- 1 Haziran 2019
- 219
- 195
- 103
- 33
- Konu Sahibi Derbeder10
-
Aynen canim ben yine ortak alalım dedim zora kosmadım yaniBence siz oldukça düşünceli davranmışsınız. Geri kalan iki parça eşyayı da alıverin bi zahmet.
Aynen canim fazla ozverı gercekten iyi degilmısBence fazlasıyla anlayış göstermişsin o da anlayışının sınırlarını zorluyor.
Ya bilmiyorum ama bana inandırıcı gelmedi. Erkek tarafı ayrıldığı kızı suçlamayı çok sever.Sen onları kullan diye öyle söylemiş olabilirler.Onları da o almıs herseyı kendi almıs kız nısanlanırken bı pantolon gomlek almıs hepsi bu
Yok canım bizim burada herseyı erkek yapar zatenYa bilmiyorum ama bana inandırıcı gelmedi. Erkek tarafı ayrıldığı kızı suçlamayı çok sever.Sen onları kullan diye öyle söylemiş olabilirler.
Acaba ekonomik olarak çok sıkıştı da mı böyle aşırı tepki verdi? Dediğinize göre maaşı da gayet iyi aslında ama bilemedim. Belki borçlardan dolayı önceden yaptığı şeyleri yapamıyor, aldığı şeyleri alamıyorsa fazla bunalmış olabilir. Tabii ki yine de kendisi haksız bana göre. Bence siz hiç iletişim kurmayın, ondan bekleyin. Belki biraz zaman geçince yumuşar.Aynen canim ben yine ortak alalım dedim zora kosmadım yani
E o zaman yapsınlar hiç acıma. Valla öyle anlayışlı olanın kıymeti bilinmiyor. Ya bu arada orası neresi, oradan bir damat mı bulsakYok canım bizim burada herseyı erkek yapar zaten
Var canım durumu olmasa da evlenmeye kalkmaz herhalde bide ben tanıstıgımda istemedim cunku benim oyle bı ılıskım olmadı nısanlısından ayrılınca dedim yok olmasın bide dugun den ayrılınca unutamaz falan dedim kendi bana sana neler yapıcam herkes ımrencek sana bilmem ne neler neler hersey lafta sozdeO eşyalarda eski anilar ve negatif yüklü enerjiler var , ben olsam ben de istemem bana ne gitsin satsin üstüne azıcık daha katsın yeni alın beraberce hiç hoşuma gitmez şahsen bı kadın olarak.. bugün buna tamam derseniz yarın başka turlusunu de kabul ettirmeye çalışır durumu olmasa anlarım ama durumu da varmış
Canim gercekten o kadar bunaldım ve kırıldım kı kurmam zaten ıletısımAcaba ekonomik olarak çok sıkıştı da mı böyle aşırı tepki verdi? Dediğinize göre maaşı da gayet iyi aslında ama bilemedim. Belki borçlardan dolayı önceden yaptığı şeyleri yapamıyor, aldığı şeyleri alamıyorsa fazla bunalmış olabilir. Tabii ki yine de kendisi haksız bana göre. Bence siz hiç iletişim kurmayın, ondan bekleyin. Belki biraz zaman geçince yumuşar.
