eskidi hatta bayatladı çürüdü :26:bana şöle güzel orjinal fikirlerin olabilir miii, ya da konuyu okuyan bayanların yaratıcı yorumlarııı

Son düzenleme:
ben sevgilimin evine rahatlıkla girip çıkıyorum hatta beraber bile uyusak ailesi bişey demez sabahları okuldan kaçıp onlara gidip sevgilimle beraber uyurdum hatta 2 defa uykuya dalıp yanımda önce annem var sandım baktım sevdiceğim, diğerinde ise ben her okuldan geldiğimde uyurum evdeyim sandım uyandım baktım aşkkuşum yanımda o anki hiss o kadar güzelkiiiiiii hiç bişeye değişmemmmmm ben anneme arkadaşımda kalcam desem o arkadaşımı bin defa arar yoklar biziii :) çok şükür bu zaman kadar yanlış bişey yapmadıkkkk :)

Ne güzellllll
Bende bir ara Arkadaşımda kalcam demeyi ve istanbula aşkitomun yanına kaçamak yapmayı planlamıştım, hatta babamdan izini bile koparmıştım, ama olmadı Pasaportumu yenilemek zorundaydım eskisi iptal edildi ve işlemler aylar sürüyor. Hay şansıma tüküreyim hep te bana denk gelir

her işte bir hayır vardır canım öyle deme :) okullar kapanmasın diye dua ediyorum ben ama kapanck. yoksa sıkıntı olacak bizim yazın buluşmamız ama bakalım çalıştığı yerde işe alcak beni inşallah :)

Orası öyle canım ama yine de ne heveslerle yattım kalktım biletimi fln da sevgilim alcaktı
Yazın görüşeceğiz artık 3 ay daha sabır
Senin içinde hayırlısını diliyorum canım, 7/24 beraber olursunuz ozmn daha ne olsun aman bıkmayın birbirinizden

çok haklısın canım çok heveslenmişsindir. 3 ay heemncik gelip geçer canım sıkma canını. her sevgilililer gibi bizde çok şey atlattık canım. geçmişteki anılarımızdan mı bilmiyorum kıymetimizi iyi biliyoruz ama birazcık onun poposu kalkıyor ama geri iniyor şuan işi bekliyorum dua etmeye başlıcam iş içinn :)bide abisnin asker eğlencesi var oraya gitmeye niyetim var. tulum giymek istiyorum aldım hatta ama gidemezsem oturup ağlarımmm bakalım görcez neler olck :)

bu olay sizin için normal bir durumsa ve o insanla evlenecekseniz neden ailelerden gizliyorsunuz? burda yargılama niyetim kesinlikle yok ama bence siz kendinizi bu konuda sorgulamalısınız. gizli yapmak istiyorsunuz çünkü sizin aileniz veya onun ailesi ya da her ikisi bunu normal karşılamayacak, karşılamış gibi görünse bile özellikle onun ailesi tarafından bu ilerde senin için eksi bir puan olacaktır. rahat rahat kal veya kalma deme hakkı tabiki bende yok ama fikirlerimizi merak ediyorsan insanlar düğün günü bile ayrılabiliyor. şimdi biz bir şey yapmayacağız gibi masumluk yapma kendine karşı. diyelim ki sen yapmadın peki nişanlın ? ateşle barut yanyana durur mu, hadi durur belki ama belki. kesinlikle bir şey olmaz deme. nişanlınla şu an çok iyi çok mutlusundur, ama ilerde yanlış tercih yaptığını düşünüp evlenmekten vazgeçebilirsin ve bu vazgeçme durumunda karar verirken geçirdiğin gece veya geceler, yaşadığın şeyler çok etkili olur. ben isterim ki eşinle gerçekten sevdiğin mutlu olacağın için evlen, mecbur kaldığı için evlenen binlerce kız var. belki örnekler çok geniş olmuş olabilir ama bunlar hayatın gerçekleri. ayrıca şunu da eklemek isterim; erkekler kız arkadaşı ve nişanlısıyla birlikte gece geçirmeyi ço ister, bunun tamamı duygusal bir gece olması niyetini taşımaz. eğer cinsel anlamda küçük de olsa birşeyler yaşarsak kız benden daha zor vazgeçebilir diye kendini güvenceye alırlar. bu aşamadan sonra da ilişkiniz senin için sıkıntıya girer. kimse kaybetme korkusu olmayan bir erkekle birlikte olmaz. sakın yanlış anlama ben sadece genel açıdan yardım almak istediğin konunun bugünü ve yarınına bakmak istedim objektif bir gözle. karar elbette senin

