- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Derbeder10
-
Şimdiden sana bunların hissettirdiyse çok zor ilerler ilişkinizEvet gercekten yazık diyordum eskiden ama simdi hıc acımıyorum valla baktım benden Baska herkese deger veriyo baktım ki benden Baska herkese parası var ben ondan hıcbısey istemedim sadece yeni mobilyalar istedim beyaz esyaları kullanıcamı onceden de belirttim zaten yatak odasını da misafir yatak odası yapalım annengıl gelir kalırlar dedim annen gelmesin kalmasın demedim hatta onlar İcin oda hazırlayalım dedim daha ne yapayım sızce
Aynen canım aramazsa aramasın ya ben cok dusundum de gercekten sevse boyle yapmazdıDur bakalim arayacak mi beyefendi
Maasi gayet iyi. Madem herkese parasi var efelenecegi kisi sen degilsin
Millet neler neler yapiyor yani bir yatak odasi bi koltuk icin yaptığı ayıp kendisinin.
Bilmiyorum ki canım kimden nasıl igrenc emi soruyorum soruyorum duyduklarım hep bunlarTatlım bu dediklerine tamamen inandın mı? Erkekle hep ayrıldıkları kişileri karalıyo nedense benim suçum vardı kız beni terketti diyecek değil ya. Bence bu konunun üstüne daha fazla düş, nişandan düğünden dönülüyorsa ortada problemli bi kişilik vardır yoksa herkes bi şekilde orta yolu bulup ilerler. Eşya konusuna da önce istediğin gibi olsun diyip sonradan şekil değiştirmesi sözünü tutamayan empati yapamayan biri olduğunu gösterir. Soru işaretlerinde haklısın es geçme.
Cunku ya bı insan mezuniyete bari gelir nolcak cok masraflı olsun hadi iki uc ay ıcınde toplasın bıkere olucak bısey bu 50 kere mezun olmuyorum ben sonucta dogum gunumde gelmedı hıcbır anımda yanımda olmadı canımŞimdiden sana bunların hissettirdiyse çok zor ilerler ilişkiniz
Evlenirseniz bile sizdeki bu ona acımıyorum hissi ile çok çatışmalar yaşarsınız ..
Çok zor
Ben sana hak verdim ayrıca
Neden senden başka herkese değer verdiğini düşünüyorsun
Eşyalar için kalp kırmaya değer mi ya neticede nişan aşamasında bitmiş üstelik adam şuan durumum yok diyo . Bana doğru gelmedi açıkçası bu tip şeyleri sorun edecekseniz tabiki evlenmeyin hatta hayatına hiç kimse girmemiş birini bulun ki çünkü anıları atma satma gibi bir imkan yok.Kızlar oncelıkle merhaba. Benim nısanlım daha once Baska bir kızla nisanlanmıs evlilik arifesinde ayrılmışlar. Daha sonra biz ya tanıstık ama ayrılmalarından 2 yıl sonra falan. Beni sevdiğine suphem yok. Nısanlım oncekı kızda herseyı kendi almıs beyaz esyasından mobilyalara kadar. Suan hepsi depoda duruyor. Ben esyaları istemediğimi soylemıstım. O da kabul etti tamam degıstırelım dedi. Neyse bunun bulunduğu yerden tayini cıktı ev tutması gerekiyor bana sordu napalm esya isini dedi bende o esyaları kullanakoy sonra evlenmemıze yakın cıkarır yeni esyaları koyarız dedim. O da nolcak o esyalar peki dedi bende sat dedim o da neyse satmam nakliye parası falan baya tutacak o zaman yeni esyaları alalım koyalım dedi. Esyaları ortak alıcaktık. Benim suan esya almaya hem durumum yok hemde dugunle ilgili tarih hıcbısey belli degil konusmadık. Sonra bu basladı zaten ev kredim var borcum dolu