Dogu tarafinda herseyi erkek yapar. nisan ve kına gecesini de. Ayni zamanda gaziantep adana hatayda falanda erkek yaparE o zaman yapsınlar hiç acıma. Valla öyle anlayışlı olanın kıymeti bilinmiyor. Ya bu arada orası neresi, oradan bir damat mı bulsak
Aynen canım erkek yapıyo ama iste ben yine de ortak olsun dedim kıymet bilinmez nisanı falan herseyı erkek yapar ben dedim masraf olmasın evde yaparım herseyı kendim hazırladım elbiseyi bile normal bısey aldım Nisan elbisesi gibi 2 bin 3 binlık olanlardan almadımDogu tarafinda herseyi erkek yapar. nisan ve kına gecesini de. Ayni zamanda gaziantep adana hatayda falanda erkek yapar
Dogu tarafinda herseyi erkek yapar. nisan ve kına gecesini de. Ayni zamanda gaziantep adana hatayda falanda erkek yapar
İşte her şey bir sınav hakkıyla işin içinden çıkarsanız zaten evliliğe de iyi yansır eksiyi artiyi bu süreçte görürsünüz olay kapansa dahi söylenen sözler yaklaşım tarzı üslup ilerde siz evliyken nasıl davranacak onu da gösterir çünkü şu an ne kadar yakın olsanız da evlilikteki gibi olmaz evlenince insan yüz göz oluyorVar canım durumu olmasa da evlenmeye kalkmaz herhalde bide ben tanıstıgımda istemedim cunku benim oyle bı ılıskım olmadı nısanlısından ayrılınca dedim yok olmasın bide dugun den ayrılınca unutamaz falan dedim kendi bana sana neler yapıcam herkes ımrencek sana bilmem ne neler neler hersey lafta sozde
Canım iste cok kararsızım yani devam etmek istiyor muyum onu bile bilmiyorumİşte her şey bir sınav hakkıyla işin içinden çıkarsanız zaten evliliğe de iyi yansır eksiyi artiyi bu süreçte görürsünüz olay kapansa dahi söylenen sözler yaklaşım tarzı üslup ilerde siz evliyken nasıl davranacak onu da gösterir çünkü şu an ne kadar yakın olsanız da evlilikteki gibi olmaz evlenince insan yüz göz oluyor
Iyi de giden kız niye bıraksın ki eşyalarınıYa bilmiyorum ama bana inandırıcı gelmedi. Erkek tarafı ayrıldığı kızı suçlamayı çok sever.Sen onları kullan diye öyle söylemiş olabilirler.
Bu klasik erkek söylemi galiba. Eski nişanlım da bana her şey dört dörtlük olacak demişti. Ama ben her şeyi zorla yaptırmıştım. Ona kalsa her şeyin en dandik, ucuzunu alıp koyardık.Var canım durumu olmasa da evlenmeye kalkmaz herhalde bide ben tanıstıgımda istemedim cunku benim oyle bı ılıskım olmadı nısanlısından ayrılınca dedim yok olmasın bide dugun den ayrılınca unutamaz falan dedim kendi bana sana neler yapıcam herkes ımrencek sana bilmem ne neler neler hersey lafta sozde
Ne bileyim, kavga gürültü olmuştur. Kız da çeyizi de olsa gelip almamıştır. Aynısı başıma geldi de oradan tahmin ettim.Iyi de giden kız niye bıraksın ki eşyalarını
Dikkatli olun iyi analiz edin mutsuz sıkıntılı bir evliliktense ayrılıp bı sure acı çekmek daha basit bana göre. Aşk er ya da geç bitiveriyor saygı ilgi baki. En başta yoksa sonra da mümkün değil kimse evlenince değişmiyor daha kötü oluyor yarın öbür gün ya bu perde eskidi değiştirelim dediginizde de nesi var perde işte diyebilir ..Canım iste cok kararsızım yani devam etmek istiyor muyum onu bile bilmiyorum
Yok canım yapcan etcen diyen yaranıyo dıger kıza buyuk Nisan yapmıslar dogum gunu ozel gunlerınde hep gelmıs benim ne dogum gunumde geldi ne mezuniyetımde ben bunlara bile anlayışlı davrandımBu klasik erkek söylemi galiba. Eski nişanlım da bana her şey dört dörtlük olacak demişti. Ama ben her şeyi zorla yaptırmıştım. Ona kalsa her şeyin en dandik, ucuzunu alıp koyardık.
Senin gibi böyle sade aile arasında bir nişan yaptım. Öyle abartıya kaçmadım hiçbir şeyde. Kıymeti bilindik mi? Hayır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?