- 1 Haziran 2019
- 219
- 195
- 103
- 33
- Konu Sahibi Derbeder10
-
Kullanmaz tabıkıı canımAy sizin konunuzu görünce kaynimda nisandan döndü.butun eşyalar alınmıştı.simdi boş evde bekletiyorlar.eger bir gelin adayı olursa bakalım neler olacak.kullanmak istememek de haklı.
Hayır ben ona kızmıyorum herseye parası var gercekten babasına araba aldı emekli etti amcasına televizyon aldı ona onu yaptı buna bunu yaptı diyorum ya herseye herkese parası var annesi de babası da hem calısıyo hem emekli ama fitre parasına kadar bu oder odesın ben asla odeme yada ode bısey demem ailesi sonucta ama parası olmayan insan bunları yapamazDikkatli olun iyi analiz edin mutsuz sıkıntılı bir evliliktense ayrılıp bı sure acı çekmek daha basit bana göre. Aşk er ya da geç bitiveriyor saygı ilgi baki. En başta yoksa sonra da mümkün değil kimse evlenince değişmiyor daha kötü oluyor yarın öbür gün ya bu perde eskidi değiştirelim dediginizde de nesi var perde işte diyebilir ..
Sana tek tavsiyemonu iyice tanı, olayları iyi analiz et. Evlilik kararı çok önemli. Düzelir diye düşünme, evlenince bunların iki katı fazla sorun yaşayabilirsiniz. Dur bakalım şimdi sen köşeme çekil, nasıl davranacak izle. Geçmişin acısını senden çıkarmasına izin verme. Keşke en baştan tek çöp dahi kullanmayı kabul etmeseydin. Bir kez anlayış gösterince devamı geliyor. Sen de eminim ki yazıktır, ziyandır diye vicdanlı düşündüm ama kıymetsiz olan sen oluyorsun.Yok canım yapcan etcen diyen yaranıyo dıger kıza buyuk Nisan yapmıslar dogum gunu ozel gunlerınde hep gelmıs benim ne dogum gunumde geldi ne mezuniyetımde ben bunlara bile anlayışlı davrandım
Aynen öyle kararlı olun gitsin değiştirsin .Hayır ben ona kızmıyorum herseye parası var gercekten babasına araba aldı emekli etti amcasına televizyon aldı ona onu yaptı buna bunu yaptı diyorum ya herseye herkese parası var annesi de babası da hem calısıyo hem emekli ama fitre parasına kadar bu oder odesın ben asla odeme yada ode bısey demem ailesi sonucta ama parası olmayan insan bunları yapamaz
Sana tek tavsiyem onu iyice tanı, olayları iyi analiz et. Evlilik kararı çok önemli. Düzelir diye düşünme, evlenince bunların iki katı fazla sorun yaşayabilirsiniz. Dur bakalım şimdi sen köşene çekil, o nasıl davranacak izle. Geçmişin acısını senden çıkarmasına izin verme. Keşke en baştan tek çöp dahi kullanmayı kabul etmeseydin. Bir kez anlayış gösterince devamı geliyor. Sen de eminim ki yazıktır, ziyandır diye vicdanlı düşündün ama kıymetsiz olan sen oluyorsun.
Aynen öyle kararlı olun gitsin değiştirsinHayır ben ona kızmıyorum herseye parası var gercekten babasına araba aldı emekli etti amcasına televizyon aldı ona onu yaptı buna bunu yaptı diyorum ya herseye herkese parası var annesi de babası da hem calısıyo hem emekli ama fitre parasına kadar bu oder odesın ben asla odeme yada ode bısey demem ailesi sonucta ama parası olmayan insan bunları yapamaz
Cevaplar karıştı pardonAynen öyle kararlı olun gitsin değiştirsin .
Çok yüz vermissiniz. Ben de evlenirken makul zora sokmak istemedim. Ama isteyecegimi de istedim.erkek biraz terlesin düğünde sizi seviyor istiyosa her şeye katlanır.ben eşimin canına okumustum vallaHayır ben ona kızmıyorum herseye parası var gercekten babasına araba aldı emekli etti amcasına televizyon aldı ona onu yaptı buna bunu yaptı diyorum ya herseye herkese parası var annesi de babası da hem calısıyo hem emekli ama fitre parasına kadar bu oder odesın ben asla odeme yada ode bısey demem ailesi sonucta ama parası olmayan insan bunları yapamaz
Aynen canım zora sokmıyım sonucta esim olacak ilerde onun parası benim param dedim ama nerdeSana tek tavsiyemonu iyice tanı, olayları iyi analiz et. Evlilik kararı çok önemli. Düzelir diye düşünme, evlenince bunların iki katı fazla sorun yaşayabilirsiniz. Dur bakalım şimdi sen köşeme çekil, nasıl davranacak izle. Geçmişin acısını senden çıkarmasına izin verme. Keşke en baştan tek çöp dahi kullanmayı kabul etmeseydin. Bir kez anlayış gösterince devamı geliyor. Sen de eminim ki yazıktır, ziyandır diye vicdanlı düşündüm ama kıymetsiz olan sen oluyorsun.