bide sana sıfır esya alayım onun borcuna gireyim bilmem ne demeye. Bende alacaksın zaten dedim benim ne sucum var o esyaları ben mi aldırdım da kullanmadım bana mı alındı ben yoktum bile o esyalar alınırken dedim. Bana neden odettırıyosun o kıza alınan esyaların bedelini dedim. Bu seferde ben saka yaptım neyine alınıyorsun falan demeye basladı ki neyin sakası ya dedim ben de bu ısın sakası mı olur dedim. Kavga ettik beni bıdaha arama dedi bende aramam dedim 2 gun oldu konusmuyoruz birazda sogumaya basladım aramızda gecmısı hep sorun olucak diye dusunmeye basladım bana yardım edin sizce haksız mıyım
Oncelıkle ilk yaptıgım yorum için sorry.Aynen canım erkek yapıyo ama iste ben yine de ortak olsun dedim kıymet bilinmez nisanı falan herseyı erkek yapar ben dedim masraf olmasın evde yaparım herseyı kendim hazırladım elbiseyi bile normal bısey aldım Nisan elbisesi gibi 2 bin 3 binlık olanlardan almadım
Aynen basta yazmamıştım o yuzden baya zaten elestırı aldım bide esyayı ortak alcaz yazmamışım suan durumum yok yazdığımda anlasılır sandım ama herseyı ona aldırmaya calıstıgımı sanmışlar onu da sonradan ekledimOncelıkle ilk yaptıgım yorum için sorry.
Sen basta bazı esyaları kabul ettim yazmadın yada benım dıkkatimden kactı. Haklısın onun begendıgı yatak odasında bende yatmazdım senınde bı zevkın var.
Aynen canım bende beyaz esyaları kullanayım dedim zaten yatak odası ve mobilya istedim sadeceKonu ayrıntıları ileriki sayfalarda var.
Beyaz eşyaları zaten kullanacaksanız, yatak odasını misafir odası yapacaksanız, geriye bir tek oturma odası kalıyor. Siz evlenmeye karar verdiğinizde sen yatak odası alırsın o da misafir odasını alır... şimdilik zaten kullanacak olduğunuz eşyalarla yaşamaya başlayabilir. İkinci el bir Çekyat alıversin. Ortada dert edilecek birşey yok. Zaten harcırah alıyor. Aldığı parayla nakliye tutabilir.
Eşyalarla ilgili olarak da, beyaz eşyalar varsa küçük ev aletleri vs kullanırdım. Diğer eşyalar zevkimin çokkkk tersi ise kullanmazdım. Bunu zevkimi yansıtmadığı ve kullanışlı gelmediği için yapardım.
Canim zaten ortak alıcamı ve beyaz esyaları kullanıcamı belirttım sadece yatak odası ve mobilya istedimBazı eşyaları kullanmamanı anlarım da beyaz eşyalar kullanılabilir iyiyse neden kullanılmasın ki hepsi sıfır eşya ve daha 2 yıl önce alınmış.o zaman aldığı evde oturmayı düşünüyorsanız eşyayı niye kullanmayasınız ki durduk yere masraf.ama yenilenecekse de ortak alın herşeyi
Canım içine kurt düşünmek istemem lakin bu nedenin gerçek olduğundan emin olman lazım. İlerde üzülme diye söylüyorum. Birçok erkek ayrıldığı insana kabahati yükleyerek kendini aklıyor. Kendim dahil birçok örnek gördüm çevremde. Benim eski nişanlım evlenip ayrılmış biriydi. Sadece 6 ay evli kalmışlar aynı evde toplamda 1 yıllık evlilik. Bense bekarım. En başta olmaz dedim. Sonra aracı olan kişi, bir tanı istemezsen olmaz, dedi. Keşke en baştan hiç görüşmeseymişim ya da o zamanlar buraları takip ediyor olsaymışım. Bana dediler ki kızın psikolojisi bozukmuş. Hatta bipolar dendi. Kız saklamış bu