çok geç cevapladım işine yaramayacak biliyorum ama belki bi başkasının işine yarar senin ailen ve nişanlının ailesi senin nişanlını 1 haftalık şehir dışında bilsin sende 1haftanın son gününde yani 7. günde arkadaşında kal

sevgiliyken uzuun bir süre beraber yaşadık sonra farklı şehre gitmek zorunda kaldı haftasonları görüşebildik şimdi nişanlıyız haftasonu aile saadetleri yaşamaktan başbaşa kalamaz oldukühühühühüüüü:) neyseki 2 ay sonra evleneceğiz ama 1 sene falan olsa sanırım bu aile saadetlerine tahammül edemezdim:) insan nişanlıyken daha rahat edeceğine daha fazla sıkıntı çekmeye başlıyoruz:)arkadaşımda kalıcam deyin aileler bir araya geldiğinde bunu konuşmaz bence:)

ah ah nişanlıyken bizde yapmıştık kaçamak. hemde başka şehire gitmiştik. benim eğitimim vardı onun ise oturduğumuz ilin başka bir ilçesinde bayi görüşmesi :))) ailelere böyle dedik ama benim gerçekten eğitimim vardı sabahın köründe uyanıp eğitime gitmiştim

bide bu konuda kuzenlerim çok şanslıydı biz evlendikten sonra kuzenler hep bana geliyo diye çıkarlardı evden. bende açık vermezdim tabii.

Son düzenleme:
heleki birlikte yaşarken tüm zamanınızı sadece ikiniz geçirirken sonrası ne kadar kötü değilmi şansınız varış çok az kalmış :) allah bir yastıkta kocatsın inşallah

cııııkkk bu olmaz :) o bir hafta boyunca nişanlım evi mahfederr :)

tabikiiii eğer gerçekleştirebilirsek biz bunu anlatacağıımm.bizim için zor bşy değil aslında ama ailelerin anlama riskini göze almak istemiyoruz.

annen her hafta olduğu halde hala buna izin verip inanıyorsa takdir ettim vallahi :) her hafta kalmayın bence boşver sen şunları 15 güne fln çıkart iyice özlesin bi seni :)

canım benim ne kadar neşelisin sen öyle allah neşeni arttırsın :) lise öğrencisisin sanırım , yanlış anlama beni ama çok garip geldi bana.çok rahatsınız valla.

seni üzmek istemiyorum ama yapmak istediginiz cok yanlis bence. kendi kizin olsa onun senin yapmak istedigini yapmasini istermiydin. bence istemezdin. cünkü nice nice kizlar varki, nisanlisiyla bir gece geciriyorlar dügüne az kala da ayriliyorlar. olan yine kiza oluyor. bence evlenene kadar zinaya sebeb olacak seylere hic kalkisma. umarim seni üzmemisimdir.

seni üzmek istemiyorum ama yapmak istediginiz cok yanlis bence. kendi kizin olsa onun senin yapmak istedigini yapmasini istermiydin. bence istemezdin. cünkü nice nice kizlar varki, nisanlisiyla bir gece geciriyorlar dügüne az kala da ayriliyorlar. olan yine kiza oluyor. bence evlenene kadar zinaya sebeb olacak seylere hic kalkisma. umarim seni üzmemisimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…