koptummm puahahah gözümden yaş geldi
demek ki herkes ölçü almaya gitmiş
Sevdiğinle geçirdiğin kaçamak gecenin tadı hiç birşey de yok
başarabilirsek anlatırım size kızlar nasıl yaptık ne dedik fln...dualarınız bizimle olsun ama
başarabilirsek anlatırım size kızlar nasıl yaptık ne dedik fln...dualarınız bizimle olsun ama
Bu kadar yorumun üstüne siz de bir ölçü alırsınız artık
Kızın niyeti normaldi, biz bozduk niyetini yemin ederim
yazacaktım bende hadi dedim insanları suçlamayayım :) kalsakmı kalmasakmı diye tereddütteydik iyice gaza geldim kalacağız uleyynn
süper yalanlar bulurum ben senin için eğer nişanlı değilseniz ama :)
ahh ahh
bence aileler bir araya gelince sizin hangi gece nerde kaldığınızı konuşmayacaklardır
yine de garanti olması açısından o geceden uzun bi süre sonra aileleri bir araya getirin
gerçi bilemiyorum sık sık görüşüyolar mı
eğer öyle değilse unuturlar zaten o zamana kadar
ben de sevgilim bana evlenme teklif ettiği gece kalmıştım onda..ailem de iş için bi yemeğe gittim ve turistik bi yer olduğu için yatılı kaldık arkadaşlarla diye biliyolardı
hani foto çekmedin mi ya da nasıl geçti diye sorcaklardı baya ama allahtan evlenme teklifine denk gelmişti o baskın çıkmıştı unutuldu benim o gece eve gelmemiş olmam
bu aralar yine bi düşüncem var ama yemiyo pekbiraz daha zaman geçsin bakalım icraata geçircem kısmetse
ben şeyi anlamadım neden ölçü almak diye bir bahaneniz vardıki istediğiniz zaman girip çıkamıyormuydunuz evinize
Nişanlı değilim cıks
Aynı şehirde bile değilim ama 3,5 ay sonrası için de yapabilirsin planlar yalanlar...
Kal anam kal
Nişandan sonra gözler üstünüzde olacak düğün hazırlığı derken çok başbaşa da kalamazsınız şimdi siz.
ewden rahat cıkıoduk ta kımse nere gdıosnuz demıodu zaten son 1 ay
ama bızım bına residence resepsıyondakılerı artık babamlar falan tanımıstı
ewın bos bızım nısanlı oldgumuzu bılıodu adamlar e bızde ordan gecerken olcu alıcaz metrenız varmı falan dıoduk alıoduk bı mtre ölc babam ölc
ewden rahat cıkıoduk ta kımse nere gdıosnuz demıodu zaten son 1 ay
ama bızım bına residence resepsıyondakılerı artık babamlar falan tanımıstı
ewın bos bızım nısanlı oldgumuzu bılıodu adamlar e bızde ordan gecerken olcu alıcaz metrenız varmı falan dıoduk alıoduk bı mtre ölc babam ölc
valla bana da bulabilirsiniz yalanlar kızlar o zaman
onda kalıyorum dediğim arkadaşım da evlenip gidiyo he artık onda kalıyorum da diyemem ya da şöyle derim eşi şehirdışına çıktı biz de yalnız bırakmamak için onda kalcaz diğer kızlarlatabi bu uzun süre sonrası için
yakın zaman için bulayım ben bi tane nişana kadar
ay ilahibayıldım yorumlarına Allah neşeni artırsın
çok gülüdrdün bni yaaa alemsin :)))
Bence aileleriniz şıp diye anlar..Bir arkadaşımda kalıcam dediğinizde nişanlınızın de evde olup olmadığını ya da o kalıcam dediğiniz arkadaşınızın telefonunu vs istemezler mi ? Diyelim arkadaşınızı tembihlediniz ararlarsa söylersin dediniz..O sırada arkadaşınızı aradılar diyelim,sizi istediler..Arkadaşınız da şu an wc de vs diyecek mesela..Ama bir kaç kez aynı şey olursa ?? Şüphe duyarlar kanımca....En azından anne olarak ben kesin şüphe duyardım...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?