Nişanlımla esya kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani nisanlinizi anlamadim. Benim kuzenim de dugune az bir zaman kala nisan atti. Esyalar hersey hazirdi. Mobilyaciyi nisan attiginin birkac gun sonrasi aradi ve esyalari iade etti. Hic de sorun olmadi. Yani sozun kisasi nisanliniz onu bir sonrakine kullandiririm diye dusunup baya depoda saklamis. Bu konuda kandirilmissiniz. Ben sirf bu sebepten bile o nisani atardim adami da silerdim. Kaldi ki bir de tamam baska aliriz demis sonra yan cizmis. Hiic affi yok.
Ha dogruya dogru bazi cumlelerinizde sizin tavrinizi da begenmedim. Adam size calismiyor neticede. Surekli ne kadar cok parasi oldugundan bahsedip tabiki alacak falan demissiniz. Evi var da sanki bana mi demissiniz. O evde siz oturmasaniz bile sonucta bir kira geliri olacak ve o para da sizin evinizin gecimine katki saglayacak. Ben de esimin bekarken aldigi evin kredisini odedim. Hatta evi sattik. Parasiyla da araba aldik. Catir catir kullaniyoruz. Siz cok fazla erkek yapsin erkek etsim kafasindasiniz bence. Bu sebepten itici geliyor yazdiklariniz.

Ben olsam mobilyalari eger begenmediysem uygun bir dille ailesinin kullanmasini soylerdim. Anne babasina hayirli bir evlatlik yapsin. Hediye etsin. Bayaz esyayi kullanirim tabi. Sadece mobilya zevkime bagli. Kime almis falan cok da takilmazdim.

Konu ben sana çok hak verdim. Eski nişanlısıyla seçilmiş, onunla hayaller kurulup alınmış mobilyalarda oturmamak senin en büyük hakkın. Üstelik sana söz vermiş eşyaları değiştireceğiz diye.
Ama gözünü seveyim yazını düzenle okadar karışık yazmışsın ki anlaşılamıyorsun. Haklıyken haksız konuma düşüyorsun. Yaklaşık 15 sayfa okudum herkes oturcagın evin kredisi sanıyor yada eşyaları ortak alalım kısmı anlaşılmıyor. arkadaşlar konu sahibinin nişanlısı asker, kredisini ödediği ev de oturacakları ev değil memleketteki evi. Durumuda iyi. Konu sahibiyle düğün, nikah konuşmamışlar. Nişanlısı tayini cıkınca oturacakları eve 2 senedir depoda bekleyen eşyaları yerleştirmek istiyor. Konu sahibi komple beraber yaşayınca ortak yenilerini alırız ozamana kadar kullan diyor. Beyimiz önce evet sonra simdi alalım yada hiç almayalım diyor. Olay bu

Aksam aradım 3 kez acmadı kızlar sonra mesaj attım baktım donmedı bende merak etme barısmak istemıyorum aksine tamamen bitirme niyetindeyım dedim ve ıcımden gelenleri yazdım ben bunca zaman senin ne basını yere eydırdım ne senin sozunun ustune soz soyledım dedim anneni annen babanı baban bildim bırgunden bırgune seni kırmadım kotu soz soylemedım saygısızlık etmedim seni kırmadım dedim sen bana bı esyayı cok gordun dedim dusunmedın ben o kızı dusunerek aldıgım esyayı bu kız nasıl kabul etsin demedin dedim daha neler neler yazdım ama ne tek bir cumle mesaj ne bir arama gelmedi kızlar ne kadar haklı oldugumu ayrılma kararımın ne kadar dogru oldugunu bırkere daha anladım

Kararından emin misin? Ay bak yorumlardan gaza gelip karar vermedin di mi?Önemli bir karar çünkü. Keşke telefonla değil de yüzyüze konuşsaydınız. Nişanlının cevapsız kalması ilginç geldi. Acaba ne yapacağını mı bilemedi?

Bu nasıl bi adam ya anlamadim.
Sanki zorla nikah masasına oturtacaktin.
Şimdi bunu yapan evlenince neler yapmaz.
Defolsun gitsin paşa beyi

Yuzyuze konusabılcemız durum yokkı canım o benim mezuniyetıme bile gelmedi konusmaya mı gelir ne bileyim ne bısey yazdı ne telefonlarımı actı hıcbısey yapmadı benim kesin kararim canim yorumlarda cok elestrı aldım sahsen ki hıcbır sucum yok benım vicdanım rahat dedıgım gibı ne bekliyorlar bu kadardan fazla da taviz veremezdim kendime saygımı guvenımı yitirmeye basladım canim mesajda yazdım o kadar sucum olsa he aynen oyle yaptın boyle yaptın haklısın ne iyiliğini gordum falan yazardı tek cumle yazamadı cunku benim gercekten hıc sucum gunahım yok ne de anlayışsız bir tarafım