durumunu güya. Sonra evlenince kız sürekli öfke patlamaları yaşıyormuş, haliyle evlilik yürümemiş bu nedenle anlaşarak ayrılmışlar. Hatta kız bunlara evlenirken çok masraf yaptırmış falan. Neyse ben inandım ve büyük bir aptallık yaptım. Ve bunu çok sonraları fark ettim. Adam bildiğin sinsirella çıktı İçten pazarlıklı ve sinsice bir şeyler yapıp kenara çekiliyor, sonra hep ben hatalı oluyordum. Öyle akıllı ki ben bir süre sonra kendimden şüphe etmeye başladım. Benim de resmen ayarlarımı bozdu. Sonra bana birgün dedi ki "bence senin psikolojin iyi değil, sürekli öfke patlamaları yaşıyorsun, istersen yardım al, ben senin yanında olurum". Adam bildiğin zeytinyağı yani. Karşındakini delirtip, ona "deli" etiketi takmaya alışmış bir psikopat. Ben de "sen alışmışsın hayatındaki kadınlara psikolojisi bozuk demeye; ancak bu kez sert duvara çarptın, git sen önce yardım al, çünkü ciddi derecede problemlerin olduğunu düşünüyorum dedim. Bir daha ağzını açamadı. Sürekli beni aşağı çekmeye çalışan biriydi. Şimdi Allah var beni beğenirler ve güzel bulurlar, ama bu adam bir zaman sonra benim kusurlarımı bulmaya başladı. Neymiş düğün arefesi çok zayıflamışsın, azıcık kilo alsam iyi olurmuş, spor yapsam güzel olurmuş. (bunu beğenmez bir yüz ifadesiyle söylüyor.) Ki ben gayet fit bir insanım. Asıl kendisinin kilo fazlası vardı. Ve yaşça da oldukça büyük duruyordu. Daha o kadar çok detay var ki anlatabileceğim.Benımkı ayrılmış canım guvenmıyomus kız hala eski nısanlısının fotolarını saklıyomus bide buna eski nısanlısının ismiyle hitap edip duruyomus ıcıne suphe dusmus ayrılmıs kız bara falan gıdıyomus bu uzakta olunca bılmıyomus da telefonunu kurcalarken fotoları falan gormus mesajları telefon gorusmelerını falan yakalamış sonra iste
Esyaların hepsini ben alamam durumum yok evıde cok once almıs zaten hala borcunu oduyo ki durumu da musaıt hem borc odemeye hem esya almaya. Esyaları da o kız gıbı hepsini sen al demedim ortak alalım dedim ona alabiliyorsa banada alabilir bence
Daha ne yapacaksın bu adam belasını mı arıyor ? Bi de bi daha arama diyor yuzsuz yuzsuz. Geri adim atma sen elinden geldigince yardimci olmussun zaten ne demek eski nisanlidan kalan esyalari kullanmak.Canim zaten ortak alıcamı ve beyaz esyaları kullanıcamı belirttım sadece yatak odası ve mobilya istedim
Benim bile okurken psikolojim bozuldu canımCanım içine kurt düşünmek istemem lakin bu nedenin gerçek olduğundan emin olman lazım. İlerde üzülme diye söylüyorum. Birçok erkek ayrıldığı insana kabahati yükleyerek kendini aklıyor. Kendim dahil birçok örnek gördüm çevremde. Benim eski nişanlım evlenip ayrılmış biriydi. Sadece 6 ay evli kalmışlar aynı evde toplamda 1 yıllık evlilik. Bense bekarım. En başta olmaz dedim. Sonra aracı olan kişi, bir tanı istemezsen olmaz, dedi. Keşke en baştan hiç görüşmeseymişim ya da o zamanlar buraları takip ediyor olsaymışım. Bana dediler ki kızın psikolojisi bozukmuş. Hatta bipolar dendi. Kız saklamış bu durumunu güya. Sonra evlenince kız sürekli öfke patlamaları yaşıyormuş, haliyle evlilik