Nişanlımla esya kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen canim ben almam esya falan tek basıma zaten esya almadan kavgaya basladık bız

Bu ne bencillik adam kredi oduyormus üstelik. Ben eşim evlenmeden 2 yıl önce buzdolabi ve bulaşık makinesi almış kullanır misin dedi kullanırım ne olacak dedim. Kullanıyorum bir yerim artmadı da eksilmedi de.

Sıfır eşya kullan işte
Hem birşey almıyorsun
Hemde kapris yapıyorsun
Ev kredisi ödüyormuş
Yazık değil mi
Nerden bulsun parayı adam çalsın mı
Hayret birşey ya
Valla burayı okudukça ben enayiymişim gibi hissediyorum

Bu ne bencillik adam kredi oduyormus üstelik. Ben eşim evlenmeden 2 yıl önce buzdolabi ve bulaşık makinesi almış kullanır misin dedi kullanırım ne olacak dedim. Kullanıyorum bir yerim artmadı da eksilmedi de.
Bekarken ki ayrı bu ayrı bence beyaz esyaları bende kullanırım dedim evi de bana sorup almadı benden once aldı durmucam bile o evde oturmucam ev borcunu nısanlıyken ben odeyemem canım ayrıca esyaları da ortak alalım dedım durumu da var 8 bin lira maas alıyo

Esiniz buzdolabi ve bulasik makinesini eski nisanlisiyla, onun zevkine gore mi almis?

Kim dıyo esya almıcam ya yarı yarıya alalım dedım bekarken oturcagı eve almam esya dedim

Güzelim erkek milleti tatlı dil sever canım ben seninle o evde huzurlu yalnız senle olan anılarımı düşünerek yaşamak isterim diye gir konuya ve ara gurur yapma isteklerini sakince güzelce söyle.beyaz eşya hep aynıdır onları kullanayım ama diğerleri cidden beni mutsuz eder ben senle mutlu olmak istiyorum de. Mübarek Ramazan şeytanın kış de kazanan sen ol. Çocuk gibi olabiliyorlar istedikleri olmadığında. Sen olgun ol seviyorsan kaybetme böyle bir meseleden çok büyük çözülmicek bişey değil. Ve birdaha da eskisi mevzularını açmayın bir evde 3 kişi yaşanmaz.

Ben acmamaya calısıyorum ama o hep bana bıseyler kaktırma derdin de canım bıgun bana dıyokı senin bornozun bile var sanki bana almıs gibi bide ondan kavga etmıstık boyle

O evde ne kadar bekar yaşıcak. Ne zamndı evlilik.

Kim dıyo esya almıcam ya yarı yarıya alalım dedım bekarken oturcagı eve almam esya dedim
Yatak odasını kız alır zaten
Beyaz eşyayı da
Ama almıyorsan beyaz eşyayı kullan
Bi oturma grubu alırsınız yeni
Yatak odasını sen almıcan mı

O evde ne kadar bekar yaşıcak. Ne zamndı evlilik.
Konusmadık evlılıgı tayin olsun diye hep erteledik. Yani ne kadar yasıcak bilmiyorum zaten ben nikah olmadan esya alamam tamam alalım desem de ceyız paramla alcam canım

Dedim ya esyaları alıp koyalım dedi bende nikah olmadan esya alamam suan canım durumum yok ceyız parası alıp alalım dedim hemde dugun tarihi konusmadık o oturacak sımdılık alıp koyamam yanı eve esya
İyi de nikah olmadan esya alamam diyorsunuz,evde yere gazete mi serip oturacak bu adam? Ev ve esyalar dugunden once alinir konulur. O oturacak ben oturacam diye dusunmeniz cok anlamsiz. O zaman o da evini koymasin ortaya,yeni ev alin ortaklasa.

Yatak odasını kız alır zaten
Beyaz eşyayı da
Ama almıyorsan beyaz eşyayı kullan
Bi oturma grubu alırsınız yeni
Yatak odasını sen almıcan mı
Ortak alalım her esyayı dedik canım aynıya gelir herhalde yani oducem parayla

Neden başkasının hayaller kurduğu eşyalarda ben oturayım size mi sormuş ev almasaydı ben de anlamıyorum borca girip gırtlağına kadar huzursuzluk seçiyor sonra da acısı sizden çıkıyor. Kesinlikle hiç bir şey kullanmayın sizin suçunuz yok kendine guvenmiosa evlilik işine girmicek o zaman beyfendi

Reactions: 000
İyi de nikah olmadan esya alamam diyorsunuz,evde yere gazete mi serip oturacak bu adam? Ev ve esyalar dugunden once alinir konulur. O oturacak ben oturacam diye dusunmeniz cok anlamsiz. O zaman o da evini koymasin ortaya,yeni ev alin ortaklasa.
O evde oturmıcam ki ben tayin cıkan yerle alakası yok evın

Borcu olsada durumu var canım zaten 8 bin aliyo 2 binini banka kesse 6 bin az para mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…