Çok yüz vermissiniz. Ben de evlenirken makul zora sokmak istemedim. Ama isteyecegimi de istedim.erkek biraz terlesin düğünde sizi seviyor istiyosa her şeye katlanır.ben eşimin canına okumustum valla
Eski nişanlısı ile ayrılık nedeni neymiş? Ayrılık evlilik arefesinde olduğunu göre büyük bir şey olmalı.Sevseydi arama beni demezdi herhalde orta yolu bulunur derdi hallederiz herseyın bı cozumu vardır elbet derdi
Benımkı ayrılmış canım guvenmıyomus kız hala eski nısanlısının fotolarını saklıyomus bide buna eski nısanlısının ismiyle hitap edip duruyomus ıcıne suphe dusmus ayrılmıs kız bara falan gıdıyomus bu uzakta olunca bılmıyomus da telefonunu kurcalarken fotoları falan gormus mesajları telefon gorusmelerını falan yakalamış sonra isteEski nişanlısı ile ayrılık nedeni neymiş? Ayrılık evlilik arefesinde olduğunu göre büyük bir şey olmalı.
Evet gercekten yazık diyordum eskiden ama simdi hıc acımıyorum valla baktım benden Baska herkese deger veriyo baktım ki benden Baska herkese parası var ben ondan hıcbısey istemedim sadece yeni mobilyalar istedim beyaz esyaları kullanıcamı onceden de belirttim zaten yatak odasını da misafir yatak odası yapalım annengıl gelir kalırlar dedim annen gelmesin kalmasın demedim hatta onlar İcin oda hazırlayalım dedim daha ne yapayım sızceAlinmis, kullanilmamis ve depoda duran esyalar sadece. Esyalara bu kadar anlam yuklemeseniz mi sanki? Paketinde duran beyaz esyayla gecmise baglanacagini dusunuyorsaniz, hele ki sogumaktan bahsediyorsanir ne denir bilemedim. Hele ki bu zamanda.. yazik degil mi nisanliniza? Dandik bir buzdolabinin fiyati olmus 4.000 TL.
Seviyorsa arasın orta yolu bulsun canım tek kotu kelime kullanmadım yemin ederim ki hatta sustum sadece dinledim canim orta yolu bulalım deseydi o zaman tamam alalım ucuz olsun ama durumum yok deseydi o zaman ben anlayışsız bir insan degılım ki canım ki basta kabul ettı herkes bana imrenerek bakıcaktı sozdeValla ben eşimin bekarken kullandığı eşyaların olduğu eve gelin geldim.Sadece yatak odasını aldık.Parası yoktu.Ama zamanla herşeyi yeniledikeşyalar kullanmış olsa anlarım ama sonuçta hepsi sıfır.Belki kendi zevkinize göre olsun istiyorsunuz haklı olarak.Ama seviyorsanız birbirinizi bu sebepten ayrılmayın.
Bazen iyi niyet gerçekten işe yaramıyor...Aynen canım erkek yapıyo ama iste ben yine de ortak olsun dedim kıymet bilinmez nisanı falan herseyı erkek yapar ben dedim masraf olmasın evde yaparım herseyı kendim hazırladım elbiseyi bile normal bısey aldım Nisan elbisesi gibi 2 bin 3 binlık olanlardan almadım
Yok yaramıyor gercektenBazen iyi niyet gerçekten işe yaramıyor...
Dur bakalim arayacak mi beyefendiYok yaramıyor gercekten
Tatlım bu dediklerine tamamen inandın mı? Erkekle hep ayrıldıkları kişileri karalıyo nedense benim suçum vardı kız beni terketti diyecek değil ya. Bence bu konunun üstüne daha fazla düş, nişandan düğünden dönülüyorsa ortada problemli bi kişilik vardır yoksa herkes bi şekilde orta yolu bulup ilerler. Eşya konusuna da önce istediğin gibi olsun diyip sonradan şekil değiştirmesi sözünü tutamayan empati yapamayan biri olduğunu gösterir. Soru işaretlerinde haklısın es geçme.Benımkı ayrılmış canım guvenmıyomus kız hala eski nısanlısının fotolarını saklıyomus bide buna eski nısanlısının ismiyle hitap edip duruyomus ıcıne suphe dusmus ayrılmıs kız bara falan gıdıyomus bu uzakta olunca bılmıyomus da telefonunu kurcalarken fotoları falan gormus mesajları telefon gorusmelerını falan yakalamış sonra iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?