yürümemiş bu nedenle anlaşarak ayrılmışlar. Hatta kız bunlara evlenirken çok masraf yaptırmış falan. Neyse ben inandım ve büyük bir aptallık yaptım. Ve bunu çok sonraları fark ettim. Adam bildiğin sinsirella çıktı İçten pazarlıklı ve sinsice bir şeyler yapıp kenara çekiliyor, sonra hep ben hatalı oluyordum. Öyle akıllı ki ben bir süre sonra kendimden şüphe etmeye başladım. Benim de resmen ayarlarımı bozdu. Sonra bana birgün dedi ki "bence senin psikolojin iyi değil, sürekli öfke patlamaları yaşıyorsun, istersen yardım al, ben senin yanında olurum". Adam bildiğin zeytinyağı yani. Karşındakini delirtip, ona "deli" etiketi takmaya alışmış bir psikopat. Ben de "sen alışmışsın hayatındaki kadınlara psikolojisi bozuk demeye; ancak bu kez sert duvara çarptın, git sen önce yardım al, çünkü ciddi derecede problemlerin olduğunu düşünüyorum dedim. Bir daha ağzını açamadı. Sürekli beni aşağı çekmeye çalışan biriydi. Şimdi Allah var beni beğenirler ve güzel bulurlar, ama bu adam bir zaman sonra benim kusurlarımı bulmaya başladı. Neymiş düğün arefesi çok zayıflamışsın, azıcık kilo alsam iyi olurmuş, spor yapsam güzel olurmuş. (bunu beğenmez bir yüz ifadesiyle söylüyor.) Ki ben gayet fit bir insanım. Asıl kendisinin kilo fazlası vardı. Ve yaşça da oldukça büyük duruyordu. Daha o kadar çok detay var ki anlatabileceğim.
Bu şahıs ve ailesi işbirliği yapıp bana kızı kötülediler ; ama eminim ki bu o kızın psikolojisini bozdu, sonra da " bunun psikolojisi bozuk" diye terk etti kızı. Adi bir insan profili yani. Tabi ben bunu tüm bunları yaşayınca anladım. Hatta ayrıldıktan sonra. Hep beni huzursuz eden bir şeyler vardı ama bunu bir türlü bulamıyordum.Sonra parçaları birleştirince resim ortaya çıktı.
Ben yaşadığım için bu konularda çok duyarlıyım. Böyle nişanlı iken büyük sorunlara yaşayan insanlara hep iyi düşün diyorum. Nişanlılık önemli bir fırsat. Onu tanı hem de iyice. Kafana takılan soruları cevaplandır. İçine sinmeden yola devam etme. Seni olumsuz bir tarafa çekmek değil gayem sadece farklı bir açıdan bakmayı ihmal etme diyorum.
Aynen oyle canim zaten sanırım artık devam etmıcemDaha ne yapacaksın bu adam belasını mı arıyor ? Bi de bi daha arama diyor yuzsuz yuzsuz. Geri adim atma sen elinden geldigince yardimci olmussun zaten ne demek eski nisanlidan kalan esyalari kullanmak.
Halinden Memnun da degılım canım orta yolu oda bulabılurdı arama demek yerine yada bagırıp cagırmak yerine haksız mıyımYanlış kiyaslamalar bunlar. Yazık ediyorsunuz. Madem durumunuz yok o zaman kullanın idare yepyeni eşyalar.
Ikinci el eşya alıp kullanan insanlar var . Üstelik hiçbir yaşanmışlığı da yok.
Ev alınıyor, bu kadar borç içinde evlilik çatirdar.
Ikinci el satılacak eşyalar ve yarısından az fiyata gidecek, yazık günah
Eğer her halinden memnunsaniz nisanlinizin yanlış yapıyorsunuz, çocukça tipler bunlar.
Bu mesaj üzerine karar verme, aman vebale girmek istemem.Benim bile okurken psikolojim bozuldu canımtesekkur ederim bu arada ama sanırım artık devam etmıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?