Nişanlımla esya kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Halinden Memnun da degılım canım orta yolu oda bulabılurdı arama demek yerine yada bagırıp cagırmak yerine haksız mıyım

Halinizden memnun değilseniz, eşyalardan önce bunu halletmelisiniz.

Evlilik gerçekten zor bir kurum. Sinyaller neyse, evlendikten sonra onu 3 le 5 le çarpın .

Tayincisiniz. Eşyalarımız zaten heder olacak. Arama demek olmamış evet ama bazen kadınlar ya da erkekler sınırı fazla zorluyor.

Siz de zorlamış olabilirsiniz.

Hem durumum iyi değil alamam diyorsunuz , hem kredi ödeniyor,ev sahibi olacaksınız (bu arada evlenmeden önce alınıyor ev bu konu üzerinde konuşma haliniz var ) direnmek boşuna.

Eğer ev de yaşanmış olunsaydi bir nevi anlardım ama beyaz eşya ne var ki bunda.

Yeni alınmış üstelik hepsi ve nişan atılmış.

Yok canım ya dusundum de gercekten salakmısım takılan altınları ailem almıcaktı verıcektım direk borcu hafıfletsın diye oyle bilezik falan sevmem hemen satarız falan diye dusunuyodum borca yaptırırız hepsini ee ceyız parası da var sonra dusundum harbi salakmışım adam bana hıc masraf yapmıcak bide olan lafı soyledı ben hala onu dusunuyorum bide

Canim ailem takılan altınları almıcaktı bende ceyız parasıyla halledıcektım esyaları yarısını da o verıcek ha ceyız parasından artan olursa ben yine ona vericektım sonucta karı koca olucaz yani ona olsa olsa masraf 10 bin lira ama zaten onu takılan altınları verince karsılardı
[/QUOTE]

Aileniz zaten altınları almaması gerekiyor. Lutf değil ki

Canim durumum suan yok evlenmeden ben esya alıp koyamam ceyız parasıyla alıcaktım ailemde altınları almıcaktı destek olmucaz zaten diye kusura bakmasın hıc kimse hem bana hıc masraf etmıcek hem altınlarla ceyız parası alıcak cok dusundum devam etmıcem beni bı esya yuzunden kırdı hemde sadece mobilya ve yatak odası ıcın

[/QUOTE]
O da bana o zaman masraf yapması lutf degil zaten alması gerekir esyayı gelınlıgı ya Allah askına adam bana bı cop almasın ailem altınları versin ben ceyız parasını vereyim komik bence kusura bakmayın da

Arar sizi. Konuşursunuz , uygun olanı yaparsınız.

Ama bunlardan önce gerçekten size es olabilir mi bunları düşünün.
Eşya son mesele.

Arar sizi. Konuşursunuz , uygun olanı yaparsınız.

Ama bunlardan önce gerçekten size es olabilir mi bunları düşünün.
Eşya son mesele.
Yok ben aramasını istemiyorum ya vazgec tim cıdden sogudum cok fazla bana dun neler soyledı ben bide agzımı bile acmadım salak gıbı

Vallahi sen aynı benim kafadasın. Benim de ailem altınları almıcaktı. Hatta borçları onlarla kapatırız diye düşünüyordum. Ben de bilezikler direkt yatırım olarak düşündüm, ona göre aldık. Sonra noldu biliyor musun, bana sen beni maddi anlamda çok sıkıyorsun dedi. Ki ben doğru düzgün bir şey istemedim bile. Her şeyin makulüne kanaat ettim.

O da bana o zaman masraf yapması lutf degil zaten alması gerekir esyayı gelınlıgı ya Allah askına adam bana bı cop almasın ailem altınları versin ben ceyız parasını vereyim komik bence kusura bakmayın da
[/QUOTE]

Çeyiz parası zaten sizin ceyizinize gidecek. Altınları kız tarafı mi alıyormuş , ilk kez duyuyorum..

