Nişanlımla esya kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır ben ona kızmıyorum herseye parası var gercekten babasına araba aldı emekli etti amcasına televizyon aldı ona onu yaptı buna bunu yaptı diyorum ya herseye herkese parası var annesi de babası da hem calısıyo hem emekli ama fitre parasına kadar bu oder odesın ben asla odeme yada ode bısey demem ailesi sonucta ama parası olmayan insan bunları yapamaz

Yok canım yapcan etcen diyen yaranıyo dıger kıza buyuk Nisan yapmıslar dogum gunu ozel gunlerınde hep gelmıs benim ne dogum gunumde geldi ne mezuniyetımde ben bunlara bile anlayışlı davrandım
Sana tek tavsiyemonu iyice tanı, olayları iyi analiz et. Evlilik kararı çok önemli. Düzelir diye düşünme, evlenince bunların iki katı fazla sorun yaşayabilirsiniz. Dur bakalım şimdi sen köşeme çekil, nasıl davranacak izle. Geçmişin acısını senden çıkarmasına izin verme. Keşke en baştan tek çöp dahi kullanmayı kabul etmeseydin. Bir kez anlayış gösterince devamı geliyor. Sen de eminim ki yazıktır, ziyandır diye vicdanlı düşündüm ama kıymetsiz olan sen oluyorsun.

Aynen öyle kararlı olun gitsin değiştirsin .

Aynen öyle kararlı olun gitsin değiştirsin
Aynen öyle kararlı olun gitsin değiştirsin .
Cevaplar karıştı pardon

Çok yüz vermissiniz. Ben de evlenirken makul zora sokmak istemedim. Ama isteyecegimi de istedim.erkek biraz terlesin düğünde sizi seviyor istiyosa her şeye katlanır.ben eşimin canına okumustum valla

Aynen canım zora sokmıyım sonucta esim olacak ilerde onun parası benim param dedim ama nerde

Çok yüz vermissiniz. Ben de evlenirken makul zora sokmak istemedim. Ama isteyecegimi de istedim.erkek biraz terlesin düğünde sizi seviyor istiyosa her şeye katlanır.ben eşimin canına okumustum valla
Sevseydi arama beni demezdi herhalde orta yolu bulunur derdi hallederiz herseyın bı cozumu vardır elbet derdi

Alinmis, kullanilmamis ve depoda duran esyalar sadece. Esyalara bu kadar anlam yuklemeseniz mi sanki? Paketinde duran beyaz esyayla gecmise baglanacagini dusunuyorsaniz, hele ki sogumaktan bahsediyorsanir ne denir bilemedim. Hele ki bu zamanda.. yazik degil mi nisanliniza? Dandik bir buzdolabinin fiyati olmus 4.000 TL.

BEyaz eşyayı kullanın en azından niye yeni alınıyor anlamadım. Ben olsam yatak odasını değişirim sadece zira eşyanın gözümde zerre kıymeti yok.

Valla ben eşimin bekarken kullandığı eşyaların olduğu eve gelin geldim.Sadece yatak odasını aldık.Parası yoktu.Ama zamanla herşeyi yeniledik eşyalar kullanmış olsa anlarım ama sonuçta hepsi sıfır.Belki kendi zevkinize göre olsun istiyorsunuz haklı olarak.Ama seviyorsanız birbirinizi bu sebepten ayrılmayın.

Eski nişanlısı ile ayrılık nedeni neymiş? Ayrılık evlilik arefesinde olduğunu göre büyük bir şey olmalı.
Benımkı ayrılmış canım guvenmıyomus kız hala eski nısanlısının fotolarını saklıyomus bide buna eski nısanlısının ismiyle hitap edip duruyomus ıcıne suphe dusmus ayrılmıs kız bara falan gıdıyomus bu uzakta olunca bılmıyomus da telefonunu kurcalarken fotoları falan gormus mesajları telefon gorusmelerını falan yakalamış sonra iste

Evet gercekten yazık diyordum eskiden ama simdi hıc acımıyorum valla baktım benden Baska herkese deger veriyo baktım ki benden Baska herkese parası var ben ondan hıcbısey istemedim sadece yeni mobilyalar istedim beyaz esyaları kullanıcamı onceden de belirttim zaten yatak odasını da misafir yatak odası yapalım annengıl gelir kalırlar dedim annen gelmesin kalmasın demedim hatta onlar İcin oda hazırlayalım dedim daha ne yapayım sızce

Seviyorsa arasın orta yolu bulsun canım tek kotu kelime kullanmadım yemin ederim ki hatta sustum sadece dinledim canim orta yolu bulalım deseydi o zaman tamam alalım ucuz olsun ama durumum yok deseydi o zaman ben anlayışsız bir insan degılım ki canım ki basta kabul ettı herkes bana imrenerek bakıcaktı sozde

Bazen iyi niyet gerçekten işe yaramıyor...

Tatlım bu dediklerine tamamen inandın mı? Erkekle hep ayrıldıkları kişileri karalıyo nedense benim suçum vardı kız beni terketti diyecek değil ya. Bence bu konunun üstüne daha fazla düş, nişandan düğünden dönülüyorsa ortada problemli bi kişilik vardır yoksa herkes bi şekilde orta yolu bulup ilerler. Eşya konusuna da önce istediğin gibi olsun diyip sonradan şekil değiştirmesi sözünü tutamayan empati yapamayan biri olduğunu gösterir. Soru işaretlerinde haklısın es geçme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…