- 1 Haziran 2019
- 219
- 195
- 103
- 33
- Konu Sahibi Derbeder10
-
İste koskoca adam aklı basmıyor mu esyaları bana kakalıcakEşyalı apart tutsun ,
Bekara göre 1+1 vs.
Evlenince yenilerini evinize döşersiniz.
Yarı yarıya alalım diyor ya neyi anlamıyorsunuz kadın her yere yazdı tüm alınması gerekenleri yari yarıya alalım diyorYatak odasını kız alır zaten
Beyaz eşyayı da
Ama almıyorsan beyaz eşyayı kullan
Bi oturma grubu alırsınız yeni
Yatak odasını sen almıcan mı
ıyi de evde oturmayacak, üstüne bir de evlilik sürecinde her ay onun kredisini ödeyecek, hem de ev kirası. Ama ters düşerse o ev evlilikten önce alındığı için sadece adamın olacak. Bunu diyordumEvde hakki olmayacak diye dusunmuyorum ben,o evde konu sahibi de oturacak,bu da evlilik suresince maddi menfaat saglamak oluyor bir yerde. Kira odemeyecek.
Ya bazıları böyle şeylere değer veriyor olay ondan kaynaklı şahsen bende kullanmak istemem .Valla ben mi cok saf salagim bilmiyorum.
Yeni esya alip aldirip bir suru masraf yapmaktansa olan esyayi kullanirdim. Paaya da ya dunyayi gezerdim ya araba alirsim ne bileyim.
o zaman gidin bi yatak 2 kanepe alın. Onu kullansın yani. Ben hak verdim sana. O kızın begendigi yatak odasını da kullanma bir zahmet hakkindirYanı soyle soyluyım beyaz esyaları kullancam zaten iste tabak catallarıda gunluk kullanayım misafiri de kendim alayım dedim ama ben bu durumda ona esya alıp al kullan diyemem dugun tarihı konusulmadı bısey olmadı
Ya zaten asker adam ne alaka bekar evi döşemek onu anlamadım ben . Tayine gidenler olacak ankaradaya tayini çıkmış tugaydan birileri ile anlaşacak birkaç kişi aynı bekar evine gidip masrafları bölüşecekler 2. El eşya alınır en kötü . Ev döşemek ne alaka acaba yada askeri aparatlar var onlara gider Ordu evinde kalır bu kadar basito zaman gidin bi yatak 2 kanepe alın. Onu kullansın yani. Ben hak verdim sana. O kızın begendigi yatak odasını da kullanma bir zahmet hakkindir
Yarıyarı alalım diyorum suan evlenme surecı yok esya alamam o yuzden diyorum ceyız parasıyla alıcam esyayıSenin eşya almaya durumun yok ama adam hem ev kredisi ödüyor hem de beyaz eşyayı mı alıyor? Ne ala memleket bence adam inşallah seni bırakır .. Eşya yüzünden insan kırandan zaten hayir gelmez..
Aynen canım o bana esyaları goturturup kalsın dedirtecek ama demıcemYa zaten asker adam ne alaka bekar evi döşemek onu anlamadım ben . Tayine gidenler olacak ankaradaya tayini çıkmış tugaydan birileri ile anlaşacak birkaç kişi aynı bekar evine gidip masrafları bölüşecekler 2. El eşya alınır en kötü . Ev döşemek ne alaka acaba yada askeri aparatlar var onlara gider Ordu evinde kalır bu kadar basit
Aynen oyle herkesin hayalleri varo zaman gidin bi yatak 2 kanepe alın. Onu kullansın yani. Ben hak verdim sana. O kızın begendigi yatak odasını da kullanma bir zahmet hakkindir
Aynen yazdım ama anlamakta kararlilar maalesef ben de hepsini adam alsın zaten demiyorumYarı yarıya alalım diyor ya neyi anlamıyorsunuz kadın her yere yazdı tüm alınması gerekenleri yari yarıya alalım diyor
Konu sahibi oturmayacağız tayinimiz başka yere çıktı diyor, menfaat sağlamak da çok tuhaf bir deyim. Ev arkadaşımı bunlar? Karı koca olacaklar.Evde hakki olmayacak diye dusunmuyorum ben,o evde konu sahibi de oturacak,bu da evlilik suresince maddi menfaat saglamak oluyor bir yerde. Kira odemeyecek.
Aynen canım yaranılmıyor dogru dıyosunAyyy bana fenalık geldi. Ne değişik yorumlar yaa. Karar senin, kullanmak istemeyebilirsin. Ama kullansan da zararın olmaz. Eşyaların ne suçu var?
Olaya gelirsek nişanlın eşyaları kabul ettirmeye çalışmış olmayınca şakaya vurmuş. Çeyiz parası ile üstüne düşeni al canım. Gerisini kendi düşünsün. Agzinla kuş tutsan yaranamazsın.
Ben birlik gittiğim için eşya almadım altın aldım onun yerine. Ev peşinatı için eşime verdim. Ama yine yaranamadım.
Bekarkenkı esyayla kızla alınan esya farklı seyler kibir falan degilHiç kullanılmamış eşyalarsa sorun ne anlamadım. Haz kızla aynı evde kalıp kullanılmıs esya olsa ok haklısında. Bu devırde hazır eşya varken vede sıfır gereksız yere neden masraf acıyorsunuz ki.
Bende evlendım. Esım izmirde tek yasadıgı zaman 10 ay once aldıgı beyaz esyaları kullandım. Bende yatak ve yemek odasını ve mutfak malzemelerıni aldım. Sizinki biraz kibir yani.
Eşyalar sıfır değil mi sonuçta. Elyaların suçu ne.Bekarkenkı esyayla kızla alınan esya farklı seyler kibir falan degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?