Damat geline kalır ve istediklerini yaparlar benim bildiğim.

Adam eşyaları almış. Para harcamış yani. Şuan da içinde kirası oturacağınız bir eviniz olacak, onu ödüyor.

Düğün yapacak . Gelinlik almayacağım mi diyor ?

Ayni bende canim ama suan dusununce salakmışım diyorum bana mobilyayı cok goruyo ben bide ona altınları verıcektım

Çeyiz parası zaten sizin ceyizinize gidecek. Altınları kız tarafı mi alıyormuş , ilk kez duyuyorum..

Adam eşyaları almış. Para harcamış yani. Şuan da içinde kirası oturacağınız bir eviniz olacak, onu ödüyor.

[/QUOTE]
Evde oturmucaz oncekı mesajları okudunuz mu bilmiyorum tayinmiz baska yerde dugune takılan altınları aile almaz tabi erkek tarafı masraf yaptı diye bana alınmamış ben istemiyorum ki esyaları bide almıs diyorsunuz yıllar once alınan esya

Altınlar sizindir aile ne alaka?
Bizim zaten takılan altınları ailem sizin olsun dedı kimisı alır masraf yaptım diye annem sızın olsun ben istemem dedi sorun su ki o bana esya bile almıyo ben altınları verıcektım bide diyorum

[/QUOTE]
Gelinlik eski nısanlısına aldıgı gelınlıgı geri vermıs gel bıdaha evlenirken al demıs onun yerine alınacaktı yani bana masraf yapılan hıcbısey yok

Öncelikle mutluluklar dilerim canım. Nasip işte... her şeylerini almışlar. Şaşırdım. Ama haklısın,ben de eşyalarını kullanmak istemezdim. Arar bikaç güne merak etme

Eşya esyadir , neden bu kadar duygusal anlam yukledinjz anlayamadım .
Zaten kullanılmamış. Eşyalara bi ton para vermek yerine güzel bir tatil yapardınız .

Öncelikle mutluluklar dilerim canım. Nasip işte... her şeylerini almışlar. Şaşırdım. Ama haklısın,ben de eşyalarını kullanmak istemezdim. Arar bikaç güne merak etme
Aramasın canım ya tamamen bitirdim artık cok sınır oldum buradaki insanlarda gercekten beni anlamıyor ben zaten adama elimden gelen kolaylığı yaptım esyalar ortak dugunde takılar verileceği İcin ortak ne yapmamı istiyorlar anlamadım herseyı benim yapmamı mi yoksa beyim ne derse o diyip esyaları kabul etmemi mı

Eşya esyadir , neden bu kadar duygusal anlam yukledinjz anlayamadım .
Zaten kullanılmamış. Eşyalara bi ton para vermek yerine güzel bir tatil yapardınız .
Esya almayan adam tatile mi goturur alacagı mobilya bide yatak odası onu da ortak alıcaktık zaten

Bizim zaten takılan altınları ailem sizin olsun dedı kimisı alır masraf yaptım diye annem sızın olsun ben istemem dedi sorun su ki o bana esya bile almıyo ben altınları verıcektım bide diyorum
başta herşeyi tam anlatsanız daha sağlıklı yorum yapabilirdik taksit taksit yazdınız.örneğin, "beraber alacaktık eşyaları, o evde oturmayacağız, sadece yatak odası mobilyaları kullanmam dedim..." bunları sonra sonra yazdınız. gelinin altınlarını erkek tarafı yapar ve bu altınlar gelinindir. ailenin olamaz yani. eğer o eşyalar kullanılmayacaksa eşyalar da ortak alınır. siz yatak odası alırsınız o da oturma grubu misafir odası falan alır. her şeyi sadece siz ya da sadece nişanlınız yapamaz. mesela ben evlenme yolundayım. talebim olmadı ama evi var bu durumda ben de eşyaları alacağım.

Canim dugunde takılan altınlardan bahsediyorum kıza kızın akrabaları altın takar ya hani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…