Bu nasıl bi adam ya anlamadim.
Sanki zorla nikah masasına oturtacaktin.
Şimdi bunu yapan evlenince neler yapmaz.
Defolsun gitsin paşa beyi
Aynen canim cevap verecek hıcbır seyı yokkı canim dedıgım gibi ona yazdığım gibi bu gune kadar ne bir asilik yaptım ne saygısızlık o da bılıyo ne desem haklı oldugumu

Bu ayrilmak istemiyorum demek.
Hicbisey yazmasaydiniz iyiydi.
Bence sakin kalin daha o aramadan yazmadan bir adim atmayin.

Bu ayrilmak istemiyorum demek.
Hicbisey yazmasaydiniz iyiydi.
Bence sakin kalin daha o aramadan yazmadan bir adim atmayin.
Yok canım bitti benim İcin o kadar aradım hıcbısey yazmadan once acil bir durum mu var diyip ac dımı bunca hakkım bunca hatrım da mı yok ben suan gercekten konusmak istemiyorum ama arasa acarım o kadar yasanmıslık var onca hatır ne bileyim sastım kaldım

Aynen canim cevap verecek hıcbır seyı yokkı canim dedıgım gibi ona yazdığım gibi bu gune kadar ne bir asilik yaptım ne saygısızlık o da bılıyo ne desem haklı oldugumu
Yani bence barışacaksınız ama adam buna değer mi bilemiyorum tabi

Oyle uzun uzun mesajlar atinca erkek kismi sanmiyorum ki hakli desin.
Emin ol o simdi yola gelmeye basladi diye dusunuyordur.
Ara sayfalari cok okumadim ne yazildi tam bilmiyorum fakat beyaz esyalari bende kullanabilirdim.mobilyalari kullanamazdim ama kesinlikle.
Eger ararsa sart sunma kendi dusunup kendi hallediyorsa yapsin.yoksa herkes kendi yoluna.

Aman kardeşim evlilik böyle bişey değil amannn diyeyim. Ben şahsen evlenirken memur olduğum için eşime ortak oldum herşe borcu birlikte ödedik ama en ufak dahi eşyaya karışmadı bu niye alınıyor bu çok para diye. Senin kimsenin beğenerek aldığı çatalı bile kullanmana gerek yok. Bu muhabbeti evlendikten sonra sürekli açacak belli ki. Sana tavsiyem daha yolun başı bile değil dön bu yoldan. Tabiii eğer seni gerçekten arayıp ikna ederse orta yolu bul. İlla satmak zorunda değil birine hayır yapsın. Ne nişanlıların eşleri vefat ediyor da eşyalarını veriyorlar....depoda bekletmek neyin nesi? O kıza verseymiş nihayetinde onun zevk-i. Ama olur m.... bu arada eşya vs. meselesi değil üslup meselesi evlendim 8 ay halı alamadık ne olacak huzurun olsun seni düşünen kalbinin kırıklığını burukluğunu bilen adam olsun ama öyle bir adam değil belli

Aynen bende oyle dusunuyorum bana deseydi evlenelim bı yatak odası alıp koyalım gerisini yavas yavas alalım dese ben zaten kabul ederdim uzak memlekette yeni ev gormeye kimse gelmez ama o bana boyle ılımlı davranmadı

Geri adım atma evde hakkın yok zaten
Aynen hakkım yok ve suan nısanlıyım ben ev borcunu adamın neden oduyeyım herkes adam ev borcu oduyo sen esya al falan demıs evlenince zaten ortak oducez ister istemez o odese bile ben kendi paramla Baska evin ıhtıyacını karsılıcam durmucam bile o evde

Aynen oyle herkes kendi yoluna benim hevesimi bı mobilya takımı İcin kırıyosa evlenince hıcbısey almaz bana

Yani bence barışacaksınız ama adam buna değer mi bilemiyorum tabi
Sanmıyorum canım barıscak olsa acardı telefonu yada bı mesaj atardı gonlumu alırdı nolcak bı esya biz mutlu olalım derdı dagdan tastan ses geldi ondan ses seda yok resmen beni gale bile almadı

İkimizinde durumu yoksa yeni eşya bizi zorlayacaksa ben o eşyaları gayet kullanırdım. Sonuçta birlikte yaşamamışlar, kullanmamışlar ilk kullanan siz olacaksınız. 2 yıl öncesinin modası eski de değil. Benim de zevkinize uyuyorsa kullanırdım. Ben eşyalara çok anlam yüklenmiyorum önemli olan nişanlımla evlenmek bir arada olmak. Zaten alacak durumu olsa alırdı diye düşünürdüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…