nişanlımla baş başa kalabilmek için yardımınızı istiyorum kızlarrr!

Sevdiğinle geçirdiğin kaçamak gecenin tadı hiç birşey de yok

Son düzenleme:
başarabilirsek anlatırım size kızlar nasıl yaptık ne dedik fln...dualarınız bizimle olsun ama

Bu kadar yorumun üstüne siz de bir ölçü alırsınız artık

Kızın niyeti normaldi, biz bozduk niyetini yemin ederim

ahh ahh
bence aileler bir araya gelince sizin hangi gece nerde kaldığınızı konuşmayacaklardır
yine de garanti olması açısından o geceden uzun bi süre sonra aileleri bir araya getirin
gerçi bilemiyorum sık sık görüşüyolar mı
eğer öyle değilse unuturlar zaten o zamana kadar

ben de sevgilim bana evlenme teklif ettiği gece kalmıştım onda..ailem de iş için bi yemeğe gittim ve turistik bi yer olduğu için yatılı kaldık arkadaşlarla diye biliyolardı
hani foto çekmedin mi ya da nasıl geçti diye sorcaklardı baya ama allahtan evlenme teklifine denk gelmişti o baskın çıkmıştı unutuldu benim o gece eve gelmemiş olmam
bu aralar yine bi düşüncem var ama yemiyo pek biraz daha zaman geçsin bakalım icraata geçircem kısmetse

Arkadaşımda kalcgm yalanını çoğumuz söylemişizdir:) Bende yapmıştım bunu 1 kere denemede yarar var :)

yazacaktım bende hadi dedim insanları suçlamayayım :) kalsakmı kalmasakmı diye tereddütteydik iyice gaza geldim kalacağız uleyynn

Kalmak mühimmm değil yeğeeeeen....

Önemli olannnnnnnn .... Söyleyemem yok devamını söylemeyim

süper yalanlar bulurum ben senin için eğer nişanlı değilseniz ama :)

Nişanlı değilim cıks
Aynı şehirde bile değilim ama 3,5 ay sonrası için de yapabilirsin planlar yalanlar...

Kal anam kal
Nişandan sonra gözler üstünüzde olacak düğün hazırlığı derken çok başbaşa da kalamazsınız şimdi siz.

ben şeyi anlamadım neden ölçü almak diye bir bahaneniz vardıki istediğiniz zaman girip çıkamıyormuydunuz evinize

ewden rahat cıkıoduk ta kımse nere gdıosnuz demıodu zaten son 1 ay
ama bızım bına residence resepsıyondakılerı artık babamlar falan tanımıstı
ewın bos bızım nısanlı oldgumuzu bılıodu adamlar e bızde ordan gecerken olcu alıcaz metrenız varmı falan dıoduk alıoduk bı mtre ölc babam ölc

valla bana da bulabilirsiniz yalanlar kızlar o zaman
onda kalıyorum dediğim arkadaşım da evlenip gidiyo he artık onda kalıyorum da diyemem ya da şöyle derim eşi şehirdışına çıktı biz de yalnız bırakmamak için onda kalcaz diğer kızlarla tabi bu uzun süre sonrası için
yakın zaman için bulayım ben bi tane nişana kadar

ay ilahi bayıldım yorumlarına Allah neşeni artırsın

çok gülüdrdün bni yaaa alemsin :)))

iş yerı uludaga gotruyor annecıgım
yahut okut bılmem nereye gotruyor annecıgım hemıde ucretsız
gıdeyım bnde cok bunaldım zaten nısanlımlada kavga ettım seytan gorsun yuzunu vs vs

Sizin bahsettiğiniz durumla konu sahibinin durumu arasındaki tek fark konu sahibinin ilkokul öğrencisi olmaması herhalde

Ne yaptınız allahaşkına? Yetişkin, nişanlı bir genç kadın sözkonusu. Yalnız başına yurtdışına dahi çıkmış. . .

Ailesi gideceği arkadaşlarının telefonunu isteyecek, bir de orda olup olmadığını denemek için birkaç defa arayacak öyle mi?

Böyle birşey bana yapılsa kıyametleri koparırdım herhalde.

Onları arkanızdan iş çevirmeye teşvik etmek istemiyorsanız, siz de çocuklarınıza bunu asla yapmayın bence.

....

Konu sahibi,

Birinizin önceden yaptığı bir planı olur, birinizi de son anda arkadaşı davet eder. Bu kadar zor olmamalı bunu ayarlamak.

Aileler her gün birbirini arayıp sizin ve nişanlınızın evde olup olmadığınızı kontrol etmiyor